Magazin Bricolaj

Despre magazinul Magazin Bricolaj

Magazin Bricolaj este deținut de firma Sindaco Int. Prod. SRL înființată în anul 1993 care are ca obiect principal de afacere comercializarea de de materiale de construcții, metalo-chimice, uz casnic, uz gospodăresc, scule și unelte, feronerie, decorațiuni și multe altele.

Cu peste 25 de ani de experiență pe piața de bricolaj, magazinul și-a diversificat oferta de produse pentru a se adapta cerințelor clienților, totodată beneficiind de o rețea de distribuție pe tot teritoriul județului Bihor, oferind livrări rapide în toată țara.

Oferta magazinului

Magazin Bricolaj pune la dispoziție clienților 7 categorii principale, acestea fiind construcții, finisaje și amenajări, electrice, curte și grădină, scule și unelte, uz casnic și decorațiuni. Pe lângă faptul că magazinul pune la dispoziție toate cele necesare pentru locuințele clienților, Magazin Bricolaj oferă și articole. tutoriale și sfaturi ce vă vor ajuta în ducerea proiectelor la bun sfârșit.

Pe lângă categoriile menționate, clienții pot descoperi și o categorie numită Recomandările Lunii unde pot arunca o privire peste produsele recomandate de specialiștii magazinului.

Construcții

În această categorie, clienții pot descoperi produse pentru armături și fundații, împrejmuire sârmă, țevi și profile, materiale de construcții precum ciment, mortare, tinciuri, gleturi, ipsos, adezivi și altele, produse din lemn și cofraje, elemente fixare precum cuie, șuruburi, dibluri și altele, echipamente de protecție, termoizolații, produse pentru hidroizolații sau utilaje și echipamente.

Transformați-vă visul în realitate cu materialele de construcții oferite de Magazin Bricolaj cât și alături de promoțiile personalizate oferite de acesta.

Imagine

Finisaje și amenajări

Pentru finisaje și amenajări, Magazin Bricolaj pune la dispoziție clienților benzi adezive precum benzi ambalare, benzi și folie mascare, silicoane și spume, vopsele lavabile și tencuieli precum amorse, grunduri și diluanți, lacuri și baițuri, tencuieli decorative, vopsea pentru lemn sau metal, vopsele lavabile și altele.

Imagine

Magazin Bricolaj electrice

Pentru partea electrică a locuințelor clienților, magazinul pune la dispoziție produse audio-video precum cabluri, conectori TV și splittere, becuri cu led, dulii și altele, lanterne și baterii, prelungitoare și ștechere, cât și o gamă de prize și întrerupătoare.

Magazin Bricolaj curte și grădină

Pentru curte și grădină, magazinul online Magazin Bricolaj oferă clienților produse precum irigații, folii, plase umbrire, mașini de tuns iarba, suflante și aspiratoare iarbă, pompe stropi și pulverizatoare, grătare, ceaune și accesorii, cât și o gamă de unele de grădină precum cazmale și târnăcoape, cozi unelte, cuțite și foarfece, furci și coase, greble, lopeți și sape, topoare și altele. Dacă sunteți o persoană ce are că hobby îngrijirea grădinii, produsele din această categorie sunt perfecte pentru dumneavoastră.

Scule și unelte

Această categorie oferă clienților echipamente de protecție precum mănuși, măști și ochelari, produse de feronerie precum balamale, conectori pentru lemn, console, lacăte sau lanțuri, funii și carabine. Tot aici veți mai putea descoperi și scule de mână precum capsatoare și clești nituire, chei fixe și inelare, ciocane și baroase, clești, cuttere și foarfeci, cutii scule, dalte, spițuri și leviere, fierăstraie, pile și rindele, șurubelnițe, instrumente de măsurat cât și produse pentru sudură și lipire.

Clienții pot arunca o privire și peste unelte pentru zugrăvit precum benzi mascare, găleți și cuve, gletiere, mistii, canciocuri și șpacluri, mixere vopsea, pensule și bidinele, trafaleți, cât și peste o gamă de scule electrice precum ciocan demolator, fierăstrău pendular, polizor unghiular și mașini de tuns iarba.

Imagine

Magazin Bricolaj produse pentru uz casnic

În categoria de uz casnic clienții pot descoperi accesorii pentru servirea mesei precum căni și cești, pahare, tacâmuri și alte accesorii, produse pentru curățenie și menaj precum accesorii curățenie, mese de călcat, rafturi, soluții, cât și o gamă de produse pentru depozitare precum borcane și capace, caserole, căzi, butoaie, bidoane și rafturi.

Descoperiți și o gamă de sobe și accesorii precum burlane, coturi, sobe, uși pentru sobe cât și accesorii pentru curățarea sobelor și a burlanelor.

Clienții mai pot descoperi în această categorie și produse precum vase emailate, electrocasnice precum fier de călcat, prăjitor de pâine, cafetiere, mixere și păsătoare, cât și o gamă de instalații sanitare precum baterii, accesorii și chiuvete inox.

Vizitați magazinul fizic

Dacă doriți să vizitați magazinul fizic pentru a arunca o privire peste produsele comercializate, sau doriți să ridicați comanda direct din magazin, veți putea vizita Magazin Bricolaj în Oradea la adresa Calea Sântandrei 36 A, programul de lucru fiind de Luni până Vineri între orele 09:00 -17:00.

Informații contact

Dacă aveți întrebări legate de comanda dvs. sau aveți nevoie de asistență în alegerea unui produs, nu ezitați să contactați un specialist Magazin Bricolaj la numărul de telefon 0751116716 de Luni până Vineri între orele 09:00 - 17:00 sau le puteți scrie la adresa de e-mail contact@magazinbricolaj.ro. Totodată, puteți contacta magazinul și prin formularul de contact disponibil pe site-ul magazinului în rubrica contact.

Modalități de plată

Magazin Bricolaj accepta următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs, în numerar la livrarea produselor
 • plată online cu card bancar Visa, Maestro sau Mastercard

Plățile online cu cardul bancar sunt procesate prin iPay BT

Livrare și retur

Livrările se fac oriunde pe teritoriul țării, taxa de livrare este de 26 de lei, la care se adaugă 1 leu/km în cazul în care locuiți în afara ariei de acoperire a firmei de curierat.

Livrarea normală pe teritoriul României, se va efectua în termen de 3-5 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii pentru produsele din stoc.

Aveți posibilitatea de a ridica coletul de la cel mai apropiat sediu al firmei de curierat, astfel încât să nu mai plătiți taxa pentru kilometri suplimentari. În cazul în care locuiți în afara ariei de acoperire, un operator Magazin Bricolaj vă va contacta pentru a confirma dacă doriți ca produsele să fie livrate la locuință dvs. sau la cel mai apropiat sediu.

Pentru returnarea produselor din orice motiv, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la intrare în posesia acestora. Pentru a returna produsele, trebuie să trimiteți un e-mail la adresa contact@magazinbricolaj.ro în care să specificați dorința de a returna comanda respectivă și numărul comenzii/contractului iar un operator vă va contacta în cel mai scurt timp cu detaliile necesare pentru a returna produsele.

Magazine similare

Dacă nu ați găsit produsele dorite în acest magazin, puteți arunca o privire peste ofertele magazinelor Sculeexpert.ro, Verdon, Husqvarna, Pestre sau Scule și Unelte, unde veți putea descoperi produse similare alături de oferte și promoții avantajoase.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Magazin Bricolaj

Magazin Bricolaj este locul unde veți găsi toate cele necesare pentru reparații, construcții, amenajări și întreținerea locuinței dumneavoastră. Descoperiți scule, unelte, instalații sanitare, finisaje și amenajări, accesorii uz casnic, decorațiuni cât și o gamă de produse pentru casă și grădină. Aruncați o privire peste ofertele și promoțiile magazinului și alegeți produse de calitate la prețuri avantajoase.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Magazin Bricolaj.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă