Magazine / Auto & moto / Magazia lu' Costica Despre Magazia lu' Costica -

Magazia lu' Costica

Despre magazinul Magazia lu' Costica

Pe cine ajutăm

Magazia lu Costică ajută mici și marii fermieri încă din anul 2009 oferindu-le utilaje și echipamente de calitate precum tractoare, utilaje agricole, utilaje grădină, accesorii și consumabile, scule și unelte, pesticide și multe altele, toate astea de la producători de încredere și recunoscuți în toată lumea.

Parte din producătorii pe care îi puteți descoperi în magazinul online Magazia lu' Costică sunt Stihl, Honda, Solo, Viking, Efco, BCS, Bellota, Grillo, Fiskars, Bertolini și mulți alții.

Magazia lu' Costică vă pune la dispoziție și consultanță specializată atât înainte cât și după achiziția produselor, totodată, magazinul deține și oferă service pentru unelte și utilaje cât și consultanță specializată pentru obținerea fondurilor Europene.

Oferta magazinului Magazia lu' Costică

În magazinul online Magazia lu' Costică veți putea descoperi o gamă vastă de utilaje și echipamente agricole și grădinărit de la cei mai mari producători din lume.

Magazinul vă pune la dispoziție 9 categorii ce vă vor face căutarea produsului dorit mult mai ușoară.

Imagine

Tractoare din oferta Magazia lu' Costică

Descoperiți Tractoare de la producători precum Avenger, LS, Belarus, Steyr, XT3, Agromehanika, Rino Electric cât și accesorii pentru acestea.

Tractoarele pot fi filtrate după producător, model, puterea motorului sau preț. Fiecare tractor în parte deține o descriere detaliată, astfel încât să alegeți tractorul potrivit nevoilor dumneavoastră.

Tot aici puteți descoperi și accesorii tractoare precum cabine, tiranți și prize de putere frontale sau încărcătoare frontale și accesorii.

Imagine

Mașini Autopropulsate din oferta Magazia lu' Costică

În aceasta categorie veți putea descoperi o gamă de mașini autopropulsate precum distribuitoare și mixere furaje autopropulsate, încărcătoare articulate telescopice și mașini autopropulsate de recoltat și cules.

Aceste mașini autopropulsate vă vor ușura simțitor sarcinile agriculturale de zi cu zi prin calitatea, puterea și rapiditatea acestora de lucru.

Utilaje Agricole din oferta Magazia lu' Costică

Utilajele agricole sunt foarte importante pentru a vă asigura de calitatea plantațiilor, rapiditatea plantării și a vă duce la bun sfârșit și într-un mod cât mai ușor diferitele sarcini din agricultură.

Magazia lu' Costică vă pune la dispoziție o gamă largă de utilaje precum utilaje pentru pregătirea solului, semănători, tuvalugi, instalații erbicidat, erbicidatoare și atomizoare, mașini de plantat răsaduri și bulbi, prășitori, mașini de plivit, retroexcavatoare, tocători, remorci pentru tractoare și combine și foarte multe altele.

Utilajele pot fi filtrate după nevoile dvs., incluzând preț, producători și multe altele.

Imagine

Piese și Consumabile

La un moment dat, fiecare utilaj, sculă sau unealtă are nevoie de o piesă nouă, ulei, filtre sau anvelope.

Magazia lu' Costică vă pune la dispoziție categoria Piese și Consumabile, unde veți putea găsi diferite piese, componente și consumabile precum uleiuri, anvelope, antigel, spray-uri și multe alte produse.

Indiferent de unealta, utilajul sau poate chiar tractorul pe care îl dețineți, în Magazia lu' Costică veți putea descoperi cu siguranță piesele și consumabilele necesare pentru o funcționare optimă.

Utilaje Grădină

Dacă sunteți în căutarea de o mașină de tuns iarba, o drujbă sau pompă de apă, în Magazia lu' Costică le veți putea descoperi pe toate.

Categoria Utilaje Grădină vă pune la dispoziție o multitudine de utilaje pentru grădină precum utilaje îngrijirea solului, utilaje îngrijirea gazonului, utilaje pentru prelucrarea lemnului, utilaje pentru irigații, echipamente curățenie și echipamente auxiliare.

Unelte Grădină

Magazia lu' Costică nu oferă produse doar pentru ferme și agricultori, ci ajuta și persoanele fizice care vor să se îngrijească de casa și grădina lor. Categoria Unelte Grădină vă pune la dispoziție produse pentru îngrijirea solului precum lopeți, cazmale, burghie, greble, furci, săpăligi sau plantatoare.

Dacă sunteți în căutare de unelte pentru îngrijirea gazonului, veți putea descoperi unelte precum dispozitive de smuls buruieni, greble pentru gazon, foarfece de tuns iarba, mașini de tuns gazonul manuale, dispozitive de împrăștiat cât și o gamă de accesorii pentru îngrijirea gazonului.

Tot în categoria Unelte Grădină veți putea descoperi și alte sub categorii de unelte precum unelte pentru îngrijirea plantelor, prelucrarea lemnului, seturi unelte grădină, unelte pentru zăpadă, echipamente protecție, piese de schimb și întreținerea uneltelor și multe altele.

Imagine

Zootehnie și Horticultură

În această categoria Magazia lu' Costică vă pune la dispoziție o gamă vastă de utilaje horticole precum produse îmbuteliere vin, filtre vin, zdrobitoare de struguri, prese pentru fructe, prese vin cât și diferite accesorii și piese de schimb pentru acestea.

Oferta de echipamente și utilaje Zootehnice oferite de Magazia lu' Costică include cântare electronice, transportatoare cu melc, silozuri pliabile, malaxor pentru reciclarea plasticului, mașini de tocat paie și multe altele.

Casă și Bricolaj

Magazia lu' Costică vă oferă o mulțime de produse pentru casă și bricolaj, aruncați o privire peste gama vastă de produse precum bormașini, mașini prelucrare lemn, aparate de polișare și șlefuire, mașini de tăiat, mașini și utilaje de asfaltat, aparate de încălzit, roboți pornire, redresoare și testere auto, scule de mâna, articole de bucătărie și telefoane rezistente CÂT.

Soluții Depozitare din oferta Magazia lu' Costică

Magazia lu' Costică vă pune la dispoziție soluții de depozitare sub forma de containere de metal de diferite mărimi și modalități de folosire precum containere de tip WC, containere tip garaj sau containere simple pentru depozitarea utilajelor și a uneltelor.

Magazia lu' Costică informații contact

Magazia lu' Costică vă oferă asistență profesională atât înainte cât și după achiziția produselor de care aveți nevoie. Dacă aveți nevoie de asistență, sau aveți vreo întrebare legată de un anumit utilaj, unealtă sau legată de comanda dvs., nu ezitați să contactați specialiștii Magazia lu' Costică la numărul de telefon 0371.710.071 de Luni până Vineri între orele 8:30 - 17:30 sau le puteți scrie la adresa de e-mail comenzi@magazialucostica.ro. Totodată, puteți contacta un specialist Magazia lu' Costică și prin formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul magazinului în rubrica Contact.

Modalități de plată

Puteți cumpără produse din magazinul Magazia lu' Costică folosind următoarele metode de plată:

 • plată ramburs (numerar)
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)
 • plată în numerar sau prin card bancar la sediile magazinului
 • plată online cu cardul bancar Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată în rate

Pentru mai multe informații despre plata în rate vizitați rubrica "Cum Plătesc?" de pe site-ul magazinului.

Vizitați magazinele Magazia lu' Costicăprogramul de lucru

Magazin

Adresă

Program de lucru
Magazia lu' Costică Oradeastr. Suișului, nr. 6ALuni - Vineri: 09:00 - 17:00
Magazia lu' Costică PloieștiStr. Ștrandului nr. 70, PrahovaLuni - Vineri: 08:30 - 17:30
Magazia lu' Costică MăgureleStr. Colinelor nr. 39, TulceaLuni - Vineri: 08:30 - 17:30

Magazine Similare

Tipli adaugă magazine noi în fiecare zi, dacă nu ați găsit produsul dorit în magazinul Magazia lu' Costică, puteți arunca o privire peste magazinele Husqvarna, Atumag, Verdon sau Sculeexpert.ro.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Magazia lu' Costica

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul dorit și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Magazia lu' Costica accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere în coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Magazia lu' Costica

Echipamente profesionale agricole, scule, și echipament pentru grădinărit. Ai nevoie de cele mai bune unelte pentru ferma ta? Magazia lu' Costica, dispune de cele mai noi produse în materie de utilaje și unelte agricole. Descoperiți o mare varietate de echipamente de grădinărit de înaltă calitate. Dacă sunteți în căutarea unui plug, burghiu, tractor sau piese, accesorii și consumabile, în Magazia lu' Costica le veți putea descoperi pe toate. De asemenea, magazinul vă oferă și o varietate de îngrășăminte, semințe și pesticide de calitate. Toate produsele sunt realizate de cei mai buni producători din industrie. Nu poți greși cu Magazia lu’ Costică!

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Magazia lu' Costica.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă