Despre magazinul Kubex

Kubex este un magazin online unde veți găsi o gamă largă de electrocasnice și electronice. Oferta include diverse produse, de la electrocasnice mici, mari sau profesionale până la produse IT, televizoare moderne sau aparate foto, telefoane clasice și smartphone-uri, cât și diferite consumabile, jucării, accesorii pentru casă și grădină.

Produsele noi, cât și cele resigilate aparțin unor mărci cunoscute precum Liebherr, Arctic, Beko, Bosch, Elecrolux, HP, Huawei, Samsung, Philips etc.

Pe site veți găsi atât noutăți, prezentate săptămânal, cât și lichidări de stoc, astfel că puteți cumpăra multe produse la prețuri avantajoase, dar puteți primi și bani înapoi din fiecare cumpărătură dacă vizitați magazinul prin intermediul portalului Tipli.

Oferta magazinului Kubex

Principalele categorii pe care le găsiți pe Kubex.ro sunt: Electrocasnice încorporabile, Electrocasnice mari, Electrocasnice mici, Electrocasnice profesionale, PC, Laptopuri, produse IT, TV, Electronice și Foto, Telefoane și SmartPhone-uri, Îngrijire personală, Casă, Gradină și Sport, Consumabile și Accesorii, Jucării, Copii și Bebe.

Imagine

Kubex oferă mașini de spălat, frigidere, congelatoare, aparate de climatizare, mașini de spalat vase și aragazuri, cuptoare cu microunde etc. sau electrocasnice profesionale.

De asemenea v-ar putea interesa oferta de laptopuri, monitoare și imprimante, periferice și accesorii.

Puteți comanda online televizoare, sisteme audio sau de proiecție și camere foto-video.

În categoria telefoane intră cele mai noi modele smart, dar și tablete sau telefoane fixe.

Sunt disponibile și produse de îngrijire personală precum aparate de epilat sau de îndreptat părul, mașini de tuns sau tensiometre, aparate de masaj și cosmetice.

Sculele electrice, obiectele sanitare, uneltele, echipamentele de protecție și alte produse pentru casă și grădină pot fi achiziționate pe site alături de articole de menaj sau mobilier pentru copii.

Cele mai multe produse pe site-ul Kubex.ro sunt însoțite, după caz, de scurte descrieri, specificații ori prezentări video.

Garanția produselor

Produsele cumpărate prin intermediul site-ului www.kubex.ro beneficiează de garanția obișnuită a fiecărui produs în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în termen de 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vânzătorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.

Kubex contact

Telefon: 0786169400

Email: informatii@kubex.ro / comenzi@kubex.ro / sesizari@kubex.ro

Program: L-V 10:00-18:00 / S 10:00-14:00

Facebook: https://www.facebook.com/kubex.ro/

Kubex puncte de loialitate

Kubex răsplătește loialitatea cumpărătorilor fideli prin acordarea de puncte pe care le veți putea folosi pentru a beneficia de reduceri de preț atunci când plasați o nouă comandă pe site.

Fiecare produs beneficiază de un anumit număr de puncte oferite bonus, care se vor adăuga în contul dvs. de client în momentul achiziționării produsului. În orice moment puteți vizualiza în contul dumneavoastră numărul de puncte disponibile din meniul de client, accesând "Puncte de Loialitate".

Fiecare produs beneficiază de un anumit număr de puncte oferite bonus, care se vor adăuga în contul dvs. de client în momentul achiziționării produsului. În orice moment puteți vizualiza în contul dumneavoastră numărul de puncte disponibile din meniul de client, accesând "Puncte de Loialitate".

Fiecare 100 puncte valorează 1 leu, iar numărul de puncte pe care le primiți la fiecare comandă este egal cu suma pe care o plătiți.

Astfel, pentru fiecare 1 leu din comanda dvs, veți primi 1 punct de loialitate. Ex: Comanda valorează 100 lei, veți primi 100 puncte.

Valoarea unui punct de loialitate este de 0.01 RON (ex. 100 puncte = 1RON).

Modalități de plată și livrare

Magazinul Kubex promite livrare rapida și vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

 • plata online, cu card bancar

 • plata în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături Star BT sau card de credit emis de BCR

 • credit Cetelem

Costurile de livrare diferă de produsul ales. Produsele mai grele/voluminoase vor avea un cost mai ridicat de transport. Un produs comandat poate fi returnat în termen de 14 zile de la primirea sa.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine similare

Dacă nu ați descoperit produsele dorite în magazinul electronic Kubex, puteți arunca o privire și peste ofertele magazinelor E-electrocasnice.ro, Vexio, Rovus sau chiar eMag, unde, de asemenea, veți putea descoperi oferte, promoții și reduceri la electrocasnice și produse electronice. Înainte de a face cumpărături, nu uitați să aruncați o privire peste cupoane de reducere pentru a economisi și mai mulți bani.

ImagineMagazine unde vă vom răsplăti

Despre Kubex

Kubex este un magazin specializat în produse electrocasnice și electronice. Găsiți aici produse de la mărci renumite precum Liebherr, Electrolux, AEG și altele. Produsele comercializate se caracterizează prin calitate, inovație și design unic. 

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Kubex.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă