Husqvarna

Despre magazinul Husqvarna

Magazinul online Husqvarna este creat special pentru a vă oferi posibilitatea de a achiziționa echipamentele de care aveți nevoie pentru casă și grădină, cât și echipamente pentru companii ce lucrează în domeniul forestier.

Înființată în anul 1689, Husqvarna, care face astăzi parte din grupul suedez Husqvarna Group, produce o gamă largă de utilaje şi accesorii pentru pădure, parc, grădină și domeniul construcțiilor, de la motoferăstraie şi mașini de tăiat cu disc, până la maşini robotizate pentru tuns gazonul. Compania este lider mondial în domeniul tunderii robotizate a peluzelor din 1995, înregistrând peste 2.000.000 de unități Automower vândute peste tot în lume. La nivel de grup, Husqvarna își propune să contribuie la un viitor sustenabil mai bun și se angajează să dezvolte produse și tehnologii care se aliniază acestui proiect. În România, compania Husqvarna, cu afaceri de 22,2 milioane de euro în 2019, se dezvoltă puternic în zona de retail, având o rețea de dealeri autorizați cu peste 200 de magazine reprezentative.

Oferta magazinului Husqvarna

Husqvarna oferă echipamente premium pentru casă și grădină, păduri, parcuri și domeniul construcțiilor.

Imagine

Mașinile automate de tuns gazonul Automower® vă taie iarba în timp ce vă relaxați. Automower® lucrează ziua, noaptea și pe ploaie oferind o calitate uimitoare, inclusiv în grădini cu teren mai complex. Vă puteți conecta la mașina dvs. de tuns iarba Automower® prin tableta sau telefon, unde veți putea seta locația pentru start, puteți seta zilele și orele în care să lucreze, totodată Automower® deține alarmă, GPS și PIN astfel încât în cazul unui furt, veți putea vedea locația mașinii direct în aplicație, iar fără pin, nici nu va putea fi folosită.

Intrați acum pe site-ul Husqvarna și alegeți-vă modelul preferat de mașină de tuns iarba automower® și beneficiați de cashback prin tipli. 

Imagine

În categoria seria cu acumulatori veți putea descoperi echipamentele noastre fără cablu, dezvoltate de Husqvarna ce oferă un cuplu complet la turații mici și o eficiență cu 25% mai mare decât un motor cu cablu standard. Indiferent dacă utilizați o mașină de tuns cu baterie pentru a tăia iarba și buruienile înalte, groase și umede, sau dacă folosiți un motoferăstrău cu baterie pentru a tăia lemnul, echipamentul nostru alimentat cu baterii vă oferă un cuplu mai mare și mai consistent. Seria de baterii Husqvarna oferă o combinație unică de performanță și durabilitate, iar cea mai bună parte este că sunt complet fără întreținere și fără emisii.

Imagine

Categoria de motoferăstrae cu lanț Husqvarna oferă combinația ideală de manevrabilitate, durabilitate și capacitate de tăiere, personalizată pentru aproape orice cerințe, facilitând rezolvarea oricărei provocări, indiferent cât de grea. Puteți alege din modele de motoferăstraeprecum 120 Mark II, 130, 135 Mark II, 435 II, 440 II, 445 II. Fiecare model oferă o calitate premium, și sunt create special pentru nevoile dumneavoastră, spre exemplu modelul motoferastrau 440 II este multifuncțional, puternic, cu greutate scăzută, ideal pentru tăierea lemnului cu diametru mai mic, tăierea lemnelor de foc și întreținerea fermelor și proprietăților. Indiferent de nevoile dumneavoastră, pe site-ul nostru veți putea găsi un blog cu informații despre fiecare produs și recomandările producătorului.

În categoria mașini de tuns gazon și scarificatoare veți putea descoperi mașini de tuns iarba ce funcționează prin împingere sau cu autopropulsie pentru o experiență mai plăcuta în tăierea gazonului. Calitatea și durabilitatea caracterizează toate mașinile de tuns iarba Husqvarna, fie că sunteți în căutarea unei mașini de tuns mai mici pentru uz într-un spațiu mic sau a unui model profesional pentru utilizare în zilele grele și lungi de lucru.

Echipamentele şi hainele de protecţie din gama Husqvarna sunt proiectate cu aceeaşi măiestrie şi atenţie la detalii, aplicate în cazul sculelor noastre. Siguranța dvs. este foarte importantă pentru noi, iar pentru că dumneavoastră folosiți uneltele și utilajele noastre, noi știm cel mai bine de ce fel de protecție aveți nevoie precum și de calitatea premium necesară pentru a putea lucra în siguranță.

Imagine

Din game de produse oferite de Husqvarna mai fac parte produse precum motounelte pentru gard viu, motoferastraie pentru elagaj, motounelte și trimmere, suflătoare frunze, aparate de spălat cu presiune, aspiratoare, generatoare și pompe de apă, accesorii, piese de schimb și multe alte produse pentru casă și grădină. Intrați chiar acum pe site-ul magazinului și beneficiați de cashback și reduceri prin tipli, iar pe lângă asta, Husqvarna oferă și transport gratuit la toate produsele din magazin.

Servicii oferite de Husqvarna

Husqvarna oferă un număr de servicii precum service, servicii de instalare pentru Automower®, serviciu inspecție pre-livrare, întreținere utilaje și unelte. Toate serviciile sunt valabile prin distribuitorii autorizați Husqvarna ce pot fi găsiți foarte ușor direct la noi pe site.

Contactați-ne

Dacă aveți o întrebare legată de comanda dvs., un anumit produs sau aveți nevoie de asistență, ne puteți contacta prin telefon la numărul 0213521801, totodată ne mai puteți scrie la adresa de e-mail online@husqvarna.ro.

Modalități de plata oferite de Husqvarna

În magazinul online Husqvarna puteți plăti online prin card Visa sau Mastercard, numerar în cazul în care ridicați produsul la unul dintre distribuitorii autorizați Husqvarna, sau ramburs (numerar) la comenzile livrate la adresa dumneavoastră.

Plățile online sunt procesate întotdeauna prin Adyen.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Husqvarna

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Husqvarna și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Husqvarna accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Husqvarna

Husqvarna este o firmă de origine suedeză, producătoare de scule motorizate pentru utilizare în aer liber, că: moto-fierăstraie, moto-coase, mașini de tuns iarba, tractoare de grădină și echipamente de protecție. Lider pe piața mondială și cu o istorie de peste 300 de ani, Husqvarna oferă produse ce au la bază sute de ani de exigență și studiu. Intrați chiar acum pe magazinul online Husqvarna, alegeți-vă produsele preferate și beneficiați de cashback prin Tipli.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Husqvarna.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă