HunterShop

Despre magazinul HunterShop

Firma Material Groups S.R.L, deținătoarea magazinelor HunterShop a fost înființată în anul 1993, specializându-se în comercializarea de arme, muniții, echipamente și accesorii de vânătoare. Cu aproape 30 de ani de experiență pe piața din România, magazinul HunterShop vă oferă profesionalitate, servicii de calitate și consultanță specializată în alegerea produselor potrivite.

HunterShop vă pune la dispoziție arme de la producători precum Merkel, Haenel, Verney-Carron, Bettinsoli, Ceska Zbrojovka, Baikal, Remington, Norma, RWS, GECO, RIO, ELEY, Haendler&Natermann, Swarovski, Meopta, Delta și mulți alții.

Vânătoarea este atât un sport, cât și un hobby, de aceea ne dorim produse de calitate care să ne ajute în a ne bucura de timpul petrecut făcând ceea ce ne place. De aceea HunterShop vă propune o oferta impresionantă de produse și accesorii de calitate și de la cei mai renumiți producători.

Oferta magazinului

HunterShop vă pune la dispoziție o gamă vastă de produse, de la arme, până la îmbrăcăminte și accesorii pentru vânătoare. Magazinul este împărțit în mai multe categorii precum Airsoft, arme de vânătoare și pistoale, binocluri, lunete, accesorii, souvenir-uri și îmbrăcăminte.

Imagine

Pistoale și accesorii Airsoft

Categoria Airsoft vă pune la dispoziție arme, pistoale și accesorii airsoft. Puteți alege din zeci de produse, cât și o gamă de pistoale de tip replică, care în afara faptului că nu folosește muniție adevărată, arată și sunt create din același material ca armele de foc reale. În această categorie veți putea găsi arme precum M4A1, ASG CZ, MP9 A1, Sniper AW și multe altele.

Pe lângă toate cele de mai sus, veți putea alege și dintr-o gamă de pistoale precum M9, CZ P-09, Walther PPQ M2 și multe altele. Iar dacă sunteți în căutare de accesorii și toate cele necesare pentru armele dvs. Airsoft, HunterShop vă pune la dispoziție și accesorii precum tub co2, ținte, încărcătoare, bile, holstere și multe altele.

Arme de vânătoare și pistoale

Categoria arme de vânătoare și pistoale vă oferă produse de la producători precum Ceska Zbrojovka, Merkey, Verney Carron, Haenel, Remington și mulți alții. Fie că sunteți un vânător cu experiență, sau sunteți la începutul drumului, experții HunterShop vă vor putea ajuta în alegerea armei sau a pistoalelor potrivite nivelului dvs. de experiență.

Aruncați o privire peste cele mai populare arme din magazinul HunterShop precum Remington Model 783 Scoped Sintetic, Pistol CZ 75 P-07, CZ 600 Alpha, CZ BRNO Combo și multe altele.

Tot în această categorie veți putea descoperi și o gamă de accesorii și seturi pentru întreținerea și curățarea armelor, cât și bipod-uri telescopice pentru stabilizarea armelor dvs.

Muniții

Dacă sunteți în căutare de muniții, sau doriți să achiziționați o armă noua și aveți nevoie de muniție pentru această, ați venit în locul potrivit. HunterShop vă pune la dispoziție o gamă largă de muniții de diferite calibre pentru diferite arme, de la pistoale și arme de foc, până la pistoale și arme Airsoft.

Descoperiți cartușe de tip sportiv și vânătoare, muniție cu alice, cartușe de autoapărare, diabolouri pentru arme cu aer comprimat și multe altele. Puteți alege muniții de la producători precum RWS, Geco, Norma, Remington, Rio și mulți alții.

Imagine

Binocluri

Categoria Binocluri vă oferă produse de la producători precum Delta Optical, Kahles, Meopta și Swarovski. Binoclulurile sunt instrumente versatile care oferă imagini mărite ale obiectelor îndepărtate, utilizate într-o varietate de situații, cum ar fi drumeții, observarea faunei sălbatice, observarea păsărilor, vânătoarea și altele.

La vânătoare, binoclurile sunt foarte importante, oferindu-vă posibilitatea de a inspecta terenul din jurul dvs. fără a speria animalele, de aceea alegerea unui binoclu de calitate este importantă. Aruncați o privire peste binoclurile Delta Forest ÎI 10x50, Delta Titanium 12x56 ROH, Meopta Optika HD 8x42 și multe altele.

Lunete

Dacă vânați pe o câmpie deschisă, cu potențial pentru tragere de la distanță lungă, este recomandat să aveți o lunetă bună, cât și în cazul în care vânați în păduri destul de dese și doriți să vă maximizați timpul de vânătoare în perioadele de lumină slabă. Lunetele vă vor ajuta indiferent dacă o folosiți în scopuri de vânătoare, sau doar trageți la țintă, de aceea HunterShop vă pune la dispoziție un portofoliu vast de lunete și suporturi pentru lunete.

HunterShop vă pune la dispoziție lunete, telescoape, telemetre și suporturi pentru acestea de la producători precum Ceska Zbrojovka, Delta Optical, Kahles, Leupold, Meopta și mulți alții. Aruncați o privire peste ofertele și promoțiile oferite de magazin.

Imagine

Accesorii și souvenir-uri

Descoperiți categoria accesorii, unde veți putea arunca o privire peste produse precum cuțite, curele pentru armă, lanterne, scaune, briceaguri, cartușiere, huse armă, rucsacuri, genți, echipamente autoapărare, suporturi arme și foarte multe altele.

Categorie de souvenir-uri vă oferă produse precum produse din porțelan, souvenir-uri din zinc precum halbe de bere sau pahare, tacâmuri, mobilă cu stil vânătoresc cât și o gamă de produse ceramice.

Îmbrăcăminte și încălțăminte

Această categorie vă oferă îmbrăcăminte și încălțăminte de calitate, atât pentru vânătoare cât și outdoor. Descoperiți șosete, bocanci, cizme, cămăși, geci, pantaloni, pelerine, șepci, pulovere și multe altele.

Îmbrăcămintea vă oferă un plus de camuflaj în fața animalelor datorită culorilor care vă ajuta să înaintați mai ușor fără a fi detectați de animalele vânate, de aceea îmbrăcămintea de camuflaj este foarte importantă în acest sport, totodată, îmbrăcăminte și încălțămintea vă oferă și un nivel mai ridicat de protecție împotrivă animalelor, cât și împotriva naturii.

Informații contact

Dacă aveți întrebări despre comanda dumneavoastră, despre un anumit produs sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să contactați un specialist HunterShop la numărul de telefon 0259474040, sau 0738998857 de Luni până Vineri între orele 09:00 - 17:00, sau le puteți scrie la adresa de e-mail contact@huntershop.shopmania.biz. Totodată, puteți contacta un specialist HunterShop și prin formularul de contact pe care îl puteți descoperi pe site-ul magazinului.

Modalități de plată

HunterShop accepta următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs în numerar la livrarea comenzii
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)
 • plată la sediul magazinului

Livrare și retur

Livrările sunt făcute de firma de curierat GLS Courier, livrările sunt făcute în decursul a 1-2 zile lucrătoare de la expedierea acestora. Taxa de livrare este 25 de lei pentru toate comenzile.

Pentru returnarea produselor, aveți la dispoziție 14 zile calendaristice din momentul în care ați intrat în posesia acestora, produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite. Pentru a returna un produs, contactați unul dintre numerele de telefon de mai sus, iar un operator HunterShop vă va ajuta cu informațiile necesare pentru returnarea sigură a produselor nedorite.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre HunterShop

Sunteți pasionat de vânătoare și căutați o armă noua, muniție sau îmbrăcăminte și accesorii? Aruncați o privire peste ofertele și promoțiile magazinului HunterShop, și descoperiți un portofoliu vast de arme de la producători precum Ceska Zbrojovka, Merkel, Remington și mulți alții.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul HunterShop.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă