Gunnar

Despre magazinul Gunnar

Gunnar Optiks este o companie specializată în producția de ochelari pentru calculator, cunoscuți sub numele de "ochelari pentru protecție împotriva ecranului." Acești ochelari sunt proiectați pentru a reduce oboseala ochilor și pentru a proteja ochii utilizatorilor de efectele nocive ale luminii albastre emise de ecranele dispozitivelor electronice, cum ar fi monitoarele de calculator, telefoanele mobile și tabletele.

Gunnar Optiks a dezvoltat o tehnologie specială pentru lentilele ochelarilor lor, care filtrează lumina albastră și reduce strălucirea, astfel încât ochii să nu fie supuși la efort excesiv în timpul utilizării dispozitivelor electronice. Acest lucru poate ajuta la prevenirea oboselii oculare, a durerilor de cap și a tulburărilor de somn cauzate de expunerea prelungită la lumina albastră.

Ochelarii Gunnar sunt disponibili în diferite stiluri și design-uri pentru a satisface preferințele estetice ale utilizatorilor. Compania are o prezență semnificativă pe piața ochelarilor de protecție împotriva luminii albastre și oferă produse pentru diferite activități, inclusiv gaming, lucrul la calculator sau vizionarea de conținut digital.

Gunnar coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reducere 15% la Ochelari protecție calculator

02.02.2024

Magazine unde vă vom răsplăti

Reduceri la Ochelari de Protecție pentru Calculator și Ochelari de Gaming Gunnar

Cu reduceri Gunnar și cupoane exclusive, economisiți atunci când achiziționați produse dedicate protejării ochilor dumneavoastră. Gunnar este un magazin online specializat în ochelari de protecție pentru calculator și dispozitive digitale. Profitați de oferte speciale și de Promoții Gunnar ochelari și alegeți soluția adecvată pentru perioade îndelungate la calculator. Gunnar oferă ochelari de gaming, ochelari pentru utilizare zilnică, ochelari de soare de calitate și chiar opțiuni pentru cei mici, ochelari cu sau fără dioptrii, conform prescripției oftalmologului dumneavoastră. Toate produsele sunt concepute pentru a oferi confort și protecție ochilor la prețuri accesibile.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Gunnar.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă