globalhubb.ro

Despre magazinul globalhubb.ro

Site-ul globalhubb.ro oferă o gamă vastă de lichide electronice noi sau clasice și dispozitive de vaping de ultimă oră. Oferta include țigări electronice, e-lichide, rezistențe și accesorii.

Puteți alege alternative la țigările tradiționale din peste 2500 de produse disponibile online și actualizate constant, la cele mai competitive prețuri.

Vizitați globalhubb.ro prin Tipli și obțineți bani înapoi din prețul fiecărei achiziții.

Povestea globalhubb.ro

Global Hubb a intrat pe piața de țigări electronice și e-lichide în 2014 și s-a extins rapid. Centrele sale de distribuție furnizează produse de vaping către zeci de mii de clienți prin magazinele fizice și online din România, Marea Britanie, Germania, Polonia, Slovacia și Cehia.

Sediul principal în România se află în Brașov, Strada Vlad Țepes 8. Pentru orice fel de solicitări, puteți contacta globalhubb.ro prin formularul de pe site sau prin email la info@globalhubb.ro

Oferta magazinului globalhubb.ro

Pe site-ul globalhubb.ro puteți achiziționa țigări electronice clasice și țigări electronice de unică folosință Puff Bar, ideale pentru începători, e-lichide și accesorii.

Imagine

Puff Bar sunt dispozitive de unică folosință, ideale pentru deplasări, ieșit în oraș, club, sau petreceri. Sunt înlocuitoare excelente ale țigării tradiționale și sunt recomandate mai ales celor care caută portabilitate și ușurința utilizării, cât și să își potoleasca pofta de nicotină.

Alegeți din peste 100 de produse și o varietate imensă de arome: Aspire, Diamond Mist, Dinner Lady, Doozy Vape, Eleaf, Elf Bar, Freemax, Frumist, Geekvape, iHave, Innokin, IVG, Just Juice, Moreish Puff, Nasty Juice, Pod Salt, Smok, VGOD, Vozol.

În categoria e-lichide veți găsi sute de lichide fără nicotină, lichide cu nicotină și lichide cu săruri de nicotină precum The London Range, Doozy Vape, Double Drip, IVG, Just Juice, Pulp, Top Vape, Anarchist, Bad Juice, Barista Brew Co, Beyond, Billionaire, Cyber Rabbit, The Milkman, Yeti Salt și multe altele.

Pe site puteți selecta profilul de aromă preferat: Băuturi, Desert, Fructe, Ice Effect, Mentol, Tabac.

Pe globalhubb.ro găsiți brandurile populare de țigări electronice, precum Aspire, Eleaf, Freemax, Geekvape, Hellvape, Horizontech, Innokin, Joyetech, Kangertech, Lost Vape, Rincoe, Smok, SMPO, Snow Wolf, uWell, Vandy Vape, Vapefly, Vaporesso, Vaptio, Voopoo.

Explorați secțiunile Kituri, Moduri, Atomizoare pentru a descoperi dispozitivele de care aveți nevoie.

Pe globalhubb.ro puteți cumpăra rezistențe și accesorii: acumulatori, adaptoare, încărcătoare, sticlă înlocuitoare sau baze, recipiente, bumbac și sârmă, în categoria DIY.

Modalități de plată și livrare

Puteți plăti produsele achiziționate online cu cardul sau ramburs.

Costul transportului este de 15 RON. Expedierea produselor se efectuează prin Urgent Cargus în:

 • 24 ore pentru o parte din produsele Puff Bar (Elf Bar, Geekvape, iHave, etc.). Comenzile plasate până în ora 17 sunt, în general, expediate în aceeași zi
 • 1-5 zile pentru alte produse care pot fi stocate în depozitul din Marea Britanie. Acestea pot ajunge foarte rapid prin livrările zilnice, însă se poate întâmpla să fie reținute la oficiile vamale, motiv pentru care pot apărea rareori întârzieri

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în globalhubb.ro

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul globalhubb.ro și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online globalhubb.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre globalhubb.ro

Global Hubb vă prezintă cele mai vândute mărci internaționale de pe piața de țigări electronice și e-lichide. Magazinul oferă peste 3500 produse, disponibile online și actualizate constant, pentru a satisface cerințele de vapat la cele mai competitive prețuri

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul globalhubb.ro.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă