Momentan pentru magazinul Germag nu avem niciun cupon de reducere.

Vezi mai multe cupoane de reduceri de la Sinsay sau Epantofi.

Cod reducere Sinsay 10% la abonarea la newsletter la Sinsay

Valabil până la 30.04.2024

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Abonați-vă la newsletter și beneficiați de un cod reducere 10% reducere prin e-mail. Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului. mai mult

Cod reducere Epantofi 40 lei la abonarea la newsletter la Epantofi

Valabil până la 02.05.2024

+ până la 4,5 % înapoi de la cumpărătură

Abonează-te la newsletter și obține un cod reducere de 40 lei pentru prima comandă direct pe e-mail. Cuponul de reducere îl puteți folosi în… mai mult

Despre magazinul Germag

Magazinul online Germag comercializează electrocasnice și electronice, precum și confecții scandinave marca Bjornson. Oferta se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, Germag fiind importator și distribuitor de produse originale din Germania și Olanda.

Germag dispune de service propriu, astfel încât garanția pentru produsele electronice și electrocasnice este asigurată de către companie, la fel ca și reparațiile post-garanție.

Descoperiți cu Tipli care sunt cele mai ieftine produse - cu preț de maxim 9 lei, promoțiile de top, colecțiile noi sau reducerile de la Germag!

Povestea Germag

S.C. Germag Trend S.R.L. este prezentă în România încă din anul 2004, activând înainte pe piața din Germania și Olanda.

Începând din Ianuarie 2005 Eurotechnik Media (actual Germag Trend S.R.L) este importator în România al produselor partenerilor Germag din Germania și Olanda.

Strategia de extindere a activității a fost bazată pe deschiderea și dezvoltarea magazinelor proprii în București, inclusiv magazine en-gros.

Din anul 2008 Germag Trend S.R.L. deține dreptul de exclusivitate pentru importul de produse, marca Bjornson în România.

Tot în 2008 a pornit programul de dezvoltare a francizei în România.

Franciza Germag

Germag este deja un business de succes și cunoscut datorită celor 10 magazine proprii din zona București, care dorește să împărtășească această experiență prin deschiderea de noi francize.

Printre multe alte motive, alegerea brand-ului Germag vă poate aduce o serie de beneficii unice pe piața românească, cum ar fi:

- produse originale la standarde înalte de calitate

- prețuri extrem de avantajoase datorită politicii de discount-uri pe care Germag o practică pentru a susține financiar evoluția partenerilor și pentru a-i ajuta să își maximizeze profitul

- importuri de produse noi în fiecare săptămână, pentru a oferi clienților marfă nouă și pentru a menține ridicat atât nivelul de interes al acestora pentru produse, cât și nivelul vânzărilor din magazine

- în cazul în care se întâmplă să nu vindeți produsele achizionate , le puteți face retur către Germag oricând

Dacă sunteți interesat de un parteneriat, puteți contacta Directorul Regional Alina Toma:

Telefon: 0725 558 228

E-mail: franciza@germag.ro

Magazinul online

Din iarna lui 2015 Germag a lansat platforma online ce poate fi accesată la adresa www.Germag.ro

Site-ul este ușor de utilizat și prezintă detalii despre produsele și serviciile Germag. Cu o gamă variată de produse de calitate, importate din Uniunea Europeană, website-ul oferă posibilitatea de a comanda de acasă sau de oriunde, atât en detail cât și angro. De asemenea, Germag vă pune la dispoziție un serviciu Relații clienți pentru a clarifica în timpul programului orice nelămuriri legate de achiziții.

Contact

Adresa: Sos. Bucuresti-Urziceni DN2, Nr. 96, Sindrilita, Județul Ilfov

Program: Luni – Vineri, 08.00 - 17.00

Telefon: 0770.889.983 | 0726.386.790

E-mail: online@germag.ro

Oferta magazinului Germag

La Germag puteți comanda online simplu și rapid orice produse din oferta magazinului, fie că alegeți colecții noi, fie din categoria la prețuri reduse cu până la 50% sau la prețuri promoționale. De asemenea, beneficiați de servicii de reparare a produselor în garanție și post garanție.

Categorii de produse

Oferta include articole diverse din categorii precum: Jucării & Articole copii, Îngrijire personală, Electrocasnice, Electronice, Casa, Bricolaj & Petshop, Textile & Covoare, Decorațiuni de interior, Unelte grădinărit, Iluminat & electrice, Sport & Activități în aer liber, Birotică și papetărie, Fashion sau categoria de Cadouri.

Puteţi achiziţiona într-un singur loc de la jucării și articole bebe, rechizite școlare, articole de sănătate și wellness, parfumuri și cosmetice la espressoare, storcătoare de fructe, aspiratoare sau cuptoare electrice și multe alte electrocasnice, electronice sau accesorii PC.

Găsiți produse pentru curățenie și întreținere, scule electrice și unelte, vase de gătit, ustensile pentru bucătărie și veselă, obiecte sanitare, obiecte decorative și corpuri de iluminat, dar și piese de mobilier ori saltele.

Puteți cumpăra articole de voiaj și drumeții, articole și echipamente sport, biciclete, trotinete sau piscine și multe alte produse destinate petrecerii timpului în aer liber.

Pe site se află și o categorie dedicată produselor sezoniere, de exemplu, articole de vară sau articole pentru Revelion, Crăciun, Paște etc.

În categoria Fashion veți găsi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de modă pentru copii, femei și bărbați la cel mai bun raport calitate-preț.

Imagine

Indiferent ce alegeți să cumpărați, la Germag toate produsele beneficiază de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Certificatul de garanție este livrat împreună cu produsul, în cutia produsului ori într-un plic lipit pe o latură a acestuia. Aparte de garanția comercială, Germag oferă și garanție de conformitate a produselor.

Garanții și service

Garanția de conformitate a produselor oferite de către Germag Trend S.R.L. este independentă de garanția comercială.

Perioada de conformitate asigurată poate fi de la 6 luni la 2 ani. În acest interval, Germag Trend S.R.L vă garantează că produsul vândut este conform cu specificațiile pe care s-a angajat că le vinde.

Prin garanția comercială se asigură repararea gratuită, din partea vânzătorului sau producătorului, în baza certificatului de garanție emis și transmis în/pe cutia coletului sau online.

Repararea produselor în garanție

Dacă produsul pe care l-ați cumpărat de la Germag nu mai funcționează, deși toate condițiile de pe Certificatul de Garanție au fost respectate, și este încă în garanție, beneficiați de reparația acestuia fără costuri.

Reparația acestor produse este asigurată prin Service în următoarele două locații:

1.Service/Magazin Universitate

Strada Gabroveni, nr. 61, Sector 3, București, Tel.: 031 432 99 29 / 0770 845 887

2.Sediul Central, Com.Sindrilița, Dn2 București-Urziceni Nr. 96, Jud Ilfov, tel. 031 405 96 66 – La această adresă se vor trimite produsele comandate online ce nu fi transportate de către dumneavoastră la Service-ul din magazinul de la Universitate, aceeași adresă pe care o puteți găsi și pe factură.

În termen de maxim 15 zile, Service-ul va repara produsul și apoi îl va înapoia prin curier.

Costurile de transport pentru trimiterea la și de la service cad în sarcina dvs. Aveți posibilitatea să alegeți orice curier pentru trimiterea coletului la și de la service. Nu se pot expedia colete la service prin Poșta Română.

După reparare, perioada de garanție va fi prelungită cu numărul de zile care a fost necesar pentru repararea produsului (din momentul în care produsul a ajuns în service până când a fost reparat).

Produsele ieșite din perioada de garanție sau cele care nu se încadrează în termenii și condițiile generale de acordare a garanției nu intră sub incidența celor 15 zile de soluționare, termenul fiind de minim 30 zile de la data intrării în service.

Modalități de plată

Pentru a achita produsele comandate la Germag aveți la dispoziție mai multe opțiuni:

 • plata numerar sau ramburs

 • plata cu card bancar VISA sau Mastercard, inclusiv plata în rate fără dobândă

 • Paypal

 • ordin de plată

Folosind Cardul de cumpărături Raiffeisen Bank, puteți plăti în rate produsele achiziționate de la Germag.

Programul Multishop – Rate fără dobândă este atașat cardurilor de cumpărături:

- Raiffeisen Bank Standard

- Raiffeisen Bank Vodafone

- Raiffeisen Bank Gold

- Raiffeisen Bank World

La recepționarea comenzilor achitate (Ordin de plată, card online, rate, etc) este obligatorie prezentarea unui act de identitate pentru persoane fizice. Pentru persoane juridice este necesară prezentarea unui act de identitate și împuternicire sau ștampilă din partea firmei.

Modalități de livrare

La Germag puteți alege opțiunea de livrare care vă avantajează.

Livrare prin curier

1. Pentru comenzile cu plata ramburs sau online cu cardul, timpul mediu de livrare este de 4 zile.

2. Pentru comenzile achitate cu ordin de plată livrarea se va face în 48 ore de la încasarea banilor în contul companiei Germag Trend Srl.

Livrarea este gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 100 lei. Taxa de livrare este de 14.00 lei pentru comenzile cu valoare mai mică de 100 lei.

Ridicare din showroom Germag

Acest serviciu este disponibil în 8 de puncte de livrare din București și 1 punct de livrare în Loc. Sindrilița, Județul Ilfov.

Puteți ridica personal coletul dvs. în 48 ore pentru comenzile plasate de luni până vineri sau în fiecare în cazul comenzilor plasate de vineri, ora 10:00 până luni, ora 08:00

În momentul în care produsele dvs. ajung la showroom, veți fi anunțat pe email și SMS. Puteți ridica produsele în cel mult 7 zile lucrătoare, altfel vor fi înapoiate și comanda va fi anulată.

Livrarea în showroom se face gratuit. Puteți achita produsele în showroom numerar sau cu cardul.

Dacă ați plătit deja comanda înainte de a o ridica (cu cardul online sau prin ordin de plata), aveți nevoie de actul de identitate pentru a vă fi înmânate produsele.

Pentru comenzile B2B

1. Livrare prin curier sau mijloc de transport Germag

Costul de livrare va fi comunicat de către un reprezentant de la Vânzări și va fi suportat de către client.

Timpul de livrare variază în funcție de cantitatea și disponibilitatea mijlocului de transport.

2. Ridicare direct de la depozit (Sos. București-Urziceni DN2, Nr. 96, Com. Sindrilița, Județ Ilfov) cu un mijloc propriu de transport, caz în care nu există costuri de transport.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Germag

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Germag și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Germag accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine


Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Germag

Germag este importator în România al produselor din portofoliul partenerilor Germag din Germania și Olanda, gama cuprinzând: confecții, încălțăminte, electrocasnice, jucării, detergenți, birotică și papetărie, accesorii PC, ustensile și articole sport, printre altele. Comandați online bunuri pentru casă și grădină sau activități în aer liber, pentru ingrijire personală sau cadouri pentru cei dragi.


Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Germag.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă