GamesLine

Despre magazinul GamesLine

GamesLine este un magazin online care a fost lansat în anul 2010, magazinul oferind un portofoliu vast de produse precum jocuri PC sau console, console și accesorii, figurine, controlere cât și jocuri de societate.

GamesLine oferă jocuri în format fizic (cd) sau în format digital (cd-key). Fiecare persoană are stilul personal de a colecționa jocuri video, fie că vă place să aveți jocurile în mod fizic sau digital, nimic nu vă oprește alături de magazinul GamesLine.

Indiferent dacă sunteți pasionați de cele mai recente jocuri, sau vă doriți un strop de nostalgie prin jucarea unor titluri mai vechi, la GamesLine le puteți descoperi pe toate.

Jocurile sunt momentele în care ne putem rupe de realitate, putem cunoaște persoane noi, ne putem face prieteni și totodată ne scapă de stresul de zi cu zi, de aceea este bine că din când în când, să ne rupem de realitate alături de un joc video.

Intrați în lumea virtuală alături de GamesLine

Descoperiți categoria PlayStation, unde veți putea filtra jocurile după generația consolei pe care o dețineți, veți putea descoperi jocuri pentru fiecare consolă din gama PlayStation, de la PS Vita și PS2, până la noua consolă PlayStation 5. Descoperiți titluri exclusive pe consola PlayStation precum The Last of Us, inFamous, Yakuza 6 sau intrați în lumea curselor de mașini în titlul foarte popular Gran Turismo 7. 

Imagine

Categoria Xbox vă pune la dispoziție un filtru pentru a alege jocurile în funcție de consola pe care o dețineți, puteți descoperi jocuri pentru Xbox One, Xbox Series X și Xbox 360. Xbox vă pune la dispoziție și o gamă de jocuri exclusive precum Forza Horizon 4, the Blind Forest, Ori sau Cuphead.

În categoria de jocuri PC, veți putea descoperi o gamă largă de jocuri precum GTA V, Red Dead Redemption, Assetto Corsa și multe altele. Dacă aveți chef de un simulator militar, descoperiți seria Call of Duty, sau pentru un joc mai competitiv, considerați și seria Battlefield, iar dacă vă place un simulator militar în toată firea, descoperiți seria de jocuri ARMA.

Descoperiți și gama de jocuri pentru consola Nintendo, indiferent de ce consolă dețineți, fie că este Nintendo DS, Switch, Wii sau Wii U, GamesLine vă oferă o gamă largă de jocuri pentru toate acestea. Aruncați o privire peste unul dintre cele mai populare jocuri precum Pokemon, Neo Atlas, Transformers, Witch Spring, Mario Party sau The Legend of Zelda.

Imagine

GamesLine vă pune la dispoziție și o categorie pentru accesorii console și PC, puteți filtra accesoriile după dispozitivul dvs. și puteți descoperi produse precum controlere, volane, tastaturi, căști, microfoane, scaune, huse, cabluri și multe altele.

Dacă sunteți pasionați de figurine inspirate din filme sau jocuri video, vă puteți mari colecția alături de figurinele și produsele de colecție oferite de GamesLine. Puteți descoperi figurine din jocuri precum The Last of Us, Lego, Fortnite, Skylanders și multe altele. Tot aici veți putea descoperi o gamă de căni, tricouri, pulovere, ghid-uri, tricouri și multe alte produse.

Imagine

Jocurile de societate vă pot oferi seri de neuitat în familie sau între prieteni. GamesLine vă pune la dispoziție o gamă vastă de jocuri de societate pentru toate vârstele. Indiferent dacă sunteți pasionați deja de jocurile de societate și vreți să vă diversificați colecția, sau sunteți la început și vă doriți jocuri mai simple sau jocuri clasice, în magazinul GamesLine le veți putea descoperi pe toate. Aruncați o privire peste jocurile clasice precum Monopoly, Battleship, Hasbro Operation sau peste jocurile mai recente, ce oferă accesorii cu o grafică foarte plăcuta și de calitate precum Ticket To Ride, Horizon Zero Dawn, Forbidden Island sau Sushi GO.

Imagine

Dacă încă nu dețineți o consolă, puteți arunca o privire peste gama de console oferite de GamesLine, descoperiți console precum PlayStation 4 ce oferă pachete cu diferite jocuri incluse, Nintendo Switch, Nintendo DS, Xbox One sau Xbox Series X, consola clasică Sega și multe altele.

GamesLine informații contact

Dacă aveți întrebări legate de comanda dvs. sau despre un anumit produs, nu ezitați să contactați un specialist GamesLine la numărul de telefon 0364 431266 de luni până vineri între orele 09:00 - 18:00. De asemenea, le puteți scrie la adresa de e-mail contact@4games.ro sau prin formularul de contact de pe site-ul magazinului.

GamesLine politica de retur

Returnarea se face prin trimiterea produselor, în maxim 30 zile de la primirea acestora, pe adresa punctului de lucru, postată pe pagina de contact a magazinului. Contravaloarea transportului coletului de retur va fi suportată de client în momentul expedierii, în caz contrar fiind refuzat la primire. În colet se vor afla toate documentele primite inițial, precum și o notificare scrisă, semnată de client, prin care denunță contractul și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca.

GamesLine modalități de plată

GamesLine acceptă următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs în numerar la livrarea comenzii
 • plată online prin cardul bancar
 • ordin de plată (transfer bancar)
 • plată online prin PayPal

Plățile cu cardul online sunt procesate prin sistemul sigur EuPlatesc.

Pentru mai multe detalii despre modalitățile de plată, puteți arunca o privire pe site-ul magazinului în rubrica cum plătesc.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre GamesLine

Descoperiți magazinul online GamesLine, specializat în comercializarea de jocuri fizice și digitale pentru console precum Xbox, Playstation sau Nintendo, cât și pentru PC. Descoperiți jocuri noi și vechi, jocuri fizice sau digitale, cât și o gamă largă de jocuri de societate perfecte pentru o seară în familie. Totodată, GamesLine vă pune la dispoziție și o gamă largă de accesorii pentru console și PC, figurine, cât și diferite console de gaming.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul GamesLine.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă