Flax.ro

Despre magazinul Flax.ro

Flax este un magazin specializat în comercializarea de produse IT&C, magazinul având în ofertă peste 50.000 de produse și accesorii. Descoperiți telefoane, calculatoare, laptopuri, tablete, imprimante, servere, periferice, software, televizoare și foarte multe alte produse.

Flax oferă și o gamă de servicii precum service, montare componente, asamblare, curățare, reparații și multe altele, indiferent dacă produsele sunt cumpărate de pe Flax sau din alta parte.

Oferta magazinului Flax.ro

Flax.ro vă pune la dispoziție 12 categorii de unde vă puteți alege produsele și accesoriile de care aveți nevoie. Descoperiți produse de la producători precum ASUS, DELL, Nvidia, Intel, Acer, AMD, LG, Samsung, Logitech, APPLE și multe altele. Indiferent dacă aveți nevoie de un telefon, imprimantă, monitor sau componente PC, la Flax.ro le puteți descoperi pe toate.

Imagine

Descoperiți cele mai noi telefoane și tablete

Telefoanele sunt dispozitivele prin care în ziua de azi, stăm conectați cu prietenii, familia și locul de muncă. De aceea când este vorba de telefon, este foarte important de a avea un telefon de încredere, rapid, și cu o baterie mare, puternică care să nu ne lase în momentele în care avem cea mai mare nevoie de el. Descoperiți telefoane de la producători recunoscuți precum Apple, Samsung, Asus, LG, Google, Xiaomi, Huawei și mulți alții. Descoperiți telefoanele și accesoriile la prețuri reduse, toate astea oferite de magazinul dvs. preferat Flax.ro.

Gama de tablete oferite de Flax.ro de la producători precum Apple, Samsung, Lenovo, Huawei și mulți alții, vă oferă toate calitățile unui telefon, dar pe un dispozitiv mult mai mare. Dacă vă place să desenați, sau să vă jucați diferite jocuri sau chiar dacă aveți nevoie de o tabletă pentru sarcinile locului de muncă sau scoală, Flax vă pune la dispoziție o gamă vastă de tablete care cu siguranță vor fi cu mult peste așteptările dvs. Totodată, veți putea descoperi și accesorii pentru tablete precum folii protecție, huse, tastaturi și mouse, cabluri și multe altele.

Imagine

Creați-vă calculatorul de vis

Flax.ro vă pune la dispoziție mii de componente alături de care vă puteți crea calculatorul de vis, indiferent că îl folosiți pentru gaming sau editare video, foto sau grafic design, alături de specialiștii Flax vă puteți asambla un calculator personalizat după cerințele și necesitățile dvs. De la carcase și componente, până la bateria pentru BIOS, toate astea pot fi găsite în oferta magazinului flax.ro

Tot ceea ce aveți nevoie pentru un birou de ultimă generație

Imprimante wireless, becuri controlate wireless, produse pentru videoconferință, microfoane, tastaturi, mouseuri și software, toate astea și multe altele le puteți descoperi pe flax.ro. Personalizați-vă biroul cu tehnologie de ultimă oră și ușurați-vă sarcinile de zi cu zi.

Flax.ro vă pune la dispoziție și servere, dacă lucrați cu foarte multe date, sau aveți nevoie de putere foarte mare de stocare și viteză, puteți arunca o privire peste serverele oferite de Flax, care cu siguranță vă vor simplifica și micșora sarcinile la birou.

Imagine

Descoperiți produsele pentru colțul dvs. de Gaming

Flax.ro vă oferă o gamă largă de calculatoare gaming, laptopuri, monitoare și periferice de Gaming. Descoperiți și o gamă de mobilier gaming precum birouri gaming, scaune gaming și multe altele.

Aruncați o privire peste biroul de gaming Marvo DE-02, Black-Red și creați-vă camera de gaming într-un stil personalizat alături de tehnologii de ultimă oră. Alături de acest birou puteți opta și pentru scaunul de gaming Arozzi Inizio PU, Black-Red și veți avea parte de confort și stil în sesiunile dvs. de gaming.

Imagine

Toate consumabilele de care aveți nevoie, acasă sau la birou

De multe ori atunci când nevoia este cea mai mare de a printa ceva important la imprimantă, este momentul în care realizam că imprimanta a rămas fără cerneală. Este bine ca întotdeauna să avem un toner sau un cartuș de cerneală de rezervă, fie acasă, fie la birou. Flax vă oferă o gamă largă de cerneală, tonere, consumabile termice, consumabile pentru imprimante 3D, cartușe plotter sau consumabile REFILL, la Flax.ro le puteți găsi pe toate.

Vizitați magazinele fizice Flax

V-am pregătit adresele și programul de lucru al magazinelor fizice Flax, unde veți putea vedea și testa produsele dorite, cât și unde puteți ridica comenzile personal.

Showroom Flax Târgoviște - Str. B-dul Independenței Bl O2-O3 - Program: Luni - Vineri : 09 - 18 | Sâmbăta : 09 - 13

Service Flax Târgoviște - Str. Calea Domnească nr. 349 - Program: Luni - Vineri : 09 - 18 | Sâmbăta : 09 - 13

Consumabile Flax Târgoviște - Str. B-dul Independenței nr. 6 - Program: Luni - Vineri : 09 - 18 | Sâmbăta : 09 - 13

Flax.ro modalități de plată

Orice comandă efectuată pe Flax.ro poate fi achitată astfel:

 • plată în numerar (ramburs) la livrarea comenzii
 • ordin de plată (transfer bancar sau depunere)
 • plată numerar sau card la unul din sediile noastre
 • plată online cu cardul Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată în rate fără dobândă (detalii pe site-ul magazinului)

Flax.ro politica retur

Conform legii, orice produs poate fi returnat de către o persoană fizică în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării. Condiția principala pentru returnarea mărfii este integritatea atât a produsului cât și a ambalajului, excepție făcând sigiliul pachetului.

Pentru a returna o anumită comandă, trebuie să completați formularul de retur care poate fi găsit pe flax.ro în rubrica condiții retur.

Descoperiți magazine similare la Tipli

Tipli adaugă magazine noi constant, dacă nu ați găsit produsul căutat pe magazinul flax.ro, puteți arunca o privire în magazinele PC Garage, Vexio, IT Galaxy și multe alte magazine din categorie electro și pc.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Flax.ro

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Flax.ro și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Flax.ro accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Flax.ro

Magazinul online Flax.ro vă oferă o gamă foarte variată de produse, oferta cuprinzând peste 50.000 produse IT&C. Descoperiți calculatoare, laptopuri, telefoane, imprimante, servere, routere și multe alte produse cât și accesorii pentru acestea. Flax.ro vă oferă și servicii de montare componente, asamblare pc, service, curățare și multe altele. Aruncați o privire peste ofertele, promoțiile și reducerile oferite de flax.ro.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Flax.ro.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă