Electronic Star

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Cumpărături Avantajoase: Folosește Cod Reducere Electronic Star și cupoane de reduceri suplimentare

Profitați de Electronic Star cupon de reducere suplimentară și achiziționați mai ieftin produsele de care aveți nevoie. Electronic Star este un magazin online ce oferă o gamă variată de echipamente și accesorii pentru divertisment, incluzând tehnologie audio, video și produse multimedia. În plus, acesta furnizează produse pentru casă, pentru copii, echipamente pentru activități de agrement în aer liber și accesorii pentru grădină. Economisiți aplicând un cod reducere Electronic Star!

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul Electronic Star.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul Electronic Star.

Voucher Electronic Star

Bani înapoi 1,5 % la tot în magazinul Electronic Star

Valabil până la 22.05.2024

 
 

Profitați de Electronic Star cupon de reducere suplimentară și achiziționați mai ieftin produsele de care aveți nevoie. ...

Reduceri de până la 32% la selecția de articole la Electronic Star

+ 1,5 % înapoi de la cumpărătură

Obține reduceri excelente de până la 32% la o gamă diversificată de articole! Acum este momentul perfect să cumperi produsele dorite la prețuri… mai mult

Aplicați un Cod reducere Electronic Star și economisiți atunci când achiziționați produsele preferate. Profitați și de alte optiuni de a economisi, precum Electronic Star cupon de extra reducere, cashback sau transport gratuit, promoții și produse de calitate, când aveți nevoie de bunuri din cele mai diverse categorii: calorifere, pentru casă, grădină, tehnică audio, HIFI & TV, fitness și sport, outdoor și timp liber, pentru copii.

Despre magazinul Electronic Star

Electronic Star este un magazin online specializat în vânzarea de echipamente și accesorii pentru divertisment și tehnică audio, video și multimedia. Compania oferă o gamă largă de produse, printre care se numără echipamente de sunet și lumină, echipamente DJ, sisteme audio, accesorii pentru instrumente muzicale, echipamente de fitness și multe altele.

De asemenea, Electronic Star furnizează produse pentru diferite activități de agrement, cum ar fi camping, grătar sau alte activități în aer liber, incluzând articole pentru camping, mobilier de grădină, accesorii pentru sporturi de iarnă și multe altele.

 

Această companie s-a remarcat prin varietatea mare de produse pe care le oferă și prin serviciile sale de livrare și asistență pentru clienți. Este bine cunoscută pentru gama sa largă de produse, prețuri competitive și servicii de calitate.

Cum să economisiți la cumpărături în magazinul Electronic Star

 • Reduceri și oferte speciale: Magazinul oferă cashback prin Tipli, periodic reduceri și promoții, inclusiv cu ocazia unor sărbători și evenimente consacrate de shopping.
 • Electronic Star Cupon de reducere: Acestea pot fi obținute prin diverse mijloace, precum site-uri de cupoane, vizitând regulat electronic-star.ro sau prin abonarea la newsletter-ul magazinului.

Cum să obțineți un cod reducere Electronic Star

 • Cupoanele pot fi găsite pe site-ul electronic-star.ro, pe site-uri partenere sau prin abonarea la buletinul informativ al magazinului.
 • Verificați rețelele de socializare ale magazinului sau participați la evenimente speciale organizate de acesta pentru a obține un cod reducere Electronic Star.

Promoții cu reduceri

 • Perioade promoționale: Electronic Star participă la evenimente precum Black Friday sau Crăciun, oferind reduceri atractive la o gamă largă de produse.
 • Tipuri de reduceri utilizate în promoții: Reduceri directe la preț, cupoane reduceri suplimentare, oferte cu transport gratuit sau cupoane de reducere pentru produse specifice.

Gama de produse Electronic Star

 • Produse: Calorifere, electrocasnice pentru casă și grădină, echipamente de fitness și sport, tehnică audio și echipamente DJ, instrumente muzicale, echipamente de iluminat pentru evenimente, echipamente de proiecție, echipamente pentru timp liber și agrement în aer liber, articole pentru copii etc.
 • Mărci și produse populare: Produsele vândute includ mărci variate și populare precum oferta Electronic Star Klarstein, iar unele produse notabile includ convectoare electrice, boxe audio, echipamente de fitness, mobilier de grădină, echipamente DJ și multe altele.

Reclamații și retur

 • Politica de returnare: Produsele pot fi returnate în 14 zile fără niciun motiv. Formularul de retur trebuie completat online, iar bunurile trebuie ambalate corespunzător.
 • Procesul de returnare: Se recomandă contactarea departamentului de suport Electronic Star Contact pentru a iniția procesul de returnare. Verificarea produselor se face la depozitul din străinătate, iar banii vor fi returnați pe contul clientului.

De ce să alegeți Electronic Star

 • Sortiment unic: Oferă produse de marcă care sunt exclusive și greu de găsit în alte locuri.
 • Transport gratuit: Asigură transport gratuit pentru toate modalitățile de plată.
 • Garanție extinsă: Toate produsele beneficiază de o garanție extinsă de 3 ani.
 • Securitate și servicii profesionale: Furnizează o experiență de achiziție online sigură și oferă servicii profesionale pentru clienți prin Electronic Star Contact la telefon: 031 710 6120 .

Electronic Star coduri de reducere pe care le-ați ratat

Transport gratuit pentru plata online și transfer bancar.

01.01.2024

Obțineți 24 RON la achiziție prin abonarea la newsletter.

01.03.2024

Reduceri de până la 53% la încălzitoare electrice și accesorii

01.03.2024

59% Reducere la Kipu Allrounder 365 paddleboard gonflabil SUP Board Set cruiser

01.03.2024

35% Reducere la Downwind Cruiser 9.8 paddleboard gonflabil și cupon de reducere suplimentară

31.12.2023

Reducere suplimentară de 25%

31.12.2023

Reducere suplimentară de 20%

31.12.2023

Reducere suplimentară de 15%

31.12.2023

Reducere suplimentară de 10%

31.12.2023

Reducere suplimentară de 5%

31.12.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Electronic Star

Aplicați un cupon de reducere direct în coșul de cumpărături, precum și în toate etapele care conduc la confirmarea comenzii. Cupoanele sunt valabile numai pentru valoarea bunurilor, fără cheltuieli de transport.

Imagine

Cupoanele pot include restricții, cum ar fi valoarea minimă pentru comandă, valabilitate pentru grupurile de produse specifice sau date fixe.

Recenziile Electronic Star

Claudiu S.

19.09.2022 5.0

produse de calitate dar transportu lasa de dorit ma refer la zile de asteptare

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Electronic Star în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 1,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Electronic Star?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă