e-Twow

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul e-Twow

Trotineta electrică E-TWOW este o soluție practică pentru viața de zi cu zi, iar prin categoria Servicii a site-ului nostru puteți accesa Localizatorul de dealeri E-TWOW, un instrument pentru localizarea dealerilor cu o pagină dedicată unde puteți introduce locația dvs. pentru a găsi cel mai apropiat dealer E-TWOW. Pe pagina de produse vă sunt prezentate cele mai căutate - trotineta E-TWOW GT, E-TWOW Booster, dar și accesorii potrivite acestora.

Imagine

Localizatorul de dealeri E-TWOW

Centrul European de Distribuție este reprezentat de birourile din România, astfel încât trotineta E-TWOW poate fi achiziționată în majoritatea țărilor din Europa, inclusiv Islanda. De asemenea, există un centru de distribuție în Asia - Zhejiang - Jinhua, astfel încât trotineta electrică E-TWOW poate fi achiziționată chiar și în Coreea de Sud, Japonia, Singapore, Malaezia, Thailanda, Indonezia, Australia, Noua Zeelandă, Statele Unite, Argentina, Mexic, Chile și Canada. Rețeaua de distribuitori este dezvoltată și extinse mereu, permițând oamenilor din întreaga lume să se bucure de o trotinetă electrică E-TWOW. Prin completarea formularului de pe site veți primi o locație exactă a celui mai apropiat dealer.

Produsele E-TWOW - trotineta electrică E-TWOW GT și E-TWOW Booster

Produsele pe care le cumpărați de la dealeri autorizați beneficiază de condiții de garanție respectând legislația în vigoare și politicile comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate. Fiecare dealer are obligația contractuală de a oferi un certificat de garanție. Pentru a obține reparația sau înlocuirea conform acestei garanții, trebuie să vă asigurați că retailerul sau magazinul online de unde a fost cumpărată trotineta E-TWOW a indicat locația și data achiziției pe certificatul de garanție.

 • Trotineta E-TWOW Booster: Având confortul utilizatorilor ca prioritate, trotinetele S2 vin în versiunea Booster ES. Bucurați-vă de aceeași construcție ușor de manevrat și alegeți opțiunea cu viteza și autonomia cea mai potrivită pentru nevoile dvs.
 • Trotineta E-TWOW GT: Trotinetele dvs. preferate pentru deplăsari în oraș sunt acum echipate cu modul Bluetooth. Trotinetele E-TWOW GT sunt compatibile cu o aplicație inteligentă care vă va îmbunătăți experiența de condus, menținându-vă, de asemenea, la curent cu cele mai recente știri din lumea vehiculelor electrice.

Pentru asistență tehnică sau orice probleme legate de garanție, contactați compania, retailerul,  magazinul online de unde ați cumpărat trotineta sau contactați direct service@e-twow.com.

Aplicația E-TWOW Connect

Descărcati și instalați aplicația E-TWOW Connect din Google Play sau App Store. Pentru a instala aplicația, veți avea nevoie de un smartphone cu sisteme de operare iOS 10 / Android 5 sau versiuni mai noi. Odată ce aplicația este instalată, va trebui să vă înregistrați utilizând o adresă de e-mail validă. Veți primi un cod unic într-un e-mail pe care trebuie să îl introduceți în aplicație pentru a vă confirma adresa de e-mail. După confirmarea e-mailului, vă puteți conecta la lumea mobilității electrice.

E-TWOW Promoții

Promoțiile și reducerile pot varia în funcție de țară, perioadă și alte factori specifici. Dacă doriți să aflați despre promoțiile actuale sau ofertele speciale, vizitați site-ul lor oficial, folosiți aplicația sau căutați informații pe site-uri ale unor dealeri autorizați pe paginile E-TWOW Promoții sau E-TWOW Oferte. De asemenea, puteți verifica paginile de social media ale companiei sau să vă abonați la newsletterul lor pentru a primi actualizări și notificări despre E-TWOW reduceri, iar când vizitați site-ul prin Tipli, beneficiați de cashback.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre e-Twow

E-TWOW (Electric Two Wheels) este un producător de vehicule electrice, specializat în trotinete electrice. Și-a câștigat rapid popularitatea pe piață datorită designului inovator, performanței și portabilității. Compania oferă trotinete cu propulsie electrică, ușor de manevrat și transportat datorită mecanismului de pliere rapidă și materialelor ușoare folosite, precum aluminiul. Sunt echipate cu baterii puternice și motoare electrice eficiente, asigurând o autonomie de aproximativ 20-40 km și sunt prevăzute cu sisteme de franare regenerativă și panouri de control LCD. Cu o atenție deosebită acordată siguranței utilizatorilor, modelele E-TWOW sunt dotate cu sisteme de iluminare LED și frâne eficiente.

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul e-Twow?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă