Drivesafe

nenašel jsem v affilu

Despre magazinul Drivesafe

Platforma Drivesafe.ro, operată de S.C. Virtualbox S.R.L. furnizează asigurări de la principalii asiguratori de pe piața din România.

Societăţile de asigurare cu care Drivesafe colaborează sunt Allianz-Țiriac, Asirom, Euroins, Generali, Grawe, Groupama, Omniasig, Uniqa Asigurări.

Oferta Drivesafe

Drivesafe.ro oferă posibilitatea comparării și achiziționării polițelor de asigurare auto rapid și ușor. Oferta Drivesafe include RCA și CASCO.

Asigurarea de Răspundere Civila Auto (RCA)

Asigurarea de Răspundere Civila Auto (RCA) este un contract încheiat între proprietarul unui vehicul, persoană fizică sau juridică și o companie de asigurări autorizată.

În baza acestui contract, compania care a emis polița de asigurare RCA plătește despăgubiri terțelor persoane păgubite în urma unui accident provocat de vehiculul pentru care s-a încheiat polița.

Imagine

Despăgubirile pot fi pentru daune materiale și/sau deces ori vătămări corporale, inclusiv daune morale, suferite în acel accident.

Polițe de asigurare în format electronic

Polița emisă prin Drivesafe este trimisă la adresa de email asociat contului dvs. și o puteți găsi și în contul Drivesafe.ro.

Dacă doriți, puteți printa polița sau o puteți prezenta în format electronic pe telefon.

În cazul în care doriți polița în format fizic, puteți selecta livrarea prin poșta și primiți polița la adresa indicată de dvs, în cutia poștală.

Acte necesare pentru emitere RCA

Pentru încheierea unei polițe RCA este nevoie de certificatul de înmatriculare a autovehiculului (talon), precum și de datele de identificare ale proprietarului, persoană fizică sau persoană juridică.

În cazul autovehiculelor achiziționate în leasing sunt necesare datele de identificare ale companiei de leasing deoarece aceasta este proprietarul de drept al autovehiculului în cauză.

Cum se obține o poliță RCA

Pentru emiterea unei polițe RCA trebuie să parcurgeți următorii pași:

 • accesați Drivesafe.ro, preferabil prin Tipli pentru a beneficia de recompense

 • introduceți datele vehiculului și ale proprietarului

 • selectați una din ofertele prezentate și efectuați plata cu cardul online

Polița se emite automat, imediat după confirmarea plății, care durează, în general, 1 minut.

Verificarea valabilității poliței RCA și obținerea unui duplicat

Pentru a verifica valabilitatea unei polițe RCA puteți accesa site-ul AIDA și puteți verifica valabilitatea unei polițe pe baza numărului de înmatriculare sau a seriei de caroserie.

Pentru obținerea unui duplicat al poliței de asigurare, puteți contacta Drivesafe folosind formularul de contact de pe site, în cazul în care polița a fost emisă prin Drivesafe.ro sau puteți contacta orice agenție a companiei de asigurări emitente.

Asigurarea CASCO

Spre deosebire de asigurarea de răspundere civilă auto, pe scurt RCA, care este obligatorie prin lege, asigurarea CASCO este facultativă.

În urma încheierii unui contract de asigurare CASCO, în cazul în care mașina dvs. este furată ori suferă anumite daune, cauzate de diferite împrejurări, indiferent dacă sunteți vinovat sau nu de producerea lor, societatea de asigurări vă va despăgubi și va suporta cheltuielile pentru reparații.

Condiții pentru acordarea despăgubirilor

La încheierea poliței de asigurare CASCO autovehiculul trebuie să îndeplinească cerințele legale pentru circulație, adică să fie înmatriculat provizoriu sau definitiv, să fie înscris în polița de asigurare și să aibă inspecția tehnică periodică valabilă.

Cum obțineți asigurarea CASCO

În varianta simplă, asigurarea auto CASCO este valabilă pentru un număr limitat de pagube, acestea trebuind să se producă în țară. Pentru a afla cu exactitate ce acoperă asigurarea CASCO, completați formularul de pe site-ul Drivesafe.ro și veți primi oferte de la principalele companii de asigurare cu care Drivesafe colaborează.

Asigurarea CASCO FULL

Pentru situațiile în care o asigurare CASCO Perfect Cover nu este suficientă, pe Drivesafe.ro aveți la dispoziție varianta CASCO FULL.

Acest tip de asigurare este disponibil pentru orice proprietar auto, persoană fizică, persoană juridică sau leasing.

Condiția de bază este ca autovehiculul să nu fie mai vechi de 15 ani.

În funcție de asigurator și necesități, acoperirile variază și afectează cotația finală

Deoarece nu toate companiile de asigurări oferă aceleași beneficii, puteți completa cererea de pe site, iar Drivesafe vă va prezenta ofertele colaboratorilor.

Modalități de plată și livrare

Metoda de plată disponibilă pe Drivesafe.ro este plata cu cardul online, folosind platforma securizată PayU.

Dacă doriți obținerea unei polițe RCA sau CASCO în rate, aveți disponibile următoarele variante:

 • plata cu cardul de credit Aplha Bank în 5 rate

 • plata cu cardul de credit BT în 4 rate

 • plata prin cardul CardAvantaj în 3 rate

 • plata cu cardul de credit BRD în 6 rate

Pentru a plăti o comandă în rate trebuie să ajungeti la pasul final de comandă și în interfața PayU, pe masură ce introduceți datele cardului o să aveți disponibile ratele pentru tipurile de carduri de mai sus.

După confirmarea plății unei comenzi, polițele de asigurare se emit automat.

În funcție de metoda de livrare selectată polițele se vor livra gratuit prin:

 • email - polița este transmisă în format PDF pe adresa de email selectată de client în checkout

 • poștă - polița este printată și transmisă fizic la adresa selectată de client. Polița va fi transmisă și pe adresa de email selectată de client în checkout.

În cazul în care călătoriți cu vehiculul pentru care se emite polița de asigurare în afara României, vă recomandăm să solicitați livrarea documentelor printate fizic.

Polițele emise sunt disponibile în contul clientului, secțiunea comenzi.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde vă vom răsplăti

nenašel jsem v affilu

Despre Drivesafe

Drivesafe.ro este o platformă, care oferă posibilitatea comparării și achiziționării polițelor de asigurare auto rapid și facil. Aceasta furnizează asigurări de la principalii asiguratori de pe piața din Romania precum Allianz Tiriac, Asirom, City Insurance, Generali, Uniqa Asigurari și altele. Pe Drivesafe.ro puteți beneficia de asigurări RCA și CASCO la prețuri avantajoase, dar și de servicii de calitate!

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Drivesafe.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă