Dream with us

Despre magazinul Dream with us

Magazinul online Dream with us oferă o gamă largă de așternuturi de pat și accesorii pentru decorarea dormitorului sau a altor spații, precum baie, living, camera copiilor.

Pe lângă lenjeria de pat cu imprimeuri unice, atât pentru adulți cât și pentru copii sau bebeluși, Dream with us oferă o linie premium inovatoare creată în colaborare cu Muzeul Spațial Olandez și dansatorii de la Baletul de stat olandez.

Dream with us operează cu succes în câteva țări din Europa și a fost preluat la 1 februarie 2019 de compania 10DX GROUP d.o.o. De asemenea este partener Tipli și dvs. puteți beneficia de cashback la cumpărături.

Detaliile companiei

Nume companie: 10DX Group, d.o.o.

Adresa: Vita Kraigherja 5, 2000 Maribor, Slovenia, UE

Contact: help@dreamwithus.com

Oferta magazinului online Dream with us

Harta site-lui este ușor de parcurs, principalele categorii fiind împărțite după cum urmează: Bedding, Bedroom, Home & Living, Children's paradise, Bathroom, Kitchen, Sale.

Imagine

Categoria Bedding este dedicată așternuturilor, astfel că aici veți găsi lenjerie de pat modernă, lenjerie de pat elegantă, lenjerie de pat premium, lenjerie din satin, lenjerie din mătase, lenjerie de pat pentru copii sau ediție specială și lenjerie de pat "Draw alone".

De asemenea puteți cumpăra cearșafuri, pilote, perne și fețe de pernă, inclusiv fețe de pernă din mătase, cuverturi de pat, saltele topper sau măști de somn pentru ochi din mătase și chiar noptiere, dacă accesați categoria Bedroom. Tot aici se află Colecția HIP care cuprinde o serie de articole vestimentare de casă sau pentru somn.

Home & Living include huse de protecție, covoare, fețe de pernă decorative, perdele, tapete, pleduri, decorațiuni interioare, piese de mobilier, corpuri de iluminat, caiete.

Children's paradise este o categorie special creată pentru copii, unde puteți cumpăra lenjerie de pat pentru copii, inclusiv lenjerie de pat "Draw alone" (Desenează singur) - copiii pot picta propria lenjerie de pat, perne decorative, mese și scaune pentru copii, baldachine, decorațiuni pentru copii, diverse obiecte pentru depozitare, corpuri de iluminat pentru copii.

Categoria Bathroom cuprinde seturi și prosoape de baie, prosoape de plajă, halate de baie.

În categoria Kitchen găsiți o gamă diversă de bunuri pentru bucătărie, de la farfurii, cești, ceainice sau sticle de apă la scaune și mese de sufragerie, printre altele.

La categoria Sale , puteți vedea într-un singur loc ce campanii de reduceri există în momentul în care vă hotărâți să comandați produse de la Dream with us.

Toate produsele din categoria Sale pot fi incluse într-o campanie cu durată limitată, de exemplu Reduceri de Crăciun sau Reduceri de Anul Nou. Beneficiul pentru cumpărător se reflectă în prețul redus, procentul stabilindu-se în ziua ofertei special create.

În cazul campaniei 1 + 1, este o ofertă promoțională, în care atunci când plătiți pentru un produs, primiți altul gratis - un produs de aceeași valoare sau mai ieftin. Reducerea se calculează la un articol mai ieftin. Promoția este valabilă doar pentru produsele marcate cu 1 + 1 GRATUIT. Campania 1 + 1 GRATUIT nu este compatibilă cu alte reduceri sau beneficii.

Modalități de plată și livrare

Dream with us vă pune la dispoziție următoarele metode de plată:

 • prin transfer în contul managerului 10DX GROUP d.o.o conform ofertei/facturii proforme (se aplică preț online)

 • prin PayPal

 • online cu carduri de credit Visa, Mastercard, American Express

 • ramburs, cu mențiunea că pentru comenzile individuale de peste 300 € cu opțiunea selectată "ramburs la livrare", Dream with us poate solicita o plată în avans în valoare de 30% din totalul comenzii

Dream with us livrează gratuit la orice adresă din Europa, cu excepția cazului în care există restricții pentru unele produse, care nu pot fi expediate către destinații internaționale.

Când plasați o comandă, în funcție de disponibilitatea articolelor și de opțiunile de livrare pe care le alegeți, este posibil ca data estimată de expediere să apară pe pagina de oferte de livrare.

De regulă, produsele sunt expediate în aceeași zi și pot ajunge la adresa dvs. în 2-7 zile (în funcție de locația dvs.).

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Dream with us

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Dream with us și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Dream with us accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Dream with us

Somnul, ca o parte indispensabilă din viața noastră, necesită produse de calitate și confortabile. DreamWithUs.eu vă oferă tot de ce aveți nevoie pentru un somn de calitate și vise frumoase - accesorii pentru pat și dormitor în stil modern sau elegant. Alegeți așternuturile preferate și visați frumos cu produsele DreamWithUs!

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Dream with us.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă