Decorino

Despre magazinul Decorino

Magazinul online Decorino vă deschide poarta către minunata lume a amenajărilor interioare și exterioare pentru casă și gradină.

Oferta de produse pornește de la decorațiuni interioare, precum covoare, mochete, traverse, covorașe si preșuri, covoare PVC linoleum, ajungând până la accesorii pentru pat, obiecte electrice, corpuri de iluminat pentru interior și exterior, gazon artificial. Pentru grădina dvs găsiți unelte și utilaje, echipamente de protectie și irigare, generatoare și utilaje pentru deszăpezire.

La o căutare atentă găsiți produse utile, frumoase și moderne la cele mai accesibile prețuri, unele cu reduceri considerabile. Dacă accesați magazinul prin intermediul portalului Tipli, primiți înapoi un procent din prețul cumpărăturilor.

Istoricul magazinului Decorino

Puteți să vă grăbiți în jurul lumii cât doriți și să vizitați tot felul de locuri, dar important este ca apoi să mergeți acolo unde să vă amintiți grămada de lucruri pe care le-ați văzut. Cum spunea scriitorul englez Terry Pratchett , “ Nu ai fost nicăieri până nu te-ai întors acasă.” 

Casa este locul unde vrem să ne întoarcem și să ne simțim bine, unde primim oaspeți, unde ne trăim viața de zi cu zi.

Decorino a apărut din pasiunea pentru pentru frumosul de acasă.

Pornind la drum cu dorința de a aduce cea mai mare diversitate în materie de covoare, magazinul online a abordat și domenii noi, îmbogățind oferta cu produse privind cele mai mici detalii ale unui spațiu de amenajat și culminând cu tipul de design care se vrea abordat.

Decorino își adaptează oferta la preocupările și dorințele clienților de a-și amenaja locuința pentru a avea acel sentiment minunat de "acasă".

Imagine


Produsele magazinului Decorino

Magazinul Decorino vă prezintă produsele pe categorii, iar site-ul va permite o căutare complexă si exactă, cu detalii despre bunurile oferite. Referințele despre pret, reduceri și cupoane de reducere, promoții și recompense sunt,de asemenea afișate la fiecare categorie în parte.

Covoare

Alegerea unui covor este mai puțin dificilă atunci cand știți exact destinația, stilul sau ce dimensiuni doriți. Găsiți covorul ideal în funcție de preț, brand, design, culoare, formă, material de bază.

Mocheta

Selectați mocheta după destinație, aspect și mod de prezentare. Alegeți materialul de bază, clasa trafic, culoarea, lățime rolă, brand, preț.

Traverse

Traversele sunt împărțite potrivit criteriilor: destinație, stil, mod de prezentare, respectiv brand, design, culoare, aspect, lățime rolă, material de bază.

Covoare PVC Linoleum

Pe lângă destinatie, stil și mod de prezentare, la covoarele PVC, în afară.de design, culoare, lățime rolă și clasa trafic, țineți cont și de grosimea totală și stratul de uzură.

Gazon artificial

Tipurile de gazon artificial sunt afișate potrivit destinației, aspectului și modului de prezentare, grupate după culoare, brand sau preț.

Covorașe intrare și preșuri

Acestea sunt clasificate după destinație, material, utilizare, mod de prezentare, dimensiuni, culoare, brand, preț.

Iluminat și electrice

În această categorie găsiți produse pentru iluminat interior, iluminat exterior, iluminat de Crăciun, surse de lumină, accesorii iluminat, electrice. Selecția o puteți face în funcție de brand, subcategorie, tip produs, număr surse de iluminare, tip montare, material corp, factor protectie apă/praf, preț.

Grădinărit

Descoperiți articole necesare lucrului în grădină și pe lângă casă, accesând subcategoriile utilaje pentru grădinărit, unelte pentru grădinărit, irigare, utilaje pentru deszăpezire, vinificație, în funcție de brand, tip produs, tip lucrare, culoare, preț.

Livrarea comenzilor

Termenul de livrare variază între 5 și 30 zile lucrătoare, în funcție de produs. Nu se fac livrări duminica.

Pentru comenzile peste 400 de lei livrarea este gratuită.

Pentru comenzile sub 400 lei costurile de livrare sunt urmatoarele:

 • 25 lei/comanda pentru toate produsele, cu excepția categoriilor Mocheta, Covor PVC, Gazon artificial (articole cu lățime rolă mai mare de 3m)

 • 35 lei/comanda pentru produse din categoriile Mocheta, Covor PVC, Gazon artificial (articole cu lățime rolă mai mare de 3m)

Posibilitatea de a comanda online este disponibilă doar persoanelor cu adresa de livrare în România.

Amănunte privind urmărirea comenzii, modificarea sau anularea comenzii sunt descrise pe site.

Modalități de plată

Modalitățile de plată sunt următoarele: 

ramburs, online prin card bancar (prin sistem 3-D Secure), prin transfer bancar, plata în rate, prin ordin de plată, prin trezorerie.

Detaliile privind modalităţile de plată sunt publicate pe pagina magazinului.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.Decorino coduri de reducere pe care le-ați ratat

Cupon de reducere -10 % la covoare florale

31.03.2022

Cupon de reducere 20 % la toate produsele din categoria Outlet

28.02.2022

Cupon de reducere 8% la covoare

30.06.2021

Cupon de reducere 8% la covoare

31.05.2021

Cupon de reducere 8% la covoare

30.04.2021

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Decorino

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Decorino și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Decorino.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Imagine

Alegeți produsul de care sunteți interesat și adăugați-l în coș
Înainte de a finaliza comanda, selectați opțiunea “ Aplica Cod Discount/Voucher “. Completați câmpul “ Introdu cod reducere “ și aplicați codul înainte de a trece la pasul următor.

Imagine


Pentru finalizarea comenzii completați adresa, metoda de livrare și detaliile pentru plată.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Decorino

Decorino.ro este un magazin online care a apărut din pasiunea pentru frumosul de acasă. În oferta acestuia găsiți covoare, traverse, produse de iluminat și electrice, textile pentru casă, dar și produse pentru baie. Decorino se remarcă prin produse utile, frumoase, în tendințe și la cele mai accesibile prețuri.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Decorino.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă