CufarulNaturii

5.0 (1x)

Despre magazinul CufarulNaturii

Magazinul online CufărulNaturii are ca obiect principal de activitate comercializarea de suplimente și produse naturiste. Oferta magazinului naturist include vitamine, tincturi, loțiuni, extracte naturale din plante, creme etc., dar și ceaiuri, siropuri, fructe uscate , mirodenii și altele sau cosmetice.

Produsele comercializate provin direct de la producători și de la cei mai mari distribuitori în domeniu, oferind astfel garanția unor produse originale, de calitate.

CufarulNaturii magazin tip PLAFAR

CufarulNaturii este operat de compania KARIBAS SRL din București, Complexului 10 - Sector 3. Pentru contact puteți trimite un email la adresa office@cufarulnaturii.ro sau o puteți face direct pe pagina magazinului prin itermediul chat-lui online, prin formularul de contact sau pe pagina de Facebook.

Magazinul online cu produse naturiste este unul tip PLAFAR, oferind tratamente, diete, remedii, suplimente naturiste, vitamine, tincturi, creme, loțiuni, extracte naturale din plante.

CufarulNaturii susține o dieta variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. De aceea pe site veți găsi produse apicole și pe bază de plante care să ajute în tratamentul sau prevenția unor afecțiuni, inclusiv diabet.

Puteți cumpăra produse specifice pentru mamă și copil, pentru silueta, fertilitate și virilitate etc., în general, produse benefice pentru nutriție și metabbolism.

Consultați lista producătorilor afișată pe site și alegeți produse naturiste de calitate.

Oferta magazinului CufarulNaturii

Puteți descoperi oferta magazinului online CufarulNaturii accesând pe site secțiunea Produse naturiste ori direct secțiunea Afecțiuni unde puteți alege vitamine, tincturi, loțiuni, extracte naturale din plante, creme, unguente, tablete, capsule, ceaiuri care vă pot ajuta în prevenirea sau ameliorarea unor afecțiuni ori îmbunătățirea și menținerea sănătății.

Imagine

În categoria Diabet, nutriție și metabolism veți găsi produse naturiste pentru anemie, colesterol, diabet, intoxicații, nutriție și digestie, reglarea metabolismului, revitalizare și tonifiere.

Puteți alege vitamine și minerale, suplimente nutritive și extracte în funcție de nevoile dumneavoastră.

Puteți cumpăra produse care să vă ajute în tratarea unor afecțiuni precum cele digestive, dermatologice, afecțiuni cardio-vasculare, osteo-articulare, ginecologice si renale, afecțiuni psihice, endocrine, respiratorii, ORL, stomatologice, oftalmologice sau afecțiuni neurologice.

În ceea ce privește silueta, CufarulNaturii are pentru dvs. soluții anticelulită și pentru controlul greutății ori cură de îngrașare, pentru reducerea poftei de dulciuri, reducerea poftei de mâncare, dar și produse pentru îngrijirea sânilor.

Totodată veți găsi și lubrifiante, produse naturiste pentru fertilitate și sterilitate, potență, frigiditate și libido.

În categoria Mama și copilul, CufărulNaturii a selectat pentru dvs. o serie de vitamine și ceaiuri pentru perioada de sarcină și alăptare, cosmetice pentru copii, cosmetice pentru mame și sugari, produse naturiste pentru dezvoltarea sistemului nervos, dezvoltarea sistemului osos, susținerea creșterii ori scaunele copiilor, naturiste diverse și vitamine pentru copii.

CufarulNaturii.ro include în ofertă mai multe produse alimentare precum cereale și musli, dulciuri fără zahăr, fructe uscate, lapte vegetal, mirodenii, oțeturi, semințe și oleaginoase, sucuri și siropuri, uleiuri, dulciuri, zahăr și îndulcitori, ceaiuri alimentare și ceaiuri medicinale.

De asemenea, puteţi cumpăra produse apicole precum lăptișor de matcă, miere, polen, propolis.

Oferta de cosmetice cuprinde produse pentru igiena bucală, îngrijire corp, îngrijire mâini, îngrijire păr, îngrijire ten, sănătatea pielii și pentru plajă.

Pe site veți găsi o categorie de produse special dedicate dependenței de alcool sau tutun, produse naturiste pentru detoxifiere, imunizare, dar și antioxidanți, antireumatice, antitumorale, colagoge, coleretice, laxative sau produse naturiste cu efect balsamic sau cicatrizant.

Pe CufarulNaturii.ro veți găsi remedii pentru anumite stări de rău cum ar fi astenie, cârcei, deshidratare, dureri de cap, stare de oboseală și diverse produse pentru înțepături de insecte, pentru efort fizic, pentru sportivi, pentru radio și chimioterapie, dar și pentru aromaterapie.

Produsele originale sunt însoțite de certificat de calitate oferit de producător, iar pe site veți găsi o scurtă descriere a fiecărui produs.

Modalități de livrare și plată

CufărulNaturii promite o livrare rapidă de maxim 3 zile lucrătoare în orice localitate din România și 10 zile în țările Uniunii Europene.

Plata poate fi atât ramburs (la livrare) cât și plată online (cu cardul).

Puteți returna gratuit produsele în termen de 14 zile de la recepție.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în CufarulNaturii

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul CufarulNaturii și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online CufarulNaturii.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Recenziile CufarulNaturii

Marinela D.

06.03.2023 5.0

produse de calitate,recomand

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre CufarulNaturii

Optați pentru o dietă echilibrată și pentru un mod de viață sănătos? Atunci CufarulNaturii.ro este magazinul online care vă va aproviziona cu tot ce aveți nevoie în acest sens - suplimente, produse naturiste, vitamine, loțiuni, creme și alte produse necesare pentru sănătatea dvs.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul CufarulNaturii.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă