Despre magazinul Conti

Conti este un magazin online specializat în comercializarea și service în garanție și post garanție a sculelor electrice de la companii renumite la nivel mondial.

Magazinul și-a început povestea în anul 1994, din dorința de a ajuta clienții și partenerii cu produse ce dispun de cele mai noi și mai avansate tehnologii, cât și cu menținerea produselor într-o forma optimă de lucru prin oferirea

În acest magazin vă așteaptă o gamă completă de scule electrice și utilaje de mică mecanizare pentru construcții.

Parte din producătorii de la care puteți descoperi produse în acest magazin fac parte Bosch, Makita, Dewalt, Hitachi, Weber, Eibenstock, Schulze și foarte mulți alții.

Oferta magazinului

Tehnologia ne face viața mai ușoară, ne ajută să ne atingem scopurile mai rapid și totodată ne ușurează sarcinile, iar asta se aplică și la îngrijirea grădinii, în construcții, renovări și multe altele.

Magazinul Conti oferă clienților o gamă variată de produse, de la scule electrice, unelte de mână, și utilaje de mică mecanizare, până la produse pentru casă și grădină, zootehnie și jucării pentru copii.

Conti vă pune la dispoziție 11 categorii de produse pentru a vă face căutările mai ușoare.

Conti casă și grădină

În această categorie, Conti vă oferă articole pentru bucătărie precum storcătoare, mașini de tocat carne, mașini de umplut cârnați și o gamă de accesorii pentru bucătărie.

Tot în această categorie veți mai putea descoperi și utilaje agricole precum motosape, motocositori, tractoare agricole, foreze, produse pentru prelucrarea lemnului precum fierăstraie cu lanț, despicatoare lemne, tocătoare de grădină, produse pentru întreținerea spațiilor verzi precum mașini de tuns iarba, foarfeci de tuns gardul viu, aeratoare, suflante, aspiratoare și foarte multe alte produse pentru îngrijirea plantelor, echipamente de curățenie și o gamă completă de unelte pentru grădinărit.

Imagine

Conti produse pentru construcții

În această categorie puteți găsi toate produsele de care aveți nevoie în materie de construcții, fie că dețineți o firmă sau sunteți un meseriaș care își face singur de lucru, toate aceste produse cu siguranță vă vor fi de folos. Descoperiți betoniere și roabe, compactoare, mașini de tăiat beton, tăiat gresie și faianță sau tăiat cărămidă, produse pentru prelucrarea betonului, sisteme de pompare, tehnică pentru ridicare manipulare și transport, cât si o gamă de accesorii pentru șantier.

Imagine

Conti scule și unelte electrice

Categoria de scule și unelte electrice vă pune la dispoziție o gamă variată de produse, printre aceste produse se află compresoare și scule pneumatice, generatoare de curent, aparate de sudura, scule de mână, scule auto, cât și scule electrice precum amestecătoare, aparate de măsură, ciocane demolatoare, mașini de frezat, mașini de găurit și înșurubat, polizoare și foarte multe altele.

Imagine

Conti produse vinificație

Aici veți putea găsi produse speciale și de calitate pentru vinificație, descoperiți produse de stocare precum cisterne și bidoane, damigene, căzi de plastic, produse pentru filtrare și transvazare, zdrobire și desciorchinare, presare, dopuire și etichetare, clătire și îmbuteliere și multe altele.

Conti piese de schimb

Anumite produse au nevoie de service regulat, iar dacă sunteți o persoană ce se pricepe la asta, foarte bine, dar degeaba dacă vă pricepeți la reparațiile sculelor și uneltelor dacă nu aveți piese de schimb, iar în magazinul Conti, veți putea descoperi piese de schimb și consumabile pentru aproape toate produsele comercializate.

În această categorie vă așteaptă produse precum acumulatoare și încărcătoare, bușoane și rezervoare combustibil, carburatoare și componente carburator, curele de transmisie, piese pentru motor după producători precum China, Honda, MTD, piese pentru atomizoare, pentru betoniere, pentru drujbe și foarte multe altele.

Informații contact

Dacă aveți întrebări legate de produsele comercializate sau legate de comanda dumneavoastră, nu ezitați să contactați un operator Conti la numărul de telefon 0726309824 de Luni până Vineri între orele 08:00 - 16:00, sau prin e-mail la adresa contact@conti.ro. De asemenea, puteți contacta un operator Conti și prin formularul de contact sau prin fereastra de chat de pe site-ul magazinului.

Modalități de plată

Conti acceptă următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs în numerar la livrarea produselor
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)
 • plată online cu cardul bancar Visa Maestro sau Mastercard
 • plată în rate fără dobândă cu cardul Star BT, card de credit Alpha Bank sau BRD Finance.
 • plată în rate online prin TBI Money

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face doar pe teritoriul României, durata de livrare fiind de 1-7 zile lucrătoare.

Livrările sunt efectuate de către una dintre firmele Fan Courier, GLS, Dragonstar și Pallex.

Costul livrării este calculat automat în funcție de greutatea și volumul coletului. Produsele ce depășesc 3.5 metri în lungime trebuie ridicate de către client de la sediul magazinului.

Politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia produselor pentru a le returna fără a invoca un motiv.

Pentru a putea returna produsele, acestea trebuie sa se afle în ambalajul original, fără zgârieturi sau urme de uzură, atât pe produs, cât și pe ambalaj.

Produsele trebuie returnate alături de factură, instrucțiuni de utilizare, certificate de garanție accesorii și eventualele cadouri primite alături de comanda dvs.

Pentru a returna produsele, este necesar să completați formularul de retur care poate fi găsit pe site-ul magazinului în rubrica retur. Taxa de livrare pentru returnarea produselor este suportată de către client.

Magazine similare

Dacă nu ați găsit produsele dorite în magazinul Conti, puteți arunca o privire peste ofertele magazinelor Scule și Unelte, Sculeexpert și Verdon, unde, de asemenea, veți putea descoperi produse similare la prețuri avantajoase.


Cum se folosesc cupoanele de reducere în Conti

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul dorit și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Conti accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Conti

Conti vă oferă un portofoliu variat de produse pentru casă și grădină, vinificație, zootehnie cât și o gamă largă de unelte și scule electrice, mecanice și pneumatice. Descoperiți toate produsele de care aveți nevoie pentru construcții, îngrijirea grădinii și prelucrarea lemnului.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Conti.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă