Contact Electric

Despre magazinul Contact Electric

Magazinul online Contact Electric comercializează o gamă largă de produse electrice și oferă servicii privind instalarea, vânzarea sistemelor tehnice de securitate, automatizări electrice mecanice și electronice, sisteme de iluminat, componente pasive sau active ale acestora.

Explorați cu Tipli cele mai căutate categorii pe Contact Electric: echipamente de laborator, surse de energie, PC, periferice și rețelistică, smart home.

Povestea Contact Electric

Compania Contact Electric a fost concepută ca o structură capabilă să ofere consumatorului final o gamă cât mai completă de produse electrice, precum și consultanță de specialitate pentru acestea.

Magazinul online a fost creat să ofere acces ușor și rapid la o mulțime de produse dedicate smart home - safe home, ce pot fi folosite simplu și în siguranță.

Compania deține licență I.G.P.R. Nr.1270T conf. art 34 din legea 333/2003 privind paza bunurilor, obiectivelor, valorilor și protecției persoanelor, autorizată pentru activități de proiectare, instalare, modificare sau întreținere a componentelor și a sistemelor de alarmare împotriva efracției, prealarmare incendiu.

De asemenea, este certificată conform standardului de calitate ISO 9001:2008 cu nr. certificat 41223/A/0001/UK/Ro pentru servicii privind instalarea, vânzarea sistemelor de securitate, automatizări electrice mecanice și electronice.

Modalități de contact

Contact Electric COM

Adresa: Str. Nicolae Bălcescu, Nr. 120, Pitești, Jud. Argeș

Cod poștal: 110087

Telefon magazin - 0774 600 700 Program: 09:00-18:00

Telefon online - 0736 600 601 Program: 08:00-16:00

E-mail: contact@contactelectric.ro

https://www.facebook.com/contactelectricpitesti/

Oferta magazinului online Contact Electric

Oferta Contact Electric include servicii privind instalarea și vânzarea sistemelor de securitate, automatizări electrice, mecanice și electronice, precum și distribuiție de componente electrice și electronice, echipamente pentru atelier, comunicații, IT, accesorii GSM.

Imagine

În oferta magazinului puteți găsi proiectoare led 12V DC și 230V AC, camere de supraveghere în miniatură analogice și digitale, cabluri degivrare, boxe portabile bluetooth, ventilatoare AC și DC pentru diverse aplicații.

De asemenea, găsiți ciocan de lipit Letcon 12V Handskit 30W 903L 380 grade, clește pentru decupare canal cablu cu ghidaj sau boxe portabile bluetooth Konfulon, cameră de supraveghere video IPC-G22-IMOU Dahua tip wireless și diverse accesorii PC, periferice și rețelistică.

La Contact Electric puteți avea automatizări porți batante, culisante, uși de garaj și accesorii automatizări porți Nice sau termostat ambiental WiFi cu senzor inclus compatibil Google Home și Amazon Alexa.

Tot aici puteți cumpăra Benzi LED monocolore și benzi LED RGB, Bandă led RGB 5050 smart home SonOff 5M, Controler WiFi SonOff pentru bandă LED RGB/RGBW.

Alegeți modelul care vi se potrivește din categoria Smart Home și fiți în pas cu tot ce este nou: relee inteligente SonOff și accesorii pentru acestea, controler inteligent SonOff pentru bandă led RGB sau RGBW cu telecomandă, compatibil Google Home și Alexa prin aplicația eWeLink.

În gama de Arduino și Raspberry găsiți kituri, senzori, surse miniaturale, relee, display-uri, motoare și drivere, de exemlu.

Printre accesoriile pentru telefoane telefoane se numără cabluri de date, încărcătoare, baterii externe, căști bluetooth, diverse adaptoare. Aici puteți găsi powerbank-uri de capacitate mare, pad wireless, quick charge 3.0 sau noile accesorii pentru telefoane mobile ale brandului Konfulon.

Imagine

În magazinul Contact Electric gășiți o gama variată de acumulatori și nu numai. Puteți alege acumulatori plumb acid pentru diverse domenii: echipamente de securitate, sisteme de alarmă, echipamente medicale, UPS-uri, echipamente de telecomunicații, sisteme electrice de urgență, scule electrice, echipamente de control acces etc.

Explorați multitudinea de produse din diverse categorii:

 • electrice și electronice: Echipamente De Laborator, Surse De Energie, Conectică, Electronice Auto, Iluminat, Audio, Video, TV, Hobby & Gadget-uri, Accesorii Telefoane, Echipamente De Protecție, Butoane Și Comutatoare, Senzori, Controlere Industriale, Cabluri Degivrare, Siguranțe, Relee Și Contactoare

 • robotică: Raspberry, Plăci Dezvoltare Și Module, Senzori Arduino, Accesorii, Module Diverse Arduino, Display, Module Cu Releu, Drivere Motor, Surse Miniatură, Motoare Arduino, Kit-uri Arduino

 • PC, periferice și rețelistică: Mouse-uri, Memorii USB, Cabluri Și Conectică, Software, Refurbished

 • smart home: Smart Home & IoT, ZigBee, Relee WiFi, Întrerupătoare, Control Valve, Camere WiFi, Siguranțe Automate, Automatizări Draperii, Diverse

 • securitate: Sisteme de supraveghere, DVR, Camere Supraveghere Digitale, Camere Spion, Accesorii CCTV, Sisteme de alarmă, Protecție La Efracție, Detecție Incendiu, Control acces, Interfoane, Videointerfoane, Centrale Control Acces, Butoane, Încuietori, Accesorii

 • automatizări: Automatizări Porți Batante, Automatizări Porți Culisante, Automatizări Uși De Garaj, Telecomenzi Automatizări, Accesorii, Amortizoare Uși De Intrare, Automatizări Draperie

 • îngrijire personală: Difuzoare Aromaterapie, Dispozitive Îngrijire, Piese De Schimb

Prestări servicii

Pentru instalarea sistemelor de securitate, specialiștii de la Contact Electric asigură, prin folosirea unei tehnologii corecte și eficiente, execuția de lucrări de calitate, la termenele stabilite.

Contact Electric oferă:

 • instalare sisteme de supraveghere video

 • instalare sisteme anti-efracție

 • instalare sisteme automatizare porți

 • instalare sisteme control acces

 • instalare sisteme interfonie/video interfonie

Contact Electric vă pune la dispoziție, cu ajutorul specialiștilor săi, soluții tehnice cât mai inovative și fiabile.

Modalități de plată și livrare

Pentru produsele achiziționate la Contact Electric puteți face plata ramburs, în numerar la primirea coletului sau plata prin card bancar on-line, în momentul efectuării comenzii.

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat SameDay.

Prețul total al transportului va fi comunicat de către un reprezentant al site-ului ContactElectric.ro.

În general, comenzile sunt livrate în termen de 48 ore-3 zile lucrătoare. Produsele se livrează în limita stocului disponibil.

După efectuarea comenzii, clientul este contactat de către un operator, pentru a confirma comanda și pentru a fi înștiințat despre disponibilitatea produselor și timpul de livrare.

Prețurile din magazinul propriu, situat în orașul Pitești pot să difere față de prețurile afișate pe site. Dacă doriți să achiziționați produsul căutat din magazin, prețul afișat pe site este valabil doar în cazul în care dumneavoastră plasați o comandă online cu opțiunea de Ridicare personală.

Retur de produse

Puteți solicita returul de produse în următoarele cazuri:

 • produsul livrat nu corespunde specificațiilor din site. Puteți solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii (în cazul în care produsul nu mai este disponibil).

 • produs nefuncțional în primele 48 ore (2 zile lucrătoare) de la recepție. În cazul în care produsul achiziționat a fost livrat nefuncțional sau prezintă vicii de fabricație, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, în urmă notificării scrise sau prin prezentarea la sediu în termen de 48 de ore de la primirea produsului

 • produs în colet deteriorat. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, este recomandat să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral în momentul în care intrați în posesia fizică a produsului. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.

 • produse livrate greșit. În cazul în care s-a livrat alt produs decât cel comandat.

Costurile de retur pentru situațiile prezentate mai sus (nu și în cazul renunțării la cumpărare) cad în sarcina magazinului.

Solicitările de retur se notifică pe site-ul Contact Electric către Departamentul Suport Clienți sau prin prezentarea la sediul Contact Electric Com S.R.L. cu produsul respectiv în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la sediul Contact Electric Com S.R.L. se poate face de luni până vineri în intervalul 10:00 - 18:00. Este recomandată expedierea prin curier.

În toate cazurile de mai sus, cu excepția celui referitor la defectele în perioada de garanție, produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, de preferat în ambalajul original și obligatoriu însoțite de toate accesoriile și documentele originale.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare ce face imposibilă revânzarea lor, poate genera costuri de aducere la conformitate/stare inițială de până la 100% din valoarea produsului.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Contact Electric

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Contact Electric și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Contact Electric accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Contact Electric

Descoperiți în magazinul Contact Electric din Pitești o gamă cât mai completă de produse electrice și totodată beneficiați de consultanță de specialitate pentru acestea. Puteți găsi online tot ce vă interesează în domenii precum IT și electrice, smart home, securitate, automatizări sau îngrijire personală. Dacă doriți să cumpărați un aparat de masaj, un termostat ambiental Wifi, o cameră de supraveghere sau doar accesorii pentru telefoane mobile, toate sunt disponibile in magazinul Contact Electric, alături de multe alte produse. La Contact Electric se găsește o soluție pentru fiecare!

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Contact Electric.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă