Concept Tropic

Despre magazinul Concept Tropic

Concept Tropic este un magazin specializat în comercializarea de cristale, pietre semi prețioase, minerale naturale și multe altele. Magazinul online Concept Tropic și-a deschis porțile în anul 2013, de atunci oferind produse de calitate pentru diferitele cerințe și necesitați ale clienților.

Concept Tropic vă pune la dispoziție produse de calitate care vă vor ajuta să luptați împotriva radiațiilor electromagnetice, alungarea energiei negative, ridicarea stării de spirit, atenuarea durerilor și atenuarea efectelor planetelor retrograde.

Concept Tropic vă oferă și livrare gratuită la comenzile de peste 151 de lei, iar aici veți putea descoperi cadouri perfecte pentru dvs., cât și pentru cei dragi.

Oferta Magazinului

Din oferta magazinului fac parte și bijuterii precum brățări, lănțișoare, pandantive, coliere, cercei, inele și multe altele. Totodată, veți putea descoperi și diferite accesorii decorative pentru locuință dvs. precum pomul vieții, rame și tablouri, suporturi pentru lumânări, obiecte din cupru, statui, figurine și amulete și foarte multe altele.

Imagine

Concept Tropic vă pune la dispoziție și o gamă de produse holistice precum aromaterapie, clopoței, geometrie sarcă, instrumente masaj și reflexoterapie, mala, mandale, statui, remedii feng shui, talismane și amulete și multe altele.

Dacă sunteți pasionați de crearea diferitelor bijuterii, Concept Tropic vă pune la dispoziție categoria Furnituri Bijuterii, unde veți putea descoperi o gamă largă de produse și accesorii astfel încât să vă creați propriile bijuterii. Cu accesoriile și produsele din această categorie vă veți putea crea singuri produse precum inele, cercei, lănțicuri, brățări, mărgele și multe altele. Aruncați un ochi peste această categorie și înfrumusețați-vă aspectul cu bijuterii unice.

Imagine

Concept Tropic date de contact

Dacă aveți vreo întrebare legată de comanda dvs. sau anumite produse, puteți contacta un operator Concept Tropic la numărul de telefon 0788269492 de Luni până Vineri între orele 10:00-19:00 sau Sâmbăta între orele 10:00 - 14:00 sau îi puteți contacta prin formularul de contact de pe site-ul magazinului, cât și prin adresa de e-mail office@concepttropic.ro.

Concept Tropic modalități de plată

Concept Tropic acceptă următoarele modalități de plată:

 • plată ramburs (numerar)
 • plată online cu cardul bancar Visa, Maestro sau MasterCard
 • plată prin transfer bancar (ordin de plată)

Plățile online sunt efectuate printr-un sistem 3D securizat prin platforma plationline.ro.

Concept Tropic politica de returnare

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a returna produsele fără a fi nevoie de a invoca un motiv.

Produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, accesorii lipsă, urme de parfum sau de diverse produse de întreținere nu pot fi returnate.

Pentru a returna un anumit produs, trebuie să contactați magazinul prin adresa de e-mail office@concepttropic.ro sau prin telefon la numărul +40 788 269 492.

Vizitați magazinele Concept Tropic

Concept Tropic deține două magazine fizice în București, mai jos v-am pregătit locațiile acestora cât și programul de lucru. Vizitați magazinele și aruncați o privire peste produsele unice comercializate.

Concept Tropic Mihai Eminescu - Str Eminescu Nr. 17, Sector 2 - Program: Luni -Vineri 10:00 - 19:00, Sâmbăta - 10:00 - 14:00

Concept Tropic Ghencea - Bd-ul Ghencea nr 126-132, sector 6 - Program: Luni -Vineri 10:00 - 19:00, Sâmbăta - 10:00 - 14:00

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Concept Tropic

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Concept Tropic și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Concept Tropic accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Concept Tropic

Sunteți pasionați de produse home made sau pietre semi prețioase? Descoperiți lumea cristalelor și a pietrelor semi prețioase alături de Concept Tropic. Acest magazin vă pune la dispoziție cristale, pietre semi prețioase, bijuterii, minerale naturale, accesorii pentru decorarea locuinței, talismane, instrumente masaj și reflexoterapie și multe altele.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Concept Tropic.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă