Colorit

Momentan pentru magazinul Colorit nu avem niciun cupon de reducere.

Vezi mai multe cupoane de reduceri de la LibrisMyprotein sau SportVision.

Cod reducere Libris 15% la cărți în engleză cu livrare în 24-48 ore

Valabil până la 29.04.2024

+ 4 % înapoi de la cumpărătură

Profită acum de reducerea de 15% la cărțile în engleză de pe Libris! O ocazie excelentă de a-ți completa colecția la prețuri mai mici. Valabilă… mai mult

Cupon de reducere 40% la toate produsele + până la 2 cadouri gratuit la Myprotein

Valabil până la 12.04.2024

+ 4 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Cod de reducere Sport Vision cu până la -30% la produsele selectate

Valabil până la 14.04.2024

+ 1,5 % înapoi de la cumpărătură

Ai până la -30% extra reducere cu Spring Collection. Nu mai așteptați, începeți să economisiți acum!

Despre magazinul Colorit

Colorit.ro este un magazin online specializat în comercializarea de materiale de pictură. Cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, Colorit este unic importator și distribuitor în România al mărcilor: Royal Talens, Sakura, Bruynzeel, Sennelier, Raphael, Rosa, SM.LT, Tintoretto, Jacquard și multe altele.

Din oferta Colorit fac parte materiale pentru pictură, desen, hobby creativ și meșteșuguri. Puteți descoperi produse precum culori, pensule, șevalete, creioane, carioci, markere, culori pentru textile și piele, obiecte de pictat, culori și accesorii pentru pictură pe față, modelaj și lut polumeric, cărți de colorat, șabloane și multe altele.

Descoperiți arta alături de Colorit

Fiecare dintre noi are cel puțin un strop de imaginație care poate fi dezvoltat în artă. Colorit vă vine în ajutor cu materiale și diferite produse pentru desenat, pictat, modelaj, sculptat și multe altele. Descoperiți gama de produse oferite de Colorit și transformați-vă imaginația în artă.

Colorit vă pune la dispoziție 4 categorii principale, pictură, desen, hobby creativ, meșteșuguri cât și o categorie separată pentru promoții la diferite produse.

Categoria pictură vă oferă o gamă vastă de produse, materiale și accesorii pentru pictură. Aici veți putea descoperi produse precum diferite culori precum acuarele, culori acrilice, culori sticlă/ceramică, culori ulei, vopsea spray, seturi pictură, tempera și guașe și tuș și cerneală. Tot în această categorie veți putea descoperi pensule de diferite tipuri și mărimi, sau seturi pensule complete sau șevalete de diferite tipuri cât și o mulțime de alte produse și accesorii.

Imagine

Categoria desen vă pune la dispoziție o multitudine de produse precum creioane, carioci și markere, cărți de colorat, diferite instrumente de scris, accesorii grafică și desen, cât și produse și accesorii pentru caligrafie. Tot în categoria desen veți putea descoperi și produse pentru gravură și serigrafie sau produse pentru aerografie.

Categoria hobby creativ vă oferă produse precum obiecte de pictat din lemn, plastic sau din material textil, culori și accesorii pentru pictat pe față, iar pentru modelaj, veți putea descoperi instrumente și accesorii, lut polimeric și diferite texturi sau materii prime.

Descoperiți produse și accesorii pentru poleire, sculptură, și machete în categoria meșteșuguri. Tot aici veți putea găsi și produse precum rășini și silicon, accesorii înrămări cât și rame pentru tablouri. Categoria meșteșuguri vă pune la dispoziție și o gamă de cuptoare pentru sticlă și ceramică.

Imagine

Colorit program de fidelitate

Colorit răsplătește clienții fideli. La crearea contului pe site-ul magazinului veți primi 100 de puncte, iar pentru fiecare leu cheltuit, veți primi un punct de fidelitate. Colorit vă răsplătește cu puncte de fidelitate și pentru recomandarea unui prieten cât și pentru recenziile produselor comandate.

Scrieți o recenzie a produselor comandate, iar după aprobarea recenziei veți primi 100 de puncte de fidelitate în contul dumneavoastră, iar pentru fiecare prieten recomandat, veți primi 100 de puncte la înregistrarea contului și alte 100 de puncte la prima comandă a persoanei recomandate.

Punctele de fidelitate pot fi transformate în bani la comenzile din magazinul online Colorit, fiecare 50 de puncte se transformă în suma de 1 leu.

Colorit informații contact

Dacă aveți vreo întrebare în legătură cu un anumit produs sau cu comanda dvs., puteți contacta un operator Colorit la numărul de telefon 031 421 45 68 de Luni până Vineri între orele 10:00 - 16:00 sau le puteți scrie la adresa de e-mail office@colorit.ro. Totodată, mai puteți contacta magazinul Colorit și prin formularul de contact pe care îl puteți găsi pe site-ul magazinului.

Vizitați magazinele Colorit

Colorit dispune de 3 magazine fizice în București. Mai jos v-am pregătit locațiile și programul de lucru al acestora.

Colorit Sala Palatului - Str. Ion Câmpineanu nr. 24, Sectorul 1 - Program: Luni - Vineri: 09:00 - 19:00 - Sâmbăta: 10:00 - 17:00

Colorit Calea Grivitei - Calea Grivitei nr. 23, sector 1 - Program: Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 - Sâmbăta: 10:00 - 15:00

Colorit Plaza România - Bd. Timișoara 26, Sector 6, Program: Luni - Duminica: 10:00 - 22:00

Imagine

Colorit modalități de plată

Colorit accepta următoarele modalități de plată:

 • plată la livrare în numerar (ramburs)
 • plată cu Card bancar VISA, Maestro sau Mastercard
 • ordin de plată (transfer bancar)

Colorit politica de returnare

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral comanda, notificând în scris sau telefonic că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului.

Pentru a returna produsele, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail la adresa office@colorit.ro în care să specificați dorința de a returna o anumită comandă, ulterior, un operator Colorit vă va contacta pentru a vă explica pașii de urmat pentru returnarea comenzii.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Colorit

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Colorit și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Colorit accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Colorit

Colorit este un magazin specializat în comercializarea de produse de arta și meșteșuguri. Descoperiți o gamă largă de produse precum culori, pensule, suporturi pictură, accesorii pictură, șevalete, carioci și markere, creioane, instrumente de scris, cât și o gamă de produse pentru Hobby Creativ și meșteșuguri. Aruncați o privire peste ofertele magazinului Colorit și descoperiți produse de calitate la prețuri de invidiat.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Colorit.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă