Despre magazinul BuyBest

Magazinul BuyBest este un magazin specializat în comercializarea de dispozitive precum telefoane, tablete, căști, și console. Parte din produsele oferite vin de la producători precum Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei, OnePlus, Nokia, Honor, RealMe și mulți alții.

Descoperiți magazinul BuyBest

Oferte, promoții și reduceri, asta reprezintă magazinul BuyBest. Indiferent de marca de dispozitive pe care o căutați, cu siguranță o veți descoperi în gama de produse oferite de BuyBest.

Descoperiți lumea Apple cu telefonul Iphone 13 Pro Max 256gb, un telefon de calitate și foarte apreciat, având unele dintre cele mai bune recenzii în toată lumea. Dacă vă place să fotografiați, să vă jucați, sau aveți nevoie de un telefon puternic pentru sarcinile de zi cu zi, BuyBest vă oferă o multitudine de telefoane care dispun de oferte și reduceri constante ce vă vor ajuta să economisiți niște bani la achiziția produsului dvs. mult dorit.

Imagine

Descoperiți gama de tablete Samsung și Apple și stați conectați cu toată lumea. Fie că vă place să desenați, să scrieți, să citiți, să vă jucați jocuri sau le folosiți pentru locul de muncă sau scoală, tabletele sunt dispozitive foarte rapide care cu siguranță vă vor ajuta cu sarcinile de zi cu zi, indiferent de acestea. Tablete cu diagonale de cel puțin 7 inci oferite de BuyBest fac pentru un cadou perfect și pentru copilul dvs. Aruncați o privire peste gama de tablete și alegeți-vă tableta potrivită.

BuyBest vă oferă și o gamă de ceasuri inteligente numite smartwatch, puteți descoperi ceasuri inteligente de la producători de top precum Apple, Samsung, Xiaomi și Huawei.

Ceasurile inteligente fac pentru un asistent foarte bun în măsurarea exercițiilor, a somnului, stresului cât și calcularea eliminării caloriilor din corp în funcție de câtă mișcare faceți pe zi.

Descoperiți și o gamă vastă de caști wireless oferite de BuyBest, puteți descoperi produse precum Apple AirPods Pro, Apple AirPods 3, Huawei FreeBuds 4i, Samsung Galaxy Buds live și multe altele. Căștile wireless de calitate foarte înaltă, dezvoltate cu cele mai noi tehnologii și cu un sunet clar și bass optim, vă vor oferi cea mai buna calitate pentru vorbitul la telefon și ascultat muzică.

Imagine

BuyBest informații contact

Dacă aveți vreo nelămurire legată de un produs sau comanda dvs., puteți contacta un operator BuyBest la numărul de telefon + 40 357 630 002 sau le puteți scrie la adresa de e-mail office@buybest.ro. Totodată, îi puteți contacta și prin formularul de contact disponibil pe site-ul magazinului buybest.ro.

BuyBest informații livrare și retur

Livrările comenzilor se fac între 2 și 5 zile lucrătoare. Produsele se livrează prin firma de curierat DPD iar taxa de livrare este de 25 de lei la toate produsele.

Pentru retur, aveți 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia produsului de a returna produsul fără a fi nevoie de a invoca un motiv, iar cheltuielile de returnare a produsului sunt suportate de către client.

BuyBest modalități de plată

BuyBest accepta următoarele modalități de plată:

plată ramburs(numerar) la livrarea produsului

transfer bancar(ordin de plată)

Descoperiți magazine similare

Tipli vă pune la dispoziție noi magazine în fiecare zi, așa că v-am pregătit o listă de magazine similare cu BuyBest, unde puteți arunca o privire și peste produsele oferite de acestea. Descoperiți ofertele magazinelor GSMnet, QuickMobile, ITGalaxy, Watchshop și multe alte magazine electro și PC.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre BuyBest

Dacă aveți nevoie de un smartphone, tabletă, smartwatch sau căști wireless, ați venit la magazinul potrivit. BuyBest vă oferă produse de la producători recunoscuți precum Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei și mulți alții de la care vă puteți alege dispozitivul mult dorit. Magazinul online BuyBest este plin de oferte și promoții pe care cu siguranță le veți aprecia.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul BuyBest.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă