Bricolaj scule și unelte - magazin de scule și materiale pentru pasionații de bricolaj și profesioniști în construcții, reparații și grădinărit oferă o gamă variată de produse de calitate, de la scule și unelte până la materiale electrice, corpuri de iluminat, produse pentru casă și grădină, precum și soluții tehnice pentru diverse aplicații. Beneficiați de prețuri competitive și reduceri atractive, iar Programul de Fidelitate vă oferă puncte bonus pentru fiecare comandă. Cu o experiență vastă și o echipă de profesioniști, Bricolaj.ro vă ajută să transformați proiectele voastre în realitate, oferindu-vă acces la produse de calitate și soluții adaptate nevoilor voastre. Descoperiți acum gama variată de produse și bucurați-vă de o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă la Bricolaj.ro.

Despre magazinul Bricolaj

Explorați site-ul Bricolaj.ro și bucurați-vă de plăcerea bricolajului, materializând toate proiectele dvs. de suflet. Magazinul de scule Bricolaj din categoria Casă și grădină a portalului nostru, cu o selecție diversificată de produse, acoperă nevoile atât pentru uz casnic, cât și pentru aplicații profesionale. Găsiți unelte și echipamente pentru construcții, lucrări în grădină, bunuri de iluminat și electrice, inclusiv vehicule electrice și multe altele.

Imagine

Experiența de cumpărare online este sigură și plăcută, iar prețurile sunt accesibile. Veți descoperi produse performante, rezistente în timp și cu caracteristici tehnice detaliate. Instrucțiunile adecvate însoțesc fiecare articol oferit spre vânzare, astfel încât să puteți utiliza produsele achiziționate în mod eficient și sigur.

În plus, veți găsi oferte săptămânale și promoții cu ajutorul cărora puteți economisi la Bricolaj scule și unelte.

Cum să economisiți la cumpărături în magazinul Bricolaj

Indiferent dacă sunteți amator sau profesionist în domeniul bricolajului, în magazinul Bricolaj veți găsi opțiuni pentru a economisi și a vă bucura de avantajele oferite. Profitând de promoții, oferte săptămânale, programul de fidelitate și transportul gratuit, veți putea realiza proiectele dvs. într-un mod mai economic și eficient.

Bricolaj oferă promoții regulate și reduceri speciale, astfel încât clienții pot achiziționa produsele dorite la prețuri mai avantajoase. Urmăriți cu atenție ofertele săptămânale și profitați de reducerile atractive pentru a economisi la achiziții.

Prin programul de fidelitate, clienții pot acumula puncte și beneficii suplimentare la fiecare achiziție. Cu cât faceți mai multe cumpărături, cu atât veți obține mai multe avantaje și reduceri exclusive.

Pentru comenzile peste o anumită valoare, Bricolaj.ro oferă transport gratuit. Acest lucru vă permite să economisiți costurile de livrare și să beneficiați de o experiență de cumpărături mai convenabilă.

Vizitați Bricolaj.ro prin Tipli și beneficiați de cashback. Totodată, verificați ce produse puteți cumpăra mai ieftin aplicând coduri de reducere Bricolaj, când acestea sunt disponibile.

Cum puteți obține un cod de reducere Bricolaj

Verificați în mod regulat site-ul Bricolaj.ro, precum și sursele lor de informare, pentru a fi la curent cu cele mai noi coduri de reducere și oferte speciale. În felul acesta, veți putea beneficia de prețuri mai avantajoase la produsele dorite.

Înregistrați-vă adresa de e-mail pe site-ul Bricolaj.ro și veți primi în mod regulat informații despre promoții, reduceri și oferte speciale. Atunci când vă înscrieți la newsletter, câștigați instant un voucher de reducere Bricolaj.

Urmăriți paginile de social media Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai recente promoții și concursuri. Uneori, pot fi organizate campanii speciale în care puteți obține un cod de reducere.

Magazinul poate avea parteneriate cu alte site-uri sau companii care oferă coduri de reducere pentru clienții lor, așa cum puteți găsi și pe site-ul nostru, pe pagina Vouchere. Puteți verifica astfel de surse să vedeți dacă este disponibil un cod de reducere Bricolaj.

Bricolaj - Reduceri și campanii promoționale

Bricolaj participă la diverse promoții cu reduceri, oferind clienților săi oportunitatea de a economisi și de a obține avantaje. Vă puteți aștepta la reduceri sezoniere, reduceri pe categorii de produse, promoții la produse specifice, cupoane, vouchere și coduri de reducere.

Magazinul organizează reduceri pe parcursul anului, care se potrivesc cu diferite perioade sau evenimente speciale, precum reduceri de vară, reduceri de iarnă, reduceri de Black Friday, reduceri de Crăciun și multe altele. Aceste reduceri pot include prețuri reduse la o gamă variată de produse.

De asemenea, poate oferi reduceri specifice pentru anumite categorii de produse. De exemplu, puteți găsi reduceri la scule electrice, vopsele, materiale de construcții, accesorii pentru grădinărit și multe altele. Aceste reduceri vizează să vă ajute să economisiți la achiziția articolelor necesare pentru proiectele dvs.

Bricolaj.ro poate organiza promoții la produse individuale sau seturi de produse. Astfel, puteți avea prețuri speciale sau avantaje suplimentare la achiziționarea anumitor articole. Puteți obține reduceri sau oferte speciale la Bricolaj scule și unelte, echipamente electrice, de protecție și multe altele.

Pe site puteți utiliza cupoane, vouchere și coduri de reducere când se derulează anumite promoții. Acestea vă permit să obțineți un preț mai mic sau alte beneficii atunci când introduceți codul în momentul finalizării comenzii. Dacă doriți să utilizați cupoane, verificați detaliile fiecărei promoții pentru a vedea dacă sunt incluse în campania la care participați.

Bricolaj scule și unelte, echipamente, chimicale și multe alte produse pentru proiectele dumneavoastră

Gama variată de produse vă satisface toate nevoile, oferindu-vă cele mai bune prețuri. 

Imagine

Iată câteva dintre categoriile de produse pe care le puteți găsi în acest magazin de scule:

 • Iluminat și Electrice: Corpuri de iluminat, becuri, prize, întrerupătoare, cabluri electrice și accesorii.
 • Scule și Unelte: Mașini și scule electrice, seturi de scule manuale, truse pentru bricolaj, echipamente de protecție și accesorii.
 • Construcții și Amenajări: Vopsele, lacuri, cabluri de oțel, sfori, plasă din fibră de sticlă, roabe.
 • Feronerie: Balamale, mânere, lacăte, șuruburi, dibluri și alte accesorii pentru uși și ferestre.
 • Silicon, Spume și Solutii Tehnice: Silicon, spume poliuretanice, etanșante, lubrifianți și alte produse pentru soluții tehnice.
 • Climatizare și Ventilare: Aparate de aer condiționat, ventilatoare, încălzitoare, umidificatoare, filtre și accesorii.
 • Casă: Rigole, grătare, obiecte de uz casnic și electrocasnice.
 • Grădină: Unelte și accesorii pentru grădinărit, echipamente de irigare, semințe, pesticide și fertilizatori.
 • HORECA: Echipamente și ustensile pentru industria ospitalității, cum ar fi veselă, tacâmuri, echipamente de bucătărie și mobilier de exterior.
 • Vehicule Electrice: Biciclete și scutere electrice, trotinete, hoverboard-uri și alte mijloace de transport eco-friendly.

Acestea sunt doar câteva dintre categoriile de produse pe care le găsiți pe Bricolaj.ro. Indiferent de proiectul dumneavoastră, aici veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a-l realiza cu succes.

Programul de fidelitate Bricolaj

Programul de fidelitate la Bricolaj.ro este o modalitate de a răsplăti clienții fideli pentru loialitatea lor. Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică, puteți beneficia de acest program și puteți acumula puncte bonus în mai multe moduri:

 1. Crearea unui cont: Primiți automat 1000 de puncte bonus dacă vă creați un cont pe site-ul bricolaj.ro. Acesta vă permite să acumulați și să utilizați punctele bonus în cadrul comenzilor dumneavoastră.
 2. Comenzile online: Fiecare produs comandat vă aduce un anumit număr de puncte bonus, în funcție de valoarea sa. Punctele bonus vor fi adăugate în contul dumneavoastră după livrarea comenzii.
 3. Recenzii produse: Dacă acordați recenzii produselor achiziționate și acestea sunt aprobate, veți primi 100 de puncte bonus pentru fiecare recenzie. Textul recenziei trebuie să fie obiectiv și să ofere informații relevante despre produs.

Valoarea punctelor bonus este de 1000 de puncte bonus = 10 lei. Puteți utiliza punctele bonus pentru a obține reduceri la următoarele cumpărături. Vă puteți loga în contul dumneavoastră pentru a verifica starea și valoarea punctelor bonus acumulate. Este important de menționat că punctele bonus nu pot fi convertite în bani.

Cu programul de fidelitate, aveți oportunitatea de a economisi și de a beneficia de avantaje suplimentare la cumpărături. 

Politica de retur la Bricolaj

Politica de retur a Bricolaj.ro asigură transparență și respect față de drepturile consumatorilor, conform legislației în vigoare. Completați formularul de retur și aflați toate informațiile de pe site.

 • Produsele comandate online pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora.
 • Dreptul de retur poate fi exercitat de către consumatorul persoană fizică înainte de expirarea perioadei de retragere, fără a fi necesară justificarea deciziei și fără costuri suplimentare, cu excepția costurilor de transport.
 • PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiază de dreptul de retur indiferent de modalitatea de achiziție.
 • Costul transportului de retur este suportat de către client.
 • Produsul returnat trebuie să se afle în starea inițială, fără urme de folosire, și să fie însoțit de ambalajul și accesoriile originale.
 • Returnarea parțială a unei comenzi în care a fost aplicat un voucher sau cod promoțional poate duce la recalcularea condițiilor de aplicare a voucherului.
 • Rambursarea contravalorii produsului se va efectua în maxim 14 zile calendaristice prin mijloace electronice sau prin ordin de plată în contul IBAN menționat în cererea de retur.

Puteți să trimiteți coletul retur prin orice curier la SC ELECTRIC VALCOR SRL. Adresa: Dolj, Carcea, str Aleea 1 Aeroportului, nr 3, tel. 0731008497

Bricolaj coduri de reducere pe care le-ați ratat

Voucher Bricolaj

31.07.2023

Oferta săptămânii -8%

16.07.2023

Oferta săptămânii -19%

16.07.2023

Oferta săptămânii -17%

09.07.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Bricolaj

Pentru a valorifica un cod de reducere Bricolaj, adăugați toate articolele pe care doriți să le achiziționați în coșul de cumpărături. Faceți clic pe butonul "Vezi coșul". Găsiți câmpul Voucher de reducere Bricolaj. Tastați/lipiți codul în casetă și apoi apăsați butonul "Aplică".

Imagine

Dacă nu funcționează, codul dumneavoastră de reducere poate fi expirat sau poate fi valabil doar pentru prima achiziție sau doar pentru membrii programului de fidelitate. De asemenea, este posibil să fi fost copiat greșit, să nu fie valabil pentru articolele pe care le aveți în coș ori valoarea coșului de cumpărături trebuie să atingă o anumită sumă. Verificați dacă sunt îndeplinite condițiile de utilizare a voucherului sau validitatea codului de reducere.

Recenziile Bricolaj

Gabriela P.

10.11.2023 5.0

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Bricolaj

Bricolaj.ro este magazinul ideal pentru pasionații de bricolaj, construcții, reparații și grădinărit. Aici veți găsi o gamă variată de scule și unelte, produse și accesorii pentru casă, grădină, HORECA.  Primiți instant un voucher de reducere Bricolaj când vă abonați la newsletter și câștigați și mai mult cu programul de fidelizare, inclusiv cashback. Indiferent dacă sunteți amator sau profesionist, acest magazin de scule și multe altele vă pune la dispoziție tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă desfășura proiectele cu succes.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Bricolaj.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă