Despre magazinul Brandsstore

Brandsstore oferă spre vânzare în mediul online haine multibrand pe care le puteți cumpăra simplu și rapid pe site.

Oferta include haine, încălțăminte și accesorii Dolce&Gabbana, Givenchy, Valentino, Balenciaga, Fendi, Dsquared2, Gucci, Prada, Emporio Armani, Giuseppe Zanotti și altele.

Oferta magazinului Brandsstore

Principalele categorii pe care le puteți accesa pe site-ul magazinului sunt Îmbrăcăminte, Încălțăminte și Accesorii.

Brandsstore oferă blugi, bluze, cămăși, geci, treninguri, tricouri, șorturi de baie, pantaloni sport adesea la prețuri reduse.

Imagine

Printre produsele recomandate și totodată cele mai vândute, se numără tricourile Givenchy și blugii Dsquared2, dar pe site puteți găsi și blugi Valentino, Fendi, bluze Off-White, bluze Gucci sau geci Emporio Armani, geci Philipp Plein etc.

Tot la prețuri reduse puteți cumpăra treninguri Off-White, Philipp Plein sau Dsquared2 sau șorturi de baie Philipp Plein.

Oferta de încălțăminte include snikers și ghete Giuseppe Zanotti, mocasini Emporio Armani, Gucci sau Fendi, precum și încăltăminte Dolce&Gabbana.

Modalități de livrare și plată

Brandsstore vă pune la dispozitie livrarea și plata produselor în sistem ramburs.

– Veți achita contravaloarea comenzii și taxele de transport la primirea coletului.

– Comenzile făcute și confirmate pâna la ora 17:00 vor fi expediate în aceeasi zi, iar comenzile făcute dupa ora 17:00 vor fi expediate în ziua următoare.

– Comenzile efectuate în cursul week-end-ului vor fi procesate luni începând cu ora 09:00.

– Coletele ajung la destinație în aproximativ 24 ore – 48 ore de la expediere.

– Prețul transportului este de 20 RON, disponibil pentru orice localitate din România unde există sedii ale firmelor de curierat rapid.

Politica de returnare

În termen de 3 de zile de la primire, puteți returna orice produs fără penalități, anunțând acest retur în prealabil. Singurele costuri care pot cădea în sarcina dumneavoastră sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat ( în ambalajul original sigilat, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit ). Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, a fost folosit, a fost deteriorat sau este incomplet, Brandsstore își rezervă dreptul de a refuza produsele returnate.

Prețul de rambursare integrală va fi emis pentru orice produs returnat care îndeplinește aceste condiții în termen de 30 de zile de la data denunțării contractului prin transfer bancar ( trebuie să precizați în scris contul bancar în care doriți să primiți banii ).

În niciun caz nu vor fi rambursate costurile de transport, cu excepția cazului în care returnarea este rezultatul erorii Brandsstore.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Brandsstore

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Brandsstore și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Brandsstore accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Brandsstore

Cumpărați online haine, încălțăminte și accesorii Dolce&Gabbana, Givenchy, Valentino, Balenciaga, Fendi, Dsquared2, Gucci, Prada, Emporio Armani, Giuseppe Zanotti și altele de la Brandsstore. Urmăriți reducerile și actualizările de stocuri săptămânale și alegeți branduri de calitate.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Brandsstore.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă