BestBUY

Despre magazinul BestBUY

BestBUY este un nou magazin online deschis în 2020. Magazinul se specializează în diferite accesorii pentru mașini, telefoane, laptop și pc, casă cât și diferite produse pentru casă și sănătatea dvs.

Descoperiți mii de produse alături de oferte și promoții pe care cu siguranță le veți aprecia. Produsele comercializate sunt de la producători renumiți precum Baseus, Hikvision, Asytech, Optex, DSC, Uniview și multe altele.

Oferta magazinului BestBUY

BestBUY dispune de 6 categorii principale, iar mai jos v-am pregătit o mică descriere a fiecărei categorii astfel încât să vă ajute în căutarea produselor mult dorite.

Categoria "Pentru Mașina Ta" vă oferă diferite accesorii și produse precum camere auto, kit-uri de detailing, detectoare radar, modulatoare auto, odorizante, navigații GPS, sisteme de securitate, stații radio CB, suporturi telefoane, încălzire scaune, ecrane tetiere și multe alte produse.

Imagine

Din categoria pentru mașina ta, unul dintre cele mai populare produse sunt stațiile radio CB, ce vă pot ajuta în comunicarea cu diferiți participanți la trafic, făcându-vă călătoria cu mult mai plăcută, în special pentru persoanele care comută pe distanțe lungi în fiecare zi.

Alte produse din această categoria care sunt la mare căutare sunt și camerele de filmat auto, care vă pot proteja în cazul în care vă aflați într-un accident rutier și aveți nevoie de dovezi de felul în care s-a întâmplat, senzori de parcare care la fel, sunt la mare căutare pentru ajutorul pe care vi-l oferă în parcarea autovehiculului dvs. Descoperiți o mulțime de produse auto și moto în categoria Pentru Mașina Ta.

Categoria "Pentru Telefonul Tău" vă oferă diferite accesorii pentru telefoanele și tabletele dvs. Aici puteți descoperi produse precum adaptori, baterii externe, cabluri, caști, încărcătoare, localizatoare, stylus, suporți auto și alte accesorii pentru smartwatch și telefoane.

Accesoriile populare din această categorie sunt în general stabilizatoarele, trepiedele și selfiestick.

Categoria "Pentru Calculatorul Tău" vă oferă produse precum genți laptop, hub-uri, memorii USB, periferice, cabluri, cât și accesorii calculator și console. Descoperiți accesorii pentru consolele Nintendo Switch precum dock încărcare, huse 360 sau huse consolă și joystick.

În subcategoria accesorii calculator veți putea descoperi produse precum organizatoare de cabluri, carcase SSD, memorii SSD și multe alte produse.

În categoria "Pentru Casa Ta" veți descoperi o multitudine de produse pentru a vă duce casa în viitor. Alături de ultimele trenduri și tehnologii, veți putea descoperi produse precum sisteme smart home, sisteme anti incendiu, sisteme de alarmă, interfoane, cablaje, produse de iluminat, sisteme de automatizare și multe altele.

Cum în ziua de azi toată lumea dispune de device-uri inteligente precum telefoane, ceasuri, frigidere, cuptoare cu microunde și mașini de spălat, la BestBUY veți putea descoperi o mulțime de produse pentru a vă putea conecta cu toată locuință dvs., cu produsele oferite precum prize inteligente pe care le puteți controla prin telefonul dvs., senzori de temperatură, benzi LED, rame foto digitale și multe altele. Aruncați o privire peste gama de produse pentru casă și grădină oferite de BestBUY.

Imagine

În categorie "Pentru Sănătatea Ta" veți descoperi produse precum aparate de masaj, aparate medicale, igienă, igienă orală și protecție. Aruncați o privire peste aparatul de masaj cu vibrații Baseus Booser Dual Mode, perfect pentru un masaj după o zi lunga de muncă, și totodată făcând pentru un cadou perfect pentru toată lumea.

Servicii oferite de BestBUY

Pe lângă produsele menționate mai sus, BestBUY vă vine în ajutor cu un număr de servicii precum:

 • soluții complete supraveghere și securitate
 • soluții complete pentru Smart Home
 • soluții complete instalare panouri fotovoltaice
 • soluții complete Automatizări
Imagine

BestBUY informații contact

Dacă aveți o întrebare legată de comanda dvs., sau legată de un anumit produs, puteți contacta magazinul la numărul de telefon 0755250000 de Luni până Vineri între orele 09.00-17.00, sau le puteți scrie la adresa de email office@bestbuy.ro. Totodată, puteți contacta magazinul și prin formularul de contact disponibil în magazinul online BestBUY în rubrica "contactează-ne".

BestBUY metode de plată

 • Metodele de plată acceptate de BestBUY sunt următoarele:
 • plată ramburs în numerar la livrare
 • plată online cu cardul bancar
 • transfer bancar (ordin de plată)

BestBUY politica de retur

Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia produselor pentru a le returna fără a invoca un motiv.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, cu toate accesoriile, manualele și certificatul de garanție.

Pentru a returna un produs tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de contact aflat pe site-ul magazinului. Clientul suportă costul returnării produsului dacă returnarea nu este dintr-un motiv precum lipsa unor accesorii, defecte sau livrarea altor produse care nu au fost comandate.

Vizitați magazinul BestBUY

Puteți vizita magazinul fizic BestBUY la următoarea locație:

BestBUY Bacău - Strada Narciselor 10 - Program: Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în BestBUY

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul BestBuy și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online BestBuy accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre BestBUY

BestBUY este expertul dvs. în accesorii pentru telefon, mașină, casă, laptop și PC cât și o gamă de produse pentru sănătatea dumneavoastră. Vizitați acum magazinul online BestBUY și descoperiți o mulțime de accesorii de la cabluri pentru telefoane, huse, protecții ecran, până la accesorii pentru mașini precum senzori de parcare, stații radio, camere de filmat auto, suporturi pentru băuturi și o mulțime de alte produse.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul BestBUY.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă