Beanzcafe

Despre magazinul Beanzcafe

Magazinul online Beanzcafe vă propune conceptul "Cafeneaua e la tine acasă" oferind consumatorilor de cafea tot ce au nevoie pentru a se bucura de această experiență: boabe, capsule, aparate și accesorii pentru prepararea unei cafele excelente.

Povestea Beanzcafe

Povestea BeanZ începe cu oamenii de la Breville, un brand lider de electrocasnice de bucătărie cu o istorie de 80 de ani.

Este vorba despre aparatele de espresso și cafea Breville, fiecare design construit pe bazele preparării unei cafele grozave, care au ajuns în milioane de case din întreaga lume.

Animați de dragostea pentru cafea bună, plus anii de cercetare și experiență Breville, BeanZ selectează cele mai bune și mai proaspete boabe din surse durabile. Boabele sunt prăjite la comandă în prăjitorii locale independente pentru a obține o cafea de calitate, delicioasă, cu arome interesante.

Oferta Beanzcafe

BeanZ înseamnă să vă faceți timp pentru a vă bucura cu adevărat de cafea și a intra într-o lume a aromelor, experiențelor și emoțiilor. De aceea, Beanzcafe vă oferă toate ingredientele capsule, boabe de cafea, aparate pentru cafea preparată perfect – rapid și aromată de fiecare dată.

Imagine

Pentru a vă bucura de experiența cafelei până la cel mai mic detaliu, Beanzcafe.ro vă pune la dispoziție o gamă de accesorii: de la seturi de filtre de hârtie, filtre de apă, capsule și soluții de curățare la cești de cafea sau pahare speciale, capucinatoare și râșnițe de cafea.

BeanZ capsule

Cel mai nou sistem de capsule se bucură de un real succes pe piața din România. Capsulele BeanZ au la bază sistemul K-Fee, care este, de asemenea, compatibil cu toate capsulele Caffitaly și Cafissimo.

Pe site puteți cumpăra capsule de cafea prajită și măcinată cu diferite gusturi și arome sau capsule din care veți obține o ciocolată delicioasă și cremoasă.

Puteți alege capsule care vă oferă o spumă caldă de lapte sau

capsule chai latte care conțin ceai din India cu arome de vanilie și scorțișoară.

Capsule precum Share Honduras, Feel the Passion, Trust your Strength, Decaf, Find your Balance, Enjoy Ethiopia, Don't Rush It, Explore the World pot fi achiziționate pe site.

BeanZ cafea boabe

Dacă preferaţi arome originale și mirosul de cafea proaspăt măcinată, site-ul vă oferă o selecție de boabe de cafea ale fermierilor furnizori Eduardo, Gabriel, Syeh, Suyapa, Riziki, Luiz Alberto, Kick.

Descoperiți aroma cafelei din Tanzania, Uganda, Nicaragua, Indonezia sau Congo la dumneavoastră acasă.

Modalități de plată și livrare

Modalitățile de plată acceptate de magazinul Beanzcafe sunt următoarele:

 • card bancar – prin furnizorul de servicii de plată, de exemplu PayU

 • ramburs – prin societatea care asigură serviciile de curierat

Termenul obișnuit de livrare a produselor cumpărate se încadrează între 24 ore și 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării comenzii pe site.

Produsele comandate pot ajunge la dumneavoastră prin intermediul curierului.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Aruncați o privire peste un cod discount Kfea pentru a beneficia de reduceri suplimentare și în alte magazine specializate în cafea și echipamente conexe.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Beanzcafe

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul BeanZcafe și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Beanzcafe.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Beanzcafe

Cafenea la dvs. acasă? BeanZcafe.ro livrează cafea de calitate de la fermieri adevărați. Acest magazin aduce o varietate mare de cafea de origine limitată, sezonieră și distinctivă. Sunt siguri că pot recrea istoria cafelei, redefinind relația oamenilor cu această băutură uimitoare. De aceea pun accent pe autenticitatea și calitatea produselor livrate. BeanZcafe.ro oferă capsule și boabe de cafea, dar și accesorii pentru prepararea acesteia. Savurați o cafea de calitate, dar și deosebită în fiecare zi.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Beanzcafe.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă