Despre magazinul Badinka

Badinka creează haine pentru rebeli, artiști și suflete neconvenționale, pe care le puteți achiziționa prin intermediul magazinului online. Creativitatea echipei Badinka depășește moda standard oferind originalitate în locul unei garderobe plictisitoare.

Povestea brandului Badinka

De la lansarea în 2015, Badinka a onorat și expediat cu succes peste 25 000 de comenzi. Cumpărătorii provin din SUA, Canada, Australia și diferite țări din Europa. Magazinul colaborează cu Tipli.ro cât și Tiplino.hu ori Tipli.cz, Tipli.sk, astfel că puteți obține recompense și bani înapoi din prețul cumpărăturilor, indiferent de articolele achiziționate.

Badinka angajează unii dintre cei mai buni designeri grafici din întreaga lume pentru a crea lucrări de artă unice pentru brandul său în următoarele nișe: festival, rave, Halloween, cosplay și kawaii.

De asemenea, colaborează cu influencers majori de pe Instagram, iar produsele Badinka sunt vândute de retaileri online consacrați din nișa aceasta și în propriul magazin online.

Mixul de marketing digital constă dintr-o prezență puternică pe rețelele sociale (Instagram, Facebook și Pinterest), un număr mare de colaborări cu influencers, PPC în Google, Facebook și Pinterest și marketing prin e-mail obișnuit.

Oferta magazinului Badinka

În prezent, portofoliul Badinka este format din peste 400 de body-uri, salopete, hanorace, pantaloni, leggings, topuri, pantaloni scurți, costume de baie, măști și bandane. În fiecare an, lansează 4 până la 6 colecții noi.

Pe site-ul magazinului online, Badinka vă prezintă mai multe ținute în fiecare dintre colecțiile Solar Textures, Rave Sets, Cyber, Festival, ODD, Deadly Dolls, Essentialz, Dreamland, ActiveWear Essentialz, Munchiez, Sun of a Beach.

Imagine

În timp ce ADN-ul mărcii este strâns legat de scenele rave, EDM și festival, brandul Badinka este cunoscut mai ales pentru body-urile sale premium de Halloween, apreciate de ambele sexe.

Modalități de plată și livrare

Puteți plăti comanda utilizând următoarele instrumente:

 • card de credit sau de debit (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro)

 • prin PayPal

Comenzile sunt expediate de luni până vineri, prin DHL sau poștă

Puteți urmări comanda parcurgând următorii pași:

 • conectați-vă la contul dumneavoastră BADINKA

 • faceți clic pe Urmăriți expedierea mea lângă starea comenzii

 • dacă nu vedeți Urmăriți expedierea mea, comanda dvs. este încă în procesare

Cu Express Shipping comanda dumneavoastră este livrată în 1+2 zile lucrătoare, iar dacă alegeți Standard Shipping poate dura 7 zile lucrătoare.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Badinka

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul BADINKA și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online BADINKA accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Badinka

Obțineți îmbrăcămintea perfectă pentru următoarea călătorie la festivalul dvs. preferat, noaptea de Halloween sau evenimentul underground, cu hainele de înaltă calitate și modelele neobișnuite de la BADINKA. În loc de standardele de modă prescrise, BADINKA vă propune modele îndrăznețe, autentice și soluții de stil care se potrivesc gusturilor dumneavoastră.

Badinka în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Badinka.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă