Auto Soft

Despre magazinul Auto Soft

Auto Soft și-a deschis ușile în anul 2015, bazându-se în principal în comercializarea de anvelope și jante pentru cele mai importante mărci de pe piață. În cei 6 ani de lucru, compania a reușit să ajungă la vânzări anuale de peste 10 milioane de euro.

În oferta magazinului veți putea descoperi anvelope, jante, accesorii auto, produse pentru întreținere, piese auto și service.

Auto Soft deține 5 puncte de lucru în București cu service-uri echipate cu aparatură de ultimă generație, cât și mecanici profesioniști pregătiți în acest domeniu prin cursuri de specializare, lucru care va oferi o calitate ridicată și un timp redus necesar executării serviciilor dorite de clienți.

Oferta Auto Soft

Magazin specializat în comercializarea de anvelope și jante pentru cele mai importante mărci de automobile, cât și piese auto sau accesorii.

Imagine

Anvelopele automobilului sunt foarte importante pentru siguranța dvs., de aceea trebuie schimbate în funcție de vechime, kilometri sau uzură. Atunci când mergeți la un service specializat, mecanicii vă vor atenționa în cazul în care ar trebui le schimbați.

Cum anvelopele sunt foarte importante pentru siguranță, Auto Soft vă oferă anvelope de la cei mai recunoscuți producători precum Continental, Bridgestone, Pirelli, Barum, Dunlop, Falken și mulți alții. Anvelopele se pot filtra după tip, vară, iarnă sau All Season cât și după producător, înălțime, lățime, diametru, clasă carburant și clasă frânare. Totodată, Auto Soft vă vine în ajutor având posibilitatea de a selecta anvelopele după marca și modelul automobilului dvs., lucru posibil mulțumită experților Auto Soft ce verifică și fac cercetări astfel încât anvelopele recomandate special pentru o anumită marcă și model, vor fi cele mai optime și benefice pentru automobilul dumneavoastră.

Anvelopele de vară oferite de Auto Soft sunt special concepute și fabricate pentru temperaturile ridicate, rularea pe asfaltul fierbinte cât și pentru distanța de frânare, astfel încât siguranța celor ce se află în mașină și a celorlalți participanți la trafic nu va fi pusă în pericol. Cu setul de anvelope de vară potrivite, veți putea economisi combustibil și veți putea observa îmbunătățiri în confortul și performanța automobilului.

Imagine

Anvelopele de iarnă oferite de Auto Soft sunt special concepute și fabricate pentru temperaturile scăzute, ele fiind mai moi, vor îmbunătăți aderența și distanța de frânare. Indiferent dacă veți conduce pe zăpadă, gheață sau pe asfaltul uscat și rece de pe timpul iernii, aderența automobilului dvs. va crește considerabil față de anvelopele de vară. Siguranța fiind pe primul loc, puteți alege chiar acum un set de anvelope de iarnă și veți conduce în siguranță toată iarna.

Imagine

Anvelopele All Season oferite de Auto Soft vă oferă posibilitatea de a scăpa de grija schimbării anvelopelor în fiecare sezon, și nici nu veți mai duce grija unui alt set de anvelope, iar în acest fel, veți putea economisi și bani, și timp. Anvelopele din oferta Auto Soft sunt special alese, astfel încât siguranța, distanța de frânare și aderența, nu vor fi compromise indiferent de sezon. Vizitați chiar acum magazinul nostru online și alegeți anvelopele All Season preferate.

Imagine

După cum știm cu toții, un set de jante frumoase vor schimba cu totul înfățișarea și estetica unui automobil, iar aici Auto Soft este unul dintre cele mai bune alegeri pentru achiziționarea unui set de jante noi nouțe. Pe lângă faptul că un set de jante îmbunătățește estetica automobilului, ele afectează și performanța, confortul cât și siguranță automobilului.

În magazinul online Auto Soft veți putea descoperi jante aliaj de la producători precum Dotz, AEZ, Alutec, Dezent, Borbet, BBS și mulți alții. Tot aici veți putea descoperi și o gamă vastă de jante de oțel de la producători precum ALCAR, Dotz, KFZ, Magnetto cât și roți de rezervă pentru automobilul dumneavoastră. Produsele pot fi filtrate după producător, număr prezoane, lățime și diametru. Auto Soft vă vine și aici în ajutor, pentru că veți putea filtra jantele după marca și modelul mașinii dvs., lucru care vă v-a ajuta în cazul în care nu știți exact de ce fel de dimensiuni aveți nevoie.

Auto Soft mai oferă și o gamă completă de piese originale sau aftermarket și accesorii pentru cele mai importante mărci de automobile, iar pe acestea le puteți comanda în categoriile piese auto sau accesorii auto prin intermediul numărului de telefon 0747.057.844 sau direct prin formularul din categoria respectivă. Experții noștri vă vor ajuta pe parcursul comenzii astfel încât produsele comandate să fie compatibile cu automobilul dvs.

Servicii oferite de Auto Soft

Auto Soft dispune de 5 puncte de lucru, 4 vulcanizări și un service complet pentru întreținere și reparații automobile.

Auto Soft Geometrie 3D, geometria trebuie făcută atunci când mașina dvs., tinde să tragă stânga sau dreapta pe carosabil sau atunci când observați că anvelopele nu sunt uzate uniform.

Hotelul pentru Anvelope Auto Soft vă oferă posibilitatea de a scăpa de grija unui spațiu de depozitare, iar la sfârșitul sezonului când vă veți face programare pentru schimbarea anvelopelor, ele vor fi deja în service, pregătite și așteptându-vă la ora și data stabilită.

Mecanică Auto de la Auto Soft, programările le puteți face direct la noi pe site prin formularul din subcategoria Mecanică Auto sau prin telefon la numărul 0747.057.844, unde un expert din echipa noastră vă v-a ajuta cu informațiile necesare și programarea pentru service.

În serviciile oferite de Auto Soft veți mai putea descoperi și servicii precum încărcare cu freon, vulcanizare mobilă, diagnosticare anvelope și servicii vulcanizare precum montare/demontare roți, îndreptare jante, instalare senzori presiune roți și multe altele. Tot în categoria servicii veți putea găsi o listă cu prețuri pentru anumite servicii.

Aveți vreo întrebare?

În cazul în care aveți vreo întrebare legată de comanda dvs., asistență în alegerea unui anumit produs sau orice informație, ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 136 440 sau 0756 036 277 între orele 09:00 - 18:00. Totodată ne mai puteți contacta prin adresa de e-mail suport@auto-soft.ro.

Returnare produse

Aveți 14 zile la dispoziție să returnați un produs de la data în care ați primit coletul.

În cazul în care v-ați răzgândit și vreți să anulați o comandă sau să returnați un anumit produs, ne puteți contacta la numărul de telefon 0751.136.440 sau ne puteți scrie la adresa online@auto-soft.ro.

Unde ne puteți găsi?

București - Băneasa, vulcanizare sector 1 - B-dul Aerogării Nr. 38, București

Program : Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbăta - 09:00 - 20:00

București - Fundeni, vulcanizare sector 2 - Sos. Fundeni Nr. 81, București

Program : Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbăta - 09:00 - 20:00

București - Dudești, vulcanizare sector 3 - Calea Dudești Nr. 181, București

Program : Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbăta - 09:00 - 20:00

București - Titan, Service și vulcanizare - Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 33A, București

Program : Luni - Vineri: 09:00 - 21:00, Sâmbăta - 09:00 - 20:00

Pentru a putea vedea toate locațiile și detalii despre fiecare locație în parte, puteți verifica secția Puncte de Lucru din magazinul nostru online.

Modalități de plată oferite de Auto Soft

 • Numerar la livrare sau unul din punctele noastre de lucru.
 • Ordin de plată.
 • Plată online prin card bancar.
 • Plată în 2 sau 3 rate lunare cu cardul fară dobândă de la Credit Europe Bank, Alpha bank, BRD Finance, BT sau Garanti Bank.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicațîi despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Auto Soft

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Auto Soft și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Auto Soft accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Imagine

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Auto Soft

Auto Soft este un service și magazin de încredere unde puteți achiziționa piese auto, anvelope, jante sau accesorii pentru automobilul dvs. La noi veți găsi o gamă largă de produse pentru cele mai importante mărci de automobile, cât și pentru mărci mai puțin cunoscute. Indiferent de ce automobil dețineți, la noi veți găsi produsele necesare pentru funcționarea optimă a mașinii dumneavoastră.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Auto Soft.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă