Despre magazinul Artool

Artool este un magazin online de bricolaj și produse pentru casă și grădină: mobilier, decorațiuni, scule electrice, unelte grădinărit, accesorii.

Construiți, renovați sau aveți de lucru in gradină, specialiștii Artool sunt aproape de dvs. pentru a vă oferi cele mai bune soluții în alegerea sculelor cu care lucrați.

În magazinul online puteți achiziționa și echipamente de lucru adecvate, cum ar fi pantofi de lucru fără elemente metalice sau pantaloni de lucru cu pieptar, dar și bunuri necesare în gospodarie, de la cântare de bucătărie ori suport TV, vase pentru gătit la rafturi metalice, butoaie ori sonerii electrice.

Gășiți inspirație cu decorațiuni pentru casă și grădină sau accesorii și mobilier pentru câini și pisici, articole pentru camping și drumeții, sporturi în aer liber și multe altele.

Descoperiți cu Tipli oferta completă a magazinului online Artool și promoțiile de sezon.

Povestea magazinului Artool

Artool este magazinul online al firmei Archimina, care este o companie de familie din Arad, înființată în anul 1994. Archimina s-a dezvoltat de-a lungul anilor de la un magazin mic, la o firmă putenică de distribuție pe aproape tot teritoriul României.

Principalul obiect de activitate al firmei este importul și distribuția de mobilier de grădină, decoratiuni, scule electrice, accesorii de zugrăvit, unelte grădinărit și alte unelte folosite în bricolaj, cu un portofoliu de mii de produse importate din Polonia, Cehia, Serbia, Slovacia, Ungaria, Turcia.

Prin magazinul online Artool, firma se străduiește să ofere clienților produse profesionale și semiprofesionale de calitate superioară, la cel mai bun raport calitate/preț.

Cercetarea de piață și negocierea cu fabricile care realizează produsele pe care s-a axat compania s-au materializat într-o selecție surprinzătoare de produse. În magazinul online găsiți o gamă vastă din categorii precum casă și grădină, mobilier și multe alte produse accesibile, la prețuri competitive.

Dacă aveți întrebări cu privire la un produs, expediere sau plată, agenții din departamentul serviciu pentru clienți sunt întotdeauna gata să vă ajute și să rezolve orice probleme ar putea să apară, pentru ca dvs. să fiți întotdeauna mulțumit.

Artool contact

Email: contact@artool.ro

Telefon: 0311 094 723 (8-16:30)

Adresa: I.L.CARAGIALE NR.1, Arad

Suport clienți:

Luni-Vineri orele 8-16:30

Formular de contact pe site

Oferta magazinului Artool

Magazinul online oferă o selecție largă de produse pentru casă și grădină de la mai multe branduri precum Akord, Alverosal, Aquacraft, Bestway, Burley, Condor, Curver, Damech, Far Tools, GardenLine, Graphite, Kemper, Richmann, Tytan, Worcraft și multe altele.

Imagine

Oferta Artool include articole pentru bricolaj electric, pentru grădină, amenajări interioare și diverse bunuri necesare în gospodărie, produse de birotică și papetărie, iluminat și electrice, mobilier pentru casă și grădină, accesorii și mobilier pentru câini și pisici, accesorii pentru sobe sau șeminee, accesorii sport, accesorii auto, articole pentru copii, îmbrăcăminte și echipamente de protecție, instrumente de măsură, unelte și scule etc.

Dacă doriți să creați în grădină sau pe terasă un spațiu de agrement perfect cu ajutorul unui mobilier practic, căutați o măsuță de cafea pentru living ori un set de masă și scaune de sufragerie sau bucătărie, la Artool găsiți mobilier modern sau tradițional, elegant, comod, practic și la îndemână.

De asemenea puteți prinde reduceri la gama de ghivece și jardiniere decorative sau garduri de grădină pentru delimitarea aleilor, separarea zonelor cu flori sau legume.

Puteți alege cele mai bune foarfeci pentru toaletarea arborilor sau accesorii premium pentru șemineu.

La Artool găsiți tot ce aveți nevoie pentru a da startul renovărilor de interior: pachete de scule electrice Graphite, panouri decorative, încălzitoare tip panou pentru un aspect elegant și multe altele.

Descoperiți întreaga ofertă vizitând magazinul prin Tipli și aflați care sunt cele mai noi produse, ce puteți cumpăra în promoțiile de sezon sau la lichidări de stoc.

Achiziții SICAP

Dacă doriți să achiziționați produse de la Artool prin SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfasurare al achizitiilor publice) puteți contacta compania pe adresa de e-mail: gabriel.ciochina@archimina.ro cu titlul "Oferta SICAP", pentru a trimite informații despre produsele dorite.

Veți primi răspuns cu o ofertă, iar dacă magazinul are exact ce căutați, va începe procedura de achiziție, respectând pașii solicitați de către SICAP.

E-commerce B2B

Pentru a începe un demers în acest sens, va trebui să trimiteți un email către contact@artool.ro, împreună cu datele de înregistrare a firmei cu care doriți să faceți colaborarea în acest sistem.

Sunt 2 metode de colaborare sistem B2B :

Achiziții en-gross

Produsele vor fi trimise în depozitele partenerului pe baza comenzilor efectuate,caz în care prețurile practicate sunt cele de distribuție. Cuantumul comenzii trebuie să fie de 1000 lei + TVA (valoare comandă 1200 lei, sub această valoare comandă nu poate fi finalizată).

Achiziții în sistem Dropshipping

Partenerul trimite comanda în numele său.Comenzile de la partener vor fi trimise clientului partenerului conform AWB-ului atașat în comanda respectivă (AWB emis de partener către clientul sau). Prețurile în acest caz vor fi cele din platforma www.artool.ro cu un discount stabilit ulterior. Artool pune la dispoziție feed-uri de actualizare a produselor pe site-urile partenerilor.

Ultimul pas este creerea contului de B2B, prilej cu care veți primi un mail de informare precum că acest cont a fost creat, urmând ca dvs. să vă schimbați parola conform indicațiilor primite. În acest mod fiecare client va beneficia de acces securizat la informațiile legate de comenzi, solduri sau oferte personalizate.

Plata acestora se face prin modalitățile de plata obișnuite tranzacțiilor on-line (OP, card bancar sau numerar).

Modalități de plată și livrare

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul www.artool.ro folosind următoarele instrumente de plată:

 • ramburs (cash) la livrarea coletului

 • transfer bancar

 • online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

Comanda va fi livrată la adresa indicată de dumneavoastră, prin intermediul următoarelor firme de curierat: DPD, Cargus, SameDay, NemoExpress.

Cost de transport:

 • pentru comenzile cu valoare mai mare de 600 lei, transportul este gratuit.

 • pentru comenzile cu valoare mai mică de 600 lei, taxa de transport este de 19.99 lei pentru plata cu ramburs (plata la curier) și de 9.99 lei pentru plățile cu card sau OP. Costul de transport pentru plățile ramburs includ o taxa de procesare ramburs în valoare de 5 lei. Acest cost va figura pe factura dvs. și va fi achitată la livrare.

 • gratuit, dacă marfa este ridicată de client de la locker-ul indicat în procesul de comandă

La momentul livrării, clientul se obligă să verifice starea coletului și să semnalzeze curierului orice obiecțiuni legate de calitatea ambalajului. Neformularea niciunei asemenea obiecțiuni din partea clientului, echivalează cu acceptarea fără rezerve a respectivei comenzi. Orice alte sesizări efectuate ulterior recepționării coletului nu vor fi luate în considerare, SC Archimina SRL neputând fi ținut responsabilă în legătură cu calitatea serviciilor de curierat.

SC Archimina SRL se angajează să răspundă tuturor cererilor și reclamațiilor în maximum o zi lucrătoare de la primirea acestora.

Pentru informații legate de retur,accesați link-ul următor: https://www.artool.ro/politica-de-retur

Pentru mai multe informații sau suport telefonic, puteți contacta agenții Artool de Luni până Vineri, între orele 8-16:30, la numărul de telefon: 0311 094 723.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Artool

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Artool și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Artool accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Artool

Artool este magazinul online al firmei Archimina din Arad. Principalul obiect de activitate al firmei este importul și distribuția de mobilier de grădină, decorațiuni, scule electrice, accesorii de zugrăvit, unelte grădinărit și alte unelte folosite în bricolaj, cu un portofoliu de peste 9000 produse importate din Polonia, Cehia, Serbia, Slovacia, Ungaria, Turcia. Acum puteți cumpăra online produse pentru casă și grădină cu livrare rapidă la adresa indicată de dvs.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Artool.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă