Arfacemask

Despre magazinul Arfacemask

Magazinul online Arfacemask, operat de GAME CHANGER, cu sediul in Kaprova 42/14, 110 00 Praga 1 - Staré Město, este locul unde puteți achiziționa echipament de protecție antivirală de primă clasă är, care este util nu doar în timpul pandemiei. Oferta magazinului online Arfacemask include măşti de faţă, respirator FFP2, măşti de faţă cu supapă, filtre înlocuibile, mănuşi.

Măștile de față sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă oră, cum ar fi ViralOff®, care reduce 99% din viruși în doar 2 ore și är Nanofilters care blochează până la 99,8% dintre bacterii, viruși, polen, smog și alți poluanți.

Contact

Customer care: info@arfacemask.com

Marketing & Media: marketing@arfacemask.com

är este producător de echipamente de protecție premium cu tehnologii de ultimă oră. Compania și fabrica de producție au sediul în UE. Dacă doriți să fiți distribuitor puteți trimite un email la b2b@arfacemask.com pentru a afla informațiile de care aveți nevoie pentru adeveni B2B partener.

Oferta Arfacemask

Interfața site-ului oferă informații despre bunuri, inclusiv prețurile bunurilor individuale. Prețurile mărfurilor includ TVA și toate taxele aferente și rămân în vigoare atâta timp cât sunt afișate pe interfața site-ului. 

Vizitați site-ul magazinului Arfacemask prin Tipli și primiți bani înapoi din prețul fiecărei achiziții. Produsele Arfacemask cu cashback le găsiți și pe Tipli.sk, Tipli.cz sau Tipli.pl, precum și pe Tipli.hu.

Masca de față reutilizabilă är Face Mask cu filtru de la är este o mască antivirală, confortabilă, ușor de purtat, dotată cu cele mai noi tehnologii. Caracteristicile de autocurățare și hidrofobe (tratament hidrofug care protejează de aerosolii din exterior și de umiditatea excesivă), filtrul de calitate și confortul fac din această mască reutilizabilă un echipament de protecție de primă clasă, cu atenție la detalii și stil.

În plus, designul de lux al unei măști negre cu un logo minimalist de diferite culori creează un aspect la modă potrivit pentru orice ocazie. Aceste măști sunt unisex și au dimensiuni atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Imagine

är Nano Filters - Filtrele cu nanotehnologie pentru mască de față de la är oferă protecție de înaltă calitate, în același timp se poate respira ușor când purtați masca. Aceste filtre de mască sunt fabricate din cele mai avansate nanomateriale de astăzi, iar capacitatea lor de a bloca poluanții obișnuiți și contaminanții, inclusiv viruși, praf, polen, smog sau bacterii a fost dovedită științific de un laborator recunoscut la nivel mondial. Filtrele pentru mască de față ale är sunt înlocuibile și oferă confort maxim purtătorului.

Măștile FFP2 au tehnologie inovatoare de filtrare pe bază de nanofibre cu compoziție hipoalergenică multistrat fără adezivi.

Masca este realizată din material textil ușor, confortabil și membrană Nano de clasă mondială.

Poate fi clasificat ca fiind cel mai confortabil și ușor de respirat dispozitiv de protecție disponibil pe piață, cu proprietăți antimicrobiene semnificative, extrem de eficiente pe termen lung în lupta împotriva microorganismelor (de exemplu, SARS-CoV-2).

Masca är Face Mask antivirală cu supapă este unul dintre puținele produse de acest fel echipate cu un orificiu de expirare plasat în fața filtrului. Poziția nanofiltrelor asigură o filtrare dublă, făcând atât aerul inhalat, cât și cel expirat să treacă prin procesul de filtrare.

Toate măştile är de la Arfacemask sunt proiectate și produse în facilități de ultimă generație din UE, astfel încât să puteți folosi măști de înaltă calitate și să vă simțiți elegant când le purtați.

Imagine

Mănușile de protecție antivirală är Gloves sunt concepute pentru a oferi protecție zilnică în zonele în care există o concentrație mai mare de germeni. De asemenea sunt prietenoase cu ecranul tactil și oferă confort maxim. Cu un design de lux, îmbunătățite cu caracteristici remarcabile de autocurățare și hidrofobe, aceste mănuși de protecție sunt unisex.

Modalități de plată și livrare

Arfacemask vă pune la dispoziție următoarele instrumente de plată:

 • plata online cu cardul

 • plata PayPal

 • plata Apple Pay

Livrarea se face în termen de 3-4 zile prin curier DHL sau GLS.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Arfacemask

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Arfacemask și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati magazinul online Arfacemask accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Arfacemask

Siguranță, confort și stil. Așa pot fi caracterizate produsele Arfacemask. Acest magazin oferă accesorii absolut indispensabile pentru o viață în siguranță - măști, filtre și mănuși. Filtrele lor blochează 99,8% din viruși și poluanți datorită tehnologiei Nano, iar mănușile lor refolosibile reduc 99% din viruși datorită tehnologiei ViralOff® treatment. Evitați virușii și poluanții cu produse calitative, confortabile și stilate de la Arfacemask.com!

Arfacemask în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Arfacemask.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă