Apple Music

Despre magazinul Apple Music

Apple Music este un serviciu de streaming muzical oferit de compania Apple. A fost lansat inițial în iunie 2015 și oferă acces la un catalog vast de milioane de melodii din diferite genuri muzicale.

Prin intermediul Apple Music, utilizatorii pot asculta muzică pe dispozitivele lor Apple, cum ar fi iPhone, iPad, iPod Touch, Mac și Apple Watch. De asemenea, este disponibil și pe dispozitive non-Apple, cum ar fi telefoanele Android și pe web.

Apple Music oferă, de asemenea, funcții suplimentare precum Radio Beats 1, care oferă emisiuni radio în direct din întreaga lume, și Connect, care permite artiștilor să interacționeze direct cu fanii prin intermediul postărilor, videoclipurilor și a altor conținuturi exclusive.

Abonamentul la Apple Music este plătit lunar și oferă acces nelimitat la întregul catalog muzical al serviciului. Utilizați Apple Music code pentru a beneficia de un serviciu complet de streaming muzical care vă oferă o experiență bogată de ascultare a muzicii, o gamă largă de funcții și acces la un catalog vast de melodii.

Imagine

Cum să economisiți cu Apple Music

Este foarte simplu să economisiți la achiziționarea unui abonament al acestui serviciu de streaming utilizând un cupon Apple Music. Acesta vă poate aduce o reducere considerabilă la încheierea unui nou abonament sau la reînnoirea celui vechi.

Puteți economisi profitând de perioadele de probă gratuite. Apple Music oferă uneori perioade de probă gratuite pentru noii utilizatori. Așteptați aceste oferte și încercați serviciul gratuit pentru o perioadă limitată de timp.

De asemenea, puteți opta pentru abonamentul anual. În loc să plătiți lunar abonamentul Apple Music, puteți alege să îl plătiți în avans pentru un an întreg la un preț mai mic. Această modalitate poate reduce costurile pe termen lung.

Dacă aveți mai mulți membri ai familiei care doresc să utilizeze Apple Music, abonamentul familial este o opțiune mai economică decât abonamentele individuale separate. Astfel, atât dumneavoastră cât și celelalte persoane din familia dumneavoastră veți economisi câțiva euro în fiecare lună de abonament. Aplicând Apple Music discount code puteți micșora costul abonamentului.

Puteți economisi prin abonarea la Apple News deoarece veți rămâne mereu la curent cu toate ofertele speciale sau promoțiile de moment. Puteți primi prin acest intermediu un cupon Apple Music.

Cumpărați dispozitive Apple aflate la promoție deoarece, uneori, Apple oferă promoții speciale în care achiziționarea unui dispozitiv vine cu o perioadă gratuită de utilizare a serviciului de streaming Apple Music.

Puteți economisi și prin intermediul platformei Tipli. De fiecare dată când accesați Apple Music din pagina Tipli și faceți achiziții, veți primi bani înapoi drept recompensă.

Cum puteți obține Apple Music code

Puteți obține Apple Music code prin abonarea la Apple News. Astfel veți fi mereu printre primii care află toate noutățile și campaniile promoționale disponibile. Ocazional, puteți primi un cupon Apple Music.

Puteți obține Apple Music discount code de pe pagina magazinului afișată pe website-ul Tipli, sau din categoria de Vouchere de pe Tipli.

Apple sau alte entități partenere pot organiza promoții sau concursuri în care puteți câștiga un Apple Music discount code. Urmăriți canalele oficiale ale brandului sau alte surse partenere pentru a fi la curent cu astfel de oportunități.

Brandul organizează adesea promoții care presupun ca la cumpărarea unui dispozitiv Apple să primiți un Apple Music voucher. Acesta poate consta într-o reducere de preț a abonamentului sau chiar într-o perioadă gratuită de utilizare a serviciului de streaming.

Uneori, prietenii sau familia pot oferi cadouri sub formă de cupon Apple Music. Aceste vouchere conțin coduri care pot fi răscumpărate pentru a obține acces la serviciul Apple Music.

Apple Music reduceri și oferte

Apple Music oferă periodic reduceri și oferte speciale pentru a atrage utilizatori și a le oferi acces la serviciu la prețuri mai convenabile. Abonamentul familial Apple Music permite până la 6 membri ai familiei să se bucure de serviciu la un preț redus, în comparație cu abonamentele individuale separate.

Serviciul de streaming oferă adesea perioade de probă gratuită pentru noii utilizatori, de obicei între 3 și 6 luni. Aceasta este o oportunitate de a încerca serviciul fără a plăti în primele luni.

Studenții pot beneficia de reduceri semnificative pentru abonamentul Apple Music. În multe țări, există un preț redus pentru studenți, însă verificarea statutului de student este necesară pentru a accesa această ofertă.

La achiziționarea unui dispozitiv Apple nou, cum ar fi un iPhone, iPad sau Mac, puteți beneficia de o perioadă gratuită de utilizare a Apple Music. Aceasta este adesea valabilă pentru o perioadă limitată și poate varia în funcție de modelul și regiunea în care ați achiziționat dispozitivul. De asemenea, puteți obține Apple Music voucher pentru a beneficia de o reducere de preț a abonamentului.

În anumite perioade ale anului, cum ar fi Black Friday sau sărbătorile de final de an, Apple Music poate oferi reduceri temporare sau promoții speciale. Acestea pot include prețuri reduse pentru abonamente sau oferte combo cu alte servicii sau produse Apple.

 

Ce oferă Apple Music 

Apple Music îți oferă următoarele funcții și servicii:

 • Muzică nelimitată - Aveți acces la un catalog vast de milioane de melodii din diferite genuri muzicale. Puteți căuta și asculta piese, albume și artiști preferați, și puteți explora muzică nouă.
 • Playlist-uri personalizate - Puteți crea propriile playlist-uri în funcție de preferințele dumneavoastră muzicale. Adaugați melodii favorite în playlist-uri și organizați-le după gen, stare de spirit sau ocazie.
 • Descărcare muzică - Aveți posibilitatea de a descărca melodii pentru a le asculta în mod offline, chiar și atunci când nu aveți o conexiune la internet. Această funcție este utilă atunci când călătoriți sau vă aflați în locuri fără acoperire Wi-Fi.
 • Recomandări personalizate - Pe baza preferințelor și istoricului dumneavoastră de ascultare, Apple Music vă oferă recomandări personalizate. Puteți descoperi noi artiști, melodii și albume care se potrivesc gusturilor dumneavoastră muzicale.
 • Posturi de radio în direct - Serviciul Apple Music include Beats 1, un post de radio global care oferă emisiuni în direct și interviuri cu artiști. Puteți asculta emisiunile de radio, învăța despre muzica nouă și fi la curent cu ultimele noutăți din industria muzicală.
 • Interacțiune cu artiști prin intermediul funcției Connect - Pe Apple Music, artiștii pot încărca conținut exclusiv, cum ar fi postări, videoclipuri și versuri, prin intermediul funcției Connect. Puteți urmări artiști și primi actualizări direct de la ei.
 • Genuri și recomandări de specialitate - Apple Music oferă o varietate de genuri muzicale și recomandări de specialitate. Puteți explora atât playlist-uri cât și selecții create de cei mai buni experți în muzică, precum și genuri specifice pentru a descoperi cele mai noi și tari piese.
 • Sincronizare cu dispozitive Apple - Puteți accesa Apple Music pe dispozitivele dumneavoastră Apple, cum ar fi iPhone, iPad, iPod Touch, Mac și Apple Watch. Playlist-urile și preferințele dumneavoastră sunt sincronizate în cloud, astfel încât să le puteți accesa și pe alte dispozitive conectate.
Imagine

Cumpărături avantajoase la Apple Music

Dacă aveți mai mulți membri în familie care plănuiesc să achiziționeze un abonament Apple Music, abonamentul familial este o opțiune excelentă pentru a economisi bani. Cu un abonament familial, până la 6 membri ai familiei pot beneficia de acces la Apple Music la un preț redus în comparație cu abonamentele individuale separate.

Apple Music oferă periodic oferte și promoții speciale. Verificați site-ul Apple Music și platforma Tipli, urmăriți canalele Apple de social media sau fiți atent la notificările pe dispozitivele dumneavoastră Apple pentru a fi la curent cu astfel de oferte. Acestea pot include perioade de probă gratuite prelungite, reduceri temporare sau promoții combo cu alte servicii sau produse Apple. De asemenea puteți obține un cupon Apple Music pentru a profita de un preț redus.

Brandu oferă uneori combo-uri avantajoase în care puteți obține un pachet care include Apple Music împreună cu alte servicii, cum ar fi Apple TV+, Apple Arcade sau iCloud. Acest lucru poate fi o opțiune economică dacă doriți să beneficiați de mai multe servicii Apple în același timp.

Dacă sunteți student, creați-vă un cont special dedicat studenților pentru a beneficia de un tarif mai mic decât cel normal. Puteți opta, de asemenea, pentru un abonament anual. Aceasta poate fi o opțiune mai convenabilă, deoarece plătiți în avans pentru întregul an și adesea beneficiați de un preț redus în comparație cu abonamentele lunare.

Apple Music coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reducere 50% la abonamentul pentru studenți

31.12.2023

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Apple Music

Alegeți abonamentul care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră și copiați un cod cupon Apple Music. Înainte de a finaliza tranzacția, adăugați Apple Music code în spațiul special destinat codurilor de voucher. 

Dacă Apple Music discount code nu funcționează, verificați data acestuia de valabilitate. Este posibil ca Apple Music code să nu mai fie de actualitate. De asemenea, citiți cu atenție descrierea cuponului selectat pentru a evita orice neplăcere.

Magazine unde vă vom răsplăti

Apple Music Code

Folosește Apple Music code pentru a folosi un serviciu de streaming premium la un preț mult mai mic. Cu Apple Music, puteți explora și descoperi noi artiști, melodii și albume. Serviciul oferă recomandări personalizate bazate pe preferințele dumneavoastră muzicale și istoricul de ascultare. Există, de asemenea, opțiuni și liste de redare create de experți în muzică. Utilizatorii pot descărca și asculta muzica în mod offline și pot sincroniza playlist-urile și preferințele lor între diferite dispozitive. Utilizați Apple Music voucher code pentru a accesa un serviciu complet de streaming muzical.

Apple Music în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Apple Music.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă