Antiviruskaspersky

Despre magazinul Antiviruskaspersky

Neutralizați milioane de viruși unici, opriți atacurile cibernetice și blocați URL-uri periculoase cu programe software de securitate pentru utilizatorii casnici de la Antiviruskaspersky.

Oferta Antiviruskaspersky include produse precum Kaspersky Internet Security (KIS), Kaspersky Anti-Virus (KAV), Kaspersky Mobile Security (KMS), Kaspersky Anti-Virus pentru Mac, Kaspersky Password Manager.

Contact | Kaspersky

Birou local. Kaspersky Info Systems SRL Global City Business Park Cladirea O21 Sos. Bucuresti-Nord, nr 10 - cereri de ofertă: sales@kaspersky.ro,informații generale: office@kaspersky.ro, suport tehnic: office@kaspersky.ro

Oferta magazinului Antiviruskaspersky

Componentele de protecție sunt concepute pentru a proteja computerul împotriva a diferite tipuri de amenințări. Găsiți cele mai bune soluții de securitate posibile printre produsele oferite de Antiviruskaspersky.

Imagine

Kaspersky Anti-Virus oferă protecție completă împotriva diferitelor tipuri de amenințări la securitatea informațiilor. Diferite funcții și componente de protecție sunt disponibile ca parte a Kaspersky Anti-Virus pentru a oferi o protecție completă.

 • Kaspersky Anti-Virus vă oferă protecție în timp real prin detectarea și eliminarea virușilor, troienilor, viermilor, spyware, adware, keylogger etc.

 • Kaspersky Secure Connection vă protejează comunicațiile, locația, confidențialitatea și datele oricând sunteți online.

 • Kaspersky Internet Security vă protejează activitatea digitală pe MAC, PC și dispozitive mobile.

 • Kaspersky Total Security vă oferă dumneavoastră și familiei protecție absolută pe MAC, PC și dispozitive mobile.

 • Kaspersky Safe Kids oferă soluții flexibile de control parental și o funcție GPS de localizare a copilului pe MAC, PC și dispozitive mobile.

 • Kaspersky Password Manager protejează parole, fotografii și detaliile cardului.

Aveți trial gratuit pentru toate produsele de securitate cibernetică oferite de Antiviruskaspersky.

Dacă sunteți deja utilizator puteți reînnoi sau actualiza licenţa Kaspersky existentă direct pe site.

Modalități de plată

La plasarea comenzii puteți alege următoarele metode de plată:

 • prin card de credit
 • prin PayPal
 • prin transfer bancar

Plata se poate face în lei, inclusiv leu moldovenesc, euro sau dolari.

Dacă aveţi nevoie de asistenţă, accesaţi secţiunea Suport Clienţi pentru mai multe informaţii despre plata online, statusul comenzii şi tranzacţii.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau "bani înapoi" reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Antiviruskaspersky

Pentru că în perioada actuală securitatea cibernetică contează cel mai mult, Antviruskaspersky.ro are grijă ca fiecare locuință, sau companie, să fie ”protejată” de securitatea pe care produsele Kaspersky o poate oferi. Kaspersky oferă licențe electronice, și astfel pot fi livrate direct în contul de client și pe e-mail fără taxe de transport sau curier.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Antiviruskaspersky.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă