Allview

nenašel jsem v affilu

Momentan pentru magazinul Allview nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte cupoane de reducere din SomProduct.

Cupon Somproduct - 50% la articole home & deco

Valabil până la 13.04.2024

 

Reducerea de - 50% se aplică la produsele marcate prin elementul grafic Winter Sale în magazinul online Somproduct.ro atunci când introduceți… mai mult

Despre magazinul Allview

Allview a apărut din pasiunea pentru tehnologie, performanță și optimizare. Astfel, în anul 2002 a început aventura în domeniul electronicelor sub brandul Allview. Patru ani mai târziu, portofoliul Allview a trecut printr-o schimbare puternică, venind pe piață cu primele telefoane dual sim. Suntem siguri că ați auzit și chiar încercat telefoanele mobile Allview M9 Join dual sim. Însă brandul a continuat să investească în cercetare și dezvoltare, ceea ce le-a permis să se extindă considerabil în numărul și tipurile de telefoane oferite. Pe lângă smartphone-uri, Allview oferă tablete, notebook-uri, televizoare, cât și smart device-uri. Împreună cu Allview veți fi mereu la curent cu cele mai noi inovații din lumea tehnologiilor.


Allview - tehnologii disponibile tuturor

Experiența în domeniul tehnologiei, precum și know-how-ul deținut de către echipa R&D Allview a făcut posibilă atingerea unei recunoaștere foarte largi a produselor Allview pe piața românească. Brandul a reușit treptat să se adapteze tuturor cerințelor și necesităților consumatorilor. Drept exemplu pot servi telefoanele precum Allview A10 Lite sau Allview A10 Max, care au fost ulterior înlocuite cu modelele Allview A20 Lite și Allview A20 Max.

Un alt exemplu este seria de telefoane P10 care pot fi găsite în mai multe variante - Allview P10 Pro, Allview P10 Life sau P10 Max. Toate aceste modele sunt concepute pentru a satisface cerințele tuturor și pentru a fi accesibile oricărui consumator.


Istoria smartphone-lor Allview X Soul

Suntem siguri că vă sunt bine cunoscute modelele Allview X Soul. Primul telefon din gama X a fost lansat în anul 2014. A urmat ulterior X2 Soul, care în anul 2014 a fost cel mai subțire telefon din lume. În 2017 a avut loc lansarea gamei de smartphone-uri Allview X4 Soul (X4 Soul Infinity, X4 Soul și X4 Xtreme), care au fost primele modele cu asistent vocal în limba română – AVI.

Primul smartphone din portofoliul Allview cu sistem AI Quad Camera integrat – Allview Soul X7 Pro - a fost lansat în anul 2020. Acesta a fost o adevărată revoluție în lumea tehnologiilor. Astfel, fiind într-o continuă extindere și evoluție, Allview nu încetează să bucure consumatorii săi cu tehnologii de ultimă generație.

Imagine


Hai la școală cu tableta Allview H1003LTE PRO!

Este sigur faptul că, de acum înainte, școala va îmbina învățarea clasică cu cea online. Pentru a rămâne conectați la lecții și exerciții practice, elevii au acum posibilitatea de a accesa cursurile online. Fie că este vorba despre preșcolari, elevi sau liceeni, tableta le oferă libertatea de a urmări lecțiile live de oriunde și posibilitatea de a participa prin video, datorită celor două camere foto/video ale tabletei Allview H1003LTE PRO.

Noua tabletă Viva H1003 LTE PRO/1 este suportul perfect pentru școala viitorului, ce asigură un nou stil de predare, interactiv, adaptat la realitatea tehnologică de azi. Aceasta realizează rapid conexiunea dintre elevi și tot conținutul ce le este predat prin conectivitatea 4G și miile de aplicații educaționale disponibile.

Imagine


Allview contact

În cazul în care aveți vreo problemă cu comanda dvs. sau nu sunteți siguri ce produs doriți să comandați, vă recomandăm să apelați la serviciile de asistență Allview. Echipa de suport Allview poate fi contactată fie prin email la adresa shop@allview.ro sau telefonic la numărul +4(0)368 403 160. Mai multe detalii despre modalitățile de contact puteți găsi pe pagina de contact a magazinului.

Programul de lucru este de luni până vineri, între orele 9:00–17:00.

Pentru mai multe detalii despre ofertele și noutățile Allview, vă recomandăm să urmăriți profilele de socializare ale acestuia precum - Facebook, YouTube, Twitter, Instagram.


Folosiți cupoane de reducere de la Tipli.ro

În fiecare zi, la Tipli căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale e-shopului Allview pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Cufundați-vă în cumpărăturile device-urilor dvs. preferate la un preț excelent!

Magazine unde vă vom răsplăti

nenašel jsem v affilu

Despre Allview

Allview.ro este un magazin de produse IT precum: telefoane, tablete, notebook-uri, smart device-uri, produse pentru smart home, dar și diverse accesorii pentru gadgeturi. Produsele și componentele comercializate au ca scop dezvoltarea unei locuințe inteligente și confortabile, în care totul să fie automatizat și controlat, dar și promovarea unui stil de viață inteligent. Găsiți aici tehnologii moderne și accesibile pentru o viață mai eficientă.

Categoria magazinului

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Allview.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă