Despre magazinul Adobe

Pe site-ul nostru în categoria dedicată hobby-urilor dvs. puteți accesa site-ul Adobe.com. Adobe este o companie binecunoscută, specializată în software pentru crearea și publicarea unei game largi de conținut, inclusiv grafică, fotografie, ilustrație, animație, multimedia/video, filme și imprimare. 

Imagine

Produsele sale emblematice includ software-ul de editare a imaginilor Adobe Photoshop; Software de ilustrare pe bază de vectori Adobe Illustrator; Adobe Acrobat Reader și formatul de document portabil (Adobe PDF), dar și o serie de instrumente, în primul rând pentru crearea, editarea și publicarea de conținut audio-vizual. 

Adobe a oferit o soluție combinată a produselor sale, numită Adobe Creative Suite, care a evoluat într-o ofertă de software cu abonament ca serviciu (SaaS) numită Adobe Creative Cloud.

Pe site-ul Adobe.com veți fi direcționat pe baza locației dvs., de exemplu ați putea prefera site-ul web din România, pentru conținut în limba română, oferte și prețuri regionale. Printre produsele recomandate pe site se numără Adobe Reader, Adobe Express, Photoshop, Illustrator.

Economisiți la achiziții pe site-ul web Adobe România

Vedeți planurile și prețurile, ofertele speciale și nu ratați nicio reducere Adobe dintre cele disponibile pe site. Adobe poate oferi abonamente gratuite, oferte și versiuni de încercare gratuite, la propria discreție, fiind un nume important din categoria Servicii a site-lui nostru. Vă puteți bucura de avantajele opțiunilor "Cumpărați acum" și "Încercare gratuită".

Dacă alegeți opțiunea Cumpărați acum, veți plăti mai puțin. Puteți economisi 20% la Planul pentru fotografie și peste 40% la Planul Toate aplicațiile Creative Cloud în primul an. Cu versiunea de încercare gratuită puteți utiliza produsul Adobe gratuit timp de 7 zile și beneficiați de garanția de returnare a banilor în 14 zile după prima achiziție.

De asemenea, veți putea găsi reduceri pentru studenți și profesori, oferte speciale pentru școli și universități. De exemplu, elevii care furnizează o adresă de e-mail validă emisă de școală la cumpărare sunt eligibili pentru a economisi peste 65% la planul Toate aplicațiile Creative Cloud, care include peste 20 de aplicații precum Photoshop, Illustrator, InDesign, Acrobat Pro și multe altele.

O altă opțiune de a economisi este să încercați să utilizați site-uri web cu coduri promoționale, dedicate găsirii de reduceri și colectării de cupoane. Urmăriți și pe site-ul nostru secțiunea Vouchere unde puteți găsi diverse oferte și coduri de reducere.

Studenții și profesorii economisesc peste 45%

Obțineți la un preț exclusiv peste 20 de aplicații Creative Cloud, inclusiv Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Pro și multe altele. Astfel, aveți inclus:

 • Cele mai bune aplicații de creație din lume — obțineți versiunea completă Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, Acrobat Pro și multe altele.
 • Propriul dvs. site web cu portofoliu, pentru a vă prezenta munca și a vă angaja.
 • Aplicații pentru crearea și partajarea fotografiilor, videoclipurilor și graficelor de oriunde.
 • Învățați în ritm propriu, folosind tutoriale utile pentru fiecare nivel de abilități.

În plus, puteți adăuga o versiune de încercare gratuită Adobe Stock timp de 30 de zile.

Planuri pentru educație

Planurile de creație și design de la Adobe oferă opțiuni de licență accesibile pentru grupuri de lucru mici, departamente, clase, laboratoare și instituții întregi. Toate aplicațiile Creative Cloud conțin peste 20 de aplicații de creație, cum ar fi Photoshop, Illustrator și Adobe Acrobat, dar și gestionare ușoară a software-ului și implementare de pe o singură consolă centrală. Instituțiile de învățământ superior care cumpără Toate aplicațiile Creative Cloud primesc și aplicațiile Substance 3D fără costuri suplimentare.

Planuri de creație și design pentru echipe

Obțineți aplicații precum Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign, Premiere Pro și Acrobat Pro pentru afacerea sau departamentul dumneavoastră plus caracteristici pentru simplificarea sarcinilor administrative și protejarea lucrărilor de creație.

Caracteristici exclusive de afaceri:

 • Instrumente de administrare centralizate: Implementați aplicații și gestionați produse și utilizatori, dintr-o consolă de administrare utilă bazată pe web.
 • Anunțuri nelimitate pentru locuri de muncă pe Adobe Talent: Anunțurile dumneavoastră vor ajunge la milioane de specialiști din domeniul creației de pe Behance.
 • Asistență tehnică: Obțineți asistență tehnică avansată 24/7 pentru a menține progresul echipei de creație.
 • Integrare cu aplicații populare: Funcționează cu Slack, Microsoft Teams și alte aplicații de productivitate utilizate de echipa dumneavoastră în fiecare zi.
 • Creative Cloud Libraries: Echipa dumneavoastră poate partaja materiale creative pe mai multe aplicații și dispozitive – fără să se desincronizeze.
 • Spațiu de stocare: Obțineți 1 TB spațiu de stocare în cloud, per utilizator.

Accesați peste 20 de aplicații Creative Cloud și alte servicii

Creați tot ce vă puteți imagina cu Toate aplicațiile Creative Cloud. Obțineți Adobe Reader, Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator și multe altele, plus 20.000 de fonturi, spațiu de stocare, șabloane și tutoriale la prețuri convenabile. Totodată puteți încerca gratuit Adobe Stock.

 

Adobe produce unele dintre cele mai utilizate programe software din lume, inclusiv aplicații populare precum Acrobat Pro, Photoshop, Illustrator, InDesign, Lightroom și Premiere Pro.

Puteți edita fișiere PDF cu Adobe Acrobat, care este disponibil în două ediții: Standard și Pro. Acrobat Standard oferă instrumente de bază pentru a crea, edita și semna fișiere PDF pe dispozitive Windows. Acrobat Pro este soluția Adobe PDF completă, cu instrumente de editare, conversie și semnare a fișierelor PDF pe web, mobil și tabletă, precum și pe computere Windows și macOS. Dacă doriți să încercați înainte de a cumpăra, puteți obține o versiune de încercare gratuită de 7 zile a Acrobat Pro.

Adobe coduri de reducere pe care le-ați ratat

Ofertă pentru studenți și profesori

05.09.2023

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Adobe

Profitați de oferte și obțineți aplicațiile și serviciile Adobe chiar pe desktopul dvs. Alegeți soluția perfectă pentru editarea fișierelor și documentelor PDF. Creați ceva incredibil cu Adobe Stock Free Collection, bucurați-vă de reduceri la produse populare precum Adobe Photoshop, Adobe Acrobat Reader și Adobe Creative Cloud. Aveți la îndemână cele mai bune soluții Adobe pentru video, design, fotografie și web design.

Categoria magazinului

Adobe în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Adobe.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă