Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Abonamentesali

AbonamenteSali.ro este un sistem care oferă servicii de asistență în scopul promovării un stil de viață sănătos și activ în România. Această platformă vă ajută să alegeți cea mai apropiată sală și să economisiți bani, plătind mai puțin decât pentru un abonament obișnuit la sală. AbonamenteSali.ro oferă trei tipuri de abonament în dependență de cât de des vreți să mergeți la sală și de tipul de servicii oferite suplimentar. Astfel puteți alege să primiți periodic sfaturi de dietă, alimentație, antrenament, organizare si motivație. De asemenea nu sunteți legați de nicio sală și puteți merge oricând și oriunde doriți.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 10 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Abonamentesali?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.