Black Friday 2024

Articole 24. 1. 2024

Dacă ați pierdut reducerile de Black Friday de anul trecut, nu trebuie să vă faceți griji, Black Friday 2024 se apropie încetișor, iar noi v-am pregătit toate informațiile de care veți avea nevoie pentru a achiziționa toate produsele dorite la cele mai bune prețuri. Anul acesta, Black Friday va fi pe data de 29 Noiembrie și vă aduce din nou cele mai bune reduceri, oferte și promoții într-o mulțime de magazine, puteți descoperi oferte la îmbrăcăminte, electronice, mobilă, chiar și oferte la mașini!

Istoria sărbătorii Black Friday în România

Black Friday este sărbătoarea reducerilor, o zi pe an în care comercianții oferă reduceri la aproape toate categoriile de produse, această zi însemnând începutul sezonului de cumpărături pentru sărbătorile din Decembrie. Această sărbătoare cade întotdeauna la finele lunii Noiembrie, acest lucru oferind oamenilor posibilitatea de a cumpăra cadourile pentru cei dragi la cele mai bune prețuri. Pe lângă faptul că aproape toate magazinele vor oferi reduceri de Black Friday, vor fi și magazine care vor oferi aceste reduceri pentru tot weekend-ul, sau chiar pentru toată săptămâna.

Sărbătoarea Black Friday a fost adusă în România în anul 2011 de către Altex și eMag, la început fiind foarte slabă, oamenii neștiind ce înseamnă această zi și posibilitățile pe care aceasta le oferă. În decursul a peste 10 de ani de când a fost introdusă în România, foarte multe magazine s-au alăturat sărbătorii Black Friday, oferind promoții, oferte și reduceri în cam toate categoriile de produse. În anii recenți, cu mii de magazine oferind aceste reduceri, foarte mulți oameni așteaptă cu nerăbdare această sărbătoare, fie că doresc electronice sau electrocasnice, haine sau să mobileze locuința.

Când este Black Friday 2024

Dacă vă întrebați când este Black Friday 2024, trebuie spus că în Statele Unite, tradițional, Black Friday este este vineri după Ziua Recunoștinței, așadar Black Friday anul acesta va fi în data de 29 noiembrie 2024 sau în jurul aceste date. În fiecare an o mulțime de magazine se alătură zilei reducerilor cu o mulțime de produse și cele mai tentante oferte. Unele încep mai devreme, altele vor păstra reduceri Black Friday 2024 pentru o perioadă mai îndelungată. Puteți descoperi oferte atractive atât în magazine fizice, cât și în magazine electronice, iar pe lângă faptul că reducerile se aplică la o multitudine de produse, veți putea descoperi reduceri atractive și la diferite servicii.

Lista magazinelor populare de Black Friday

Sunt foarte multe magazine ce oferă reduceri și promoții de Black Friday și foarte multe magazine se alătură sărbătorii de la an la an, așa că puteți descoperi reduceri la o mulțime de categorii de produse și servicii, iar aceste reduceri se aplică atât în magazinele fizice, cât și în cele electronice. Pe lângă faptul că magazinele vor oferi cele mai mari reduceri și promoții, asta nu înseamnă că nu veți putea economisi și mai mult.

Reducerile oferite de comercianți în decursul sărbătorii Black Friday, pot fi combinate cu cupoanele și codurile de reducere, cât și cu serviciul de cashback de la care veți primi o parte din bani înapoi de la fiecare achiziție. Așa că nu uitați ca de sărbătoarea Black Friday 2024 să faceți cumpărăturile prin Tipli pentru a economisi și mai mult.

Black Friday eMag

Dacă ați mai făcut cumpărături în magazinul electronic eMag, cu siguranță știți despre oferta vastă de produse oferite și multitudinea de categorii din care vă puteți alege produsele mult dorite. eMag este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute magazine online, iar ofertele de Black Friday eMag sunt nenumărate, de aceea magazinul care a introdus Black Friday în România, este magazinul perfect în care să vă faceți cumpărăturile pentru a beneficia de cele mai bune oferte la produsele dvs. preferate. Pe lângă reducerile de oferite de eMag în decursul sărbătorii, Tipli vă pune la dispoziție cupoane de reducere eMag pentru a vă ajuta să economisiți mai mulți bani la achizițiile dumneavoastră.

În decursul a Black Friday 2021, eMag a vândut peste 1.450.000 în primele 7 ore de la activarea reducerilor, cele mai populare produse făcând parte din categoriile beauty și îngrijire personală, produse pentru casă și îngrijirea casei, electrocasnice, telefoane și televizoare. La eMag vă așteaptă și servicii ce vor beneficia de reduceri de Black Friday, descoperiți pachete de vacanță, polițe RCA și multe altele.

Black Friday Altex

Altex, la fel ca și eMag, este un magazin de electronice și electrocasnice și este cel care alături de eMag, a introdus sărbătoarea reducerilor de Black Friday în România. Dacă sunteți în căutare de electronice și electrocasnice noi, alături de reduceri uimitoare, ofertele de Black Friday de la Altex vor fi perfecte pentru dvs.

Altex deține și magazine fizice, iar în ultimii ani, în decursul sărbătorii Black Friday a schimbat programul de lucru, deschizând toate magazinele la ora 7 dimineața, în acest fel clienții având mai mult timp pentru a își achiziționa produsele mult dorite. Altex promite ca în decursul sărbătorii Black Friday, unde adesea livrările au întârziere, că produsele vor ajunge la dvs. fără întârzieri, cu același timp de livrare ca în oricare altă perioadă.

Black Friday Flanco

Flanco este unul dintre cele mai populare magazine de electronice și electrocasnice din România, iar ofertele de Black Friday la Flanco vor fi la același nivel cu popularitatea magazinului, descoperiți telefoane, laptopuri, electrocasnice mici și mari, imprimante și multe alte produse. Magazinul deține și magazine fizice pe care le puteți vizita în primele ore ale sărbătorii reducerilor, așa că tot ce trebuie să faceți este să vă plănuiți cumpărăturile și să vizitați unul dintre magazinele fizice, sau să vizitați magazinul Flanco electronic și veți obțineți cele mai bune reduceri la mii de produse.

Înainte de cumpărături, nu uitați să aruncați o privire peste cupoanele de reducere de la Tipli, pe care le veți putea combina cu reducerile oferite de Flanco și în acest fel veți economisi și mai mult.

Black Friday PC Garage

PC Garage este cel mai popular magazin în rândul pasionaților de tehnologie, în special calculatoare, laptopuri și periferice pentru acestea. PC Garage oferă reduceri în fiecare zi din an, dar în decursul a Black Friday PC Garage, magazinul aruncă prețurile în aer, iar ce rămâne sunt reduceri masive la toate produsele. Puteți achiziționa produsele și serviciile preferate la cele mai mici prețuri, iar dacă doriți să vă faceți un calculator după placul dvs., puteți apela la PC Garage unde vă veți putea crea un calculator unic.

Totodată, la PC Garage vă mai puteți așteptă și la reduceri la telefoane, imprimante, electrocasnice, camere foto și video, sisteme audio, accesorii și mobilier PC și gaming cât și foarte multe altele. Țineți minte că la cumpărăturile prin Tipli, veți putea beneficia de cashback și coduri de reducere pentru magazinul PC Garage, aceste beneficii de la Tipli pot fi combinate cu reducerile de Black Friday 2024 ale magazinului PC Garage.

Black Friday Notino

Notino este unul dintre cele mai populare magazine de parfumuri și cosmetice oferă reduceri de Black Friday, iar foarte multă lumea așteaptă sărbătoarea Notino Black Friday 2024 cu sufletul la gură pentru a își achiziționa parfumurile, cosmeticele și produsele de drogherie la cele mai bune prețuri, iar folosind cupoanele de reducere și serviciul de cashback de la Tipli, veți economisi și mai mult.

Black Friday About You

Având în vedere că Black Friday este la sfârșitul lunii Noiembrie, această sărbătoare a reducerilor pică perfect, pentru că de Black Friday la About You vă veți putea pregăti ținutele de iarnă la cele mai bune prețuri, chiar dacă sunteți în căutare de o geacă, pulover, sau încălțăminte pentru iarnă, Black Friday 2024 va fi ziua perfectă pentru a le achiziționa și economisi o parte din bani.

Iar dacă nu aveți răbdare, nu uitați că la cumpărăturile prin Tipli veți putea beneficia de cashback înapoi la fiecare cumpărătură, cât și de coduri de reducere pentru magazinul dumneavoastră preferat.

Black Friday Elefant.ro

Dacă vă plac cărțile, jocurile de societate și activitățile în familie, sărbătoarea Black Friday la Elefant vine cu reduceri masive la cele mai căutate produse. Descoperiți cărți, jucării, cosmetice, ceasuri, produse electro, produse pentru casă și grădină și foarte multe altele la super prețuri. Economisiți mai mult cumpărând folosind cupoanele de reducere de la Tipli.

Black Friday Cărturești

Cărturești este cea mai populară și recunoscută librărie din Romania. Aici veți putea descoperi sute de mii de cărți, atât clasice, cât și cele mai noi lansări. Black Friday la Cărturești aduce reduceri în general de până la 70 % la mii de produse. Descoperiți cărți, jocuri de societate, Manga, muzică, reviste, film, ceai și accesorii și foarte multe altele, iar alături de reducerile pe care le puteți obține de Black Friday Cărturești, nu uitați să folosiți și un cupon de reducere Cărturești pentru a economisi și mai mult.

Adăugați extensia pentru browser de la Tipli

Timpul trece foarte repede și câteodată uităm de posibilitățile oferite de a ne face viața mai ușoară și de posibilitățile care ne ajuta să economisim mai mulți bani. Având în vedere că Black Friday este o zi în care toată lumea își cumpără produsele preferate la cele mai bune prețuri, asta nu înseamnă că nu puteți economisi și mai mult.

Cu suplimentul de browser de la Tipli, nu veți mai uita niciodată de recompense, iar atunci când intrați într-un magazin online care oferă recompense sau cupoane de reducere, suplimentul Tipli vă va anunța, iar în acest fel veți putea economisi mult mai mulți bani.

Black Friday 2024 la Tipli

Pe portalul Tipli veți putea alege din sute de magazine care vă oferă recompense la fiecare cumpărătură, iar pe lângă recompense, puteți descoperi și cupoane de reducere alături de care veți putea economisi mult mai mult decât în mod normal.

Sfaturi pentru cumpărături

La Tipli veți putea explora o mulțime de categorii de magazine precum moda și încălțăminte, auto și moto, casă și grădină, electro și IT, parfumerii și cosmetice și farmacii. Dacă sunteți în căutare de o vacanță binemeritată la cele mai bune prețuri, veți putea arunca o privire și peste categoria de magazine pentru cazări și călătorii unde vă așteaptă magazine precum Booking, Kiwi.com, Austrian Airlines și multe altele.

Produse populare și la cele mai bune prețuri

Portalul Tipli vă pune la dispoziție și posibilitatea de a explora produsele vândute în diferite magazine, într-un singur loc. Puteți explora produse din diferite magazine pe pagina de Sfaturi de Cumpărături, unde veți putea sorta produsele după nevoile și cerințele dumneavoastră. Nu uitați ca de Black Friday 2024, să aruncați o privire peste ofertele magazinelor dvs. preferate, direct de pe portalul Tipli. și în același timp fiți cu ochii și pe reducerile Cyber Monday!

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă