Reduceri Brico Depot

Bucurați-vă de reduceri Brico Depot la sute de articole pentru renovarea spațiului interior sau exterior. Brandul vine cu o mulțime de idei și inspirație pentru succesul proiectelor dumneavoastră. Oferta lor include o gamă diversificată de produse pentru bricolaj și grădină, mobilier, decorațiuni, instalații snaitare și materiale de construcţii. Accesați categoria reduceri Brico Depot și prindeți cele mai bune oferte. Aceasta oferă o gamă largă de produse pentru îmbunătățirea și renovarea casei, precum și pentru proiecte de construcții. Aplicați un cod reducere Brico Depot pentru a economisi la fiecare achiziție.

Voucher Brico Depot

Sezonul reducerilor - Reduceri de până la 70%

Valabil până la 17.01.2024

 

Bucurați-vă de sezonul reducerilor cu oferte speciale! Reduceri de până la 70% la Brico Depot pentru produse de bricolaj. Cumpărați inteligent… mai mult

Reduceri de până la 65% la feronerie

Valabil până la 17.01.2024

 

Descoperiți reduceri de până la 65% la feronerie! Găsiți tot ce aveți nevoie pentru proiectele de casă la prețuri reduse. Alegeți calitatea la… mai mult

Reduceri de până la 65 % la articolele selectate pentru grădină

 

Descoperiți o gamă variată de unelte și mobilier pentru grădina alături de reduceri de până la 65 %.

Reduceri de până la 65% la o gamă variată de instalații și accesorii bucătărie

 

Aruncați o privire pe Brico Depot la cele mai noi oferte la instalații sanitare și accesorii bucătărie.

Reduceri de până la 65% la produse și accesorii pentru amenajări interioare

 

Descoperiți uși, galerii, perne, tocuri și multe altele alături de reduceri de până la 65 %.

Reduceri de până la 60% la Iluminat

Valabil până la 17.01.2024

 

Beneficiați acum de reduceri de până la 60% la produse de iluminat! Adăugați strălucire și stil locuinței dvs. la prețuri avantajoase. Cumpărați… mai mult

Reduceri de până la 50% la Încălzire și climatizare

Valabil până la 17.01.2024

 

Obțineți acum reduceri de până la 50% la echipamente de încălzire și climatizare! Asigurați un confort optim în locuința dvs. la prețuri… mai mult

Reduceri de până la 50% la materiale și accesorii pentru construcții

 

Descoperiți materiale de construcții, unelte, accesorii și multe altele alături de reduceri de până la 50 %.

Reduceri de până la 50% la produse și accesorii electrice

 

Descoperiți cabluri, camere supraveghere, suporturi, mufe, prize și multe altele la cele mai avantajoase prețuri.

Reduceri de până la 40% la articole pentru baie

Valabil până la 17.01.2024

 

Descoperiți acum reduceri exclusive de până la 40% la produse pentru baie! Ofertă limitată, alegeți-și acum cele preferate.

Cum se poate obține un cod reducere Brico Depot

Voucherele de discount reprezintă o modalitate excelentă de a economisi. Acestea sunt coduri alfanumerice pe care, dacă le introduceți în coșul de cumpărături, le puteți transforma într-un discount procentual sau într-unul de o sumă prestabilită.

Un cod reducere Brico Depot poate fi găsit atât pe pagina magazinului afișată pe site-ul Tipli, cât și în categoria de Vouchere de pe Tipli. După ce ați ales voucherul dorit, trebuie să dați click pe forfecuța de lângă acesta și se va copia în mod automat.

De asemenea, puteți găsi alte cupoane de disocunt pe site-ul magazinului, pe rețelele acestuia de socializare și pe alte portaluri online specializate în vouchere de reducere.

Abonați-vă la newsletter-ul magazinului online. Prin intermediul acestui buletin informativ, veți afla când sunt încărcate produse în categoria reduceri Brico Depot România. De asemenea, abonarea vă poate aduce câte un cod reducere Brico Depot periodic.

Verificați broșurile și reclamele magazinului online. Acestea pot conține vouchere de reducere sau informații despre promoțiile curente. Puteți obține un cod reducere și în perioada campaniilor promoționale de Black Friday sau cu ocazia altor sărbători.

Dacă sunteți membru al programului de fidelitate Brico Card, este posibil să primiți un cod reducere Brico Depot exclusiv prin e-mail sau în contul dumneavoastră online.

Accesați și alte magazine din categoria Casă și grădină cum ar fi Dedeman, Ikea sau Hornbach pentru a vedea și alte oferte la articolele care vă sunt necesare.

Despre magazinul Brico Depot

Brico Depot este o companie de retail specializată în materiale de construcții, amenajări interioare și exterioare, bricolaj și grădinărit. Aceasta face parte din grupul Kingfisher, unul dintre cei mai mari retaileri de produse pentru casă și grădină din Europa.

Magazinul online oferă o gamă largă de produse pentru construcții și renovări, incluzând Brico Depot uși interioare, materiale de construcții, scule, instalații sanitare, vopsele, acoperișuri, ferestre, mobilier de grădină, aparate de iluminat, și multe altele.

Explorați categoria reduceri Brico Depot România pentru a face ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă. Aplicați un voucher de discount pentru a economisi și mai mult la toate produsele necesare.

Brandul este prezent în mai multe țări, inclusiv Polonia, Spania, Portugalia, România, Franța și Bulgaria. În fiecare țară, brandul își adaptează oferta la cerințele și preferințele locale, oferind produse și servicii relevante pentru clienții din acele piețe. 

Imagine

Cum să economisiți cu Brico Depot România

Puteți economisi foarte ușor în acest magazin, prin mai multe modalități. Cea mai rapidă variantă este utilizarea unui cod reducere Brico Depot înainte de a finaliza comanda. Acesta vă ajută să economisiți până la 25%.

Magazinul online are în mod regulat oferte și promoții speciale. O modalitate de a obține un cod de reducere Brico Depot este de a monitoriza în mod regulat site-ul MrOferto.com. Verificați site-ul lor, broșurile sau newsletter-ul pentru a afla despre reducerile curente. Puteți beneficia de reduceri semnificative sau de oferte "cumpără unul și primești unul gratis".

Verificați categoria de reduceri Brico Depot România pentru a vizualiza ofertele zilei sau ale lunii. Puteți achiziționa produse de interior sau exterior reduse cu până la 60%. Atenție însă la faptul că discounturile sunt limitate, la fel și stocul produselor.

Brandul oferă programul de fidelitate "Brico Card". Prin înregistrarea în acest program, puteți obține puncte de recompensă pentru fiecare achiziție și apoi le puteți folosi pentru a obține reduceri la viitoarele cumpărături.

Magazinul organizează adesea evenimente de vânzare speciale, cum ar fi "Black Friday" sau "Săptămâna reducerilor". Așteptați aceste perioade pentru a profita de prețurile reduse cu până la 70%.

Oferte și reduceri Brico Depot

Brandul oferă în mod regulat oferte și reduceri pentru a atrage clienți și a le oferi prețuri competitive. Acestea pot fi disponibile în diferite forme, cum ar fi reduceri de preț, promoții, discounturi pentru anumite categorii de produse sau perioade de vânzări speciale.

Verificați secțiunea de reduceri Brico Depot România pentru a vizualiza toate articolele disponibile cu preț redus cu până la 60%. Poate fi foarte ieftin să redecorați locuința dumneavoastră dacă urmăriți reducerile.

Retailerul publică broșuri și cataloage cu regularitate. Acestea conțin oferte și reduceri curente. Acestea pot fi disponibile în magazinele fizice sau pe site-ul lor. Verificați-le pentru a vedea care sunt produsele aflate la reducere.

Magazinul oferă un program de loialitate numit "Brico Card", prin intermediul căruia clienții pot beneficia de avantaje și recompense suplimentare. Pe măsură ce faceți cumpărături cu Brico Card, veți câștiga puncte de recompensă.

Fiecare achiziție vă aduce un număr de puncte în funcție de valoarea totală a cumpărăturilor. Aceste puncte pot fi acumulate și apoi folosite pentru a obține reduceri la viitoarele cumpărături.

Pe lângă punctele de recompensă, deținătorii cardului de fidelitate pot beneficia și de reduceri exclusive și promoții speciale. Aceste oferte pot varia și pot fi personalizate în funcție de istoricul de cumpărături și preferințele individuale ale fiecărui client.

Mobilă, unelte și peleți Brico Depot 

Magazinul oferă o gamă variată de produse pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, bricolaj și grădinărit. Iată câteva categorii principale de produse pe care le puteți găsi:

 • Grădină
 • Construcții
 • Încălzire și climatizare
 • Amenajări interioare
 • Mobilă bucătărie Brico Depot
 • Baie
 • Unelte
 • Plăci ceramice și parchet Brico Depot
 • Iluminat
 • Electrice
 • Feronerie
 • Reduceri Brico Depot

Brandul oferă o varietate de materiale de construcții, cum ar fi cimentul, betonul, cărămizile, tencuiala, placajul, gipsul, grinzi de lemn, și multe altele. Aveți la dispoziție o varietate de vopsele, lacuri și finisaje pentru a vopsi și a îmbunătăți aspectul interior sau exterior al locuinței dumneavoastră.

Compania are o gamă largă de scule și echipamente pentru diferite proiecte, cum ar fi scule manuale, scule electrice (bormașini, șlefuitoare, etc), instrumente de măsură și nivelare, echipamente de protecție, și multe altele.

Magazinul oferă o selecție de instalații sanitare, inclusiv chiuvete, toalete, cabine duș Brico Depot, robinete. De asemenea, oferă și produse pentru încălzire, cum ar fi radiatoare, boilere, șeminee, peleți Brico Depot și multe alte articole similare.

Retailerul propune o selecție de ferestre, uși interioare Brico Depot, acoperișuri și accesorii asociate, care pot fi utilizate pentru renovarea sau construcția unei locuințe.

Magazinul dispune de o gamă diversă de produse pentru iluminatul interior și exterior, inclusiv becuri, lustre, aplice, precum și echipamente electrice și accesorii.

De asemenea, retailerul oferă produse pentru amenajări exterioare și grădinărit, cum ar fi plante, semințe, îngrășăminte, jardiniere, mobilier de grădină, unelte de grădinărit și multe altele.

Tot aici puteți găsi cea mai rezistentă faianță Brico Depot. Nici gama de gresie Brico Depot nu e mai prejos, având prețuri accesibile tuturor buzunarelor. Dar asta nu este tot, puteți cumpăra chiar și parchet Brico Depot din același magazin online.

În ceea ce privește mobilierul, magazinul oferă o selecție de produse destinate diferitelor încăperi ale casei, cum ar fi livingul, bucătăria, dormitorul sau baia. Acestea includ dulapuri, comode, mese, scaune, canapele, paturi și multe altele.

Accesați categoria Brico Depot canapele extensibile pentru a vizualiza cele mai moderne canapele care se pot transforma în pat. De asemenea, magazinul propune mobilă bucătărie Brico Depot în diferite culori, modele și dimensiuni.

Imagine

Avantajele cumpărăturilor la Brico Depot România

Există mai multe avantaje asociate cumpărăturilor în acest magazin online cum ar fi faptul că retailerul oferă o gamă largă de produse pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, bricolaj și grădinărit. 

Aveți acces la o selecție diversă de materiale de construcții, scule, instalații sanitare, vopsele, produse de grădinărit și multe altele, facilitând găsirea tuturor articolelor necesare pentru proiectele dumneavoastră.

Brico Depot se concentrează pe oferirea de prețuri competitive pentru produsele lor. Aceasta înseamnă că puteți găsi articole la prețuri accesibile și competitive în comparație cu alte magazine de specialitate sau centre de bricolaj.

Accesați secțiunea reduceri Brico Depot pentru a descoperi cele mai bune prețuri la sute de produse. Magazinul oferă în mod regulat promoții, discounturi și oferte speciale, care vă permit să economisiți bani și să beneficiați de prețuri mai mici pentru produsele dorite.

Magazine fizice

Deținând 35 de magazine fizice, retailerul este disponibil în toată România. Nu vă rămâne decât să găsiți magazinul care este cel mai aproape de dumneavoastră și să-l vizitați cât mai curând. Tot în magazinele fizice puteți ridica toate comenzile plasate online. Acest serviciu este gratis. Pentru a vă ușura alegerea, am pregătit pentru dumneavoastră o listă cu câteva dintre cele mai populare locații:

MagazinAdresăProgram Brico Depot
Brico Depot ClujCalea Floresti nr. 157-159, DN1/ E60

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 19:00

Brico Depot AradCalea Aurel Vlaicu, Nr. 299/6

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 19:00

Brico Depot BrașovCalea Bucuresti, Nr. 109

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 20:00

Brico Depot PiteștiDN 65 B, 117141, comuna Bradu

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 08:00 - 20:00

Brico Depot IașiSos. Pacurari, nr. 121

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 20:00

Brico Depot Baia MareBulevardul Regele Mihai I 142

Lu - Vi: 08:00 - 21:00

Sâ: 08:00 - 20:00

Du: 09:00 - 20:00

Brico Depot OradeaCalea Aradului, Nr. 62

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 20:00

Brico Depot BuzăuAleea Industriilor Nr 2B/1

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Sâ: 08:00 - 20:00

Du: 09:00 - 18:00

Brico Depot CraiovaCalea Severinului 46âLu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 20:00

Brico Depot ConstanțaBulevardul Tomis Nr. 391

Lu - Sâ: 08:00 - 21:00

Du: 09:00 - 20:00

Retur și program Brico Depot România

În cazul în care aveți vreo întrebare legată de comanda dumneavoastră sau orice alte nelămuriri despre produse, puteți contacta serviciul de relații clienți la numărul de telefon 021.204.34.34. Centrul de asistență al magazinului are un program de lucru fix, însă conceput perfect pentru a vă satisface toate necesitățile.

Serviciul telefonic de relații clienți este disponibil de luni până vineri între orele 8:00-21:00, iar sâmbăta între orele 9:00-15:00. Dar puteți trimite și un e-mail la adresa magazinului: client@bricodepot.ro.

De obicei, magazinul permite returnarea produselor în termen de 90 zile calendaristice de la primirea acestora. Însă, pentru clienții care dețin card de fidelitate Brico, termenul de retur este de 365 zile.

Produsul returnat trebuie să fie în stare perfectă, în ambalajul original și să includă toate componentele, accesorii și documentele aferente. Magazinul poate rambursa contravaloarea produsului returnat, fie în numerar, fie prin rambursarea sumei pe cardul bancar folosit la achiziție.

Imagine

Brico Depot coduri de reducere pe care le-ați ratat

Reduceri de până la 52% la electrice

19.09.2023

Reduceri de până la 54% la articolele de iluminat

19.09.2023

Reduceri de până la 49% la încălzire și instalații

19.09.2023

Reduceri de până la 58% la articolele de feronerie

19.09.2023

Reduceri de până la 50% la unelte

19.09.2023

Transport gratuit la comenzi de peste 500 lei

30.06.2023

Concurs: Părerea ta poate valora 1000 de lei

30.06.2023

Reduceri de până la 50% la articolele de bucătărie

19.09.2023

Reduceri de până la 60% la articolele de amenajări interioare

19.09.2023

Reduceri de până la 55% la plăci ceramice și parchet

19.09.2023

Catalog reduceri Brico Depot

Aruncați o privire Brico Depot catalog reduceri și alegeți dintr-o gamă largă. Aruncați o privire peste catalogul Brico Depot de reduceri și alegeți dintr-o gamă vastă de produse. Pe site-ul nostru veți găsi catalogul Brico Depot actual, alături de care nu veți rata nicio ofertă interesantă. Brico Depot publică regulat un catalog cu oferte, promoții și reduceri la diferite mărci și categorii de produse.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Brico Depot

Adăugați în coșul de cumpărături toate produsele de care aveți nevoie pentru a vă renova locuința și selectați un cod reducere Brico Depot. Înainte de a finaliza comanda, adăugați codul selectat în chenarul special amenajat și bucurați-vă de reduceri.

Imagine

Este posibil ca un voucher să nu funcționeze. Cauzele pot fi multiple. În primul rând, verificați data de valabilitate a voucherului, dar și a campaniei din care acesta face parte. De asemenea, trebuie să știți că un cod reducere Brico Depot poate funcționa doar pentru anumite categorii de produse sau poate impune o sumă minimă a comenzi. Citiți cu atenție descrierea cuponului pentru a evita orice neplăceri.

Magazine unde vă vom răsplăti

Brico Depot în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Brico Depot.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă