Brico Depot

Momentan pentru magazinul Brico Depot nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte reduceri și cupoane de reducere din magazinele Elefant sau Flanco.

Voucher Elefant de 15 % reducere la cărți interactive Răspundel Istetel

Valabil până la 06.06.2023

+ 2,25 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Casti True Wireless Canyon TWS-1

Valabil până la 04.06.2023

+ până la 5 % înapoi de la cumpărătură

Umbrela gradina

Valabil până la 07.06.2023

+ 2,25 % înapoi de la cumpărătură

Despre magazinul Brico Depot

Doriți să dați contur proiectelor dvs. despre o casă de vis? Sunteți în căutare de inspirație și, în același timp, de suport în realizarea acestor proiecte? Vă recomandăm să explorați oferta magazinul Brico Depot România, obiectivul căruia este de a face ca activitatea de reamenajare a locuinţei să devină accesibilă tuturor. Brico Depot face parte din grupul Kingfisher, o companie internațională în domeniul îmbunătățirii locuinței, ce deține peste 1350 de magazine în 8 țări din Europa. Principalele branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt și Screwfix.

Imagine


Istoria magazinului Brico Depot

Primul magazin Brico Depot a fost fondat în anul 1993 în Franța. Ulterior, acesta a cunoscut o perioadă de continuă expansiune atât în spațiu, cât și în cantitatea produselor comercializate. În anul 2013, Brico Depot achiziţionează lanţul de magazine Bricostore din România. Atingând o altă treaptă în dezvoltarea sa, în anul 2017, grupul Kingfisher achiziționează lanțul de magazine Praktiker din România. Iar în anul 2019, magazinele Praktiker devin Brico Depot. În urma acestei transformări, Brico Depot ajunge a fi numărul 2 pe piața de bricolaj din România, deținând 35 de magazine fizice. Astăzi Brico Depot are o vastă ofertă de produse de bricolaj și se adresează atât particularilor, cât şi profesioniștilor.


Brico Depot program

Suntem siguri că vă doriți întotdeauna să puteți accesa orice magazin Brico Depot pentru a vă realiza proiectele dvs. de reamenajare cât mai rapid și eficient. De aceea vă recomandăm să urmăriți programul de lucru al magazinelor, care poate varia în funcție de locație și de perioadă a anului. În mod normal, magazinele Brico Depot lucrează de luni până sâmbătă între orele 08:00 - 21:00 și duminica în intervalul 08:00 - 20:00. Pentru informații mai exacte vă recomandăm să accesați pagina de contact a magazinului Brico Depot


Brico Depot Contact

În cazul în care aveți vreo întrebare legată de comanda dvs. făcută online sau despre un anumit produs, puteți contacta echipa Brico Depot la numărul de telefon 021.204.34.34. Centrul de asistență al magazinului are un program de lucru fix, însă conceput perfect pentru a vă satisface toate necesitățile dvs. Acesta este disponibil de luni până vineri între orele 8:00-21:00, iar sâmbăta între orele 9:00-15:00.


Iar pentru a fi mereu la curent cu noutățile magazinului, vă recomandăm să-l urmăriți și pe rețelele de socializare - Facebook, YouTube, Instagram.


Brico Depot magazine fizice

Deținând 35 de magazine fizice, Brico Depot este disponibil în toată România. Nu vă rămâne decât să găsiți magazinul care este cel mai aproape de dvs. și să-l vizitați cât mai curând. Tot în magazinele fizice puteți ridica comenzile plasate online. Acest serviciu este gratis. Pentru a vă ușura alegerea, am pregătit pentru dvs. o listă cu câteva din adresele magazinelor Brico Depot din România:

 • Brico Depot București: Sos. Vergului, Nr. 18-20, Sector 2, 022448,

 • Brico Depot Iași: Sos. Pacurari, nr. 121, 700545,

 • Brico Depot Cluj: Calea Floresti nr. 157-159, DN1/ E60, ieșirea spre Oradea, Cluj-Napoca,

 • Brico Depot Constanța: Bulevardul Tomis Nr. 391, 900002,

 • Brico Depot Arad: Calea Aurel Vlaicu, Nr. 299/6, 310451,

 • Brico Depot Buzău: Aleea Industriilor Nr 2B/1,

 • Brico Depot Pitești: DN 65 B, 117141, comuna Bradu,

 • Brico Depot Brașov: Calea Bucuresti, Nr. 109, 500299,

 • Brico Depot Oradea: Calea Aradului, Nr. 62, 410223,

 • Brico Depot Brăila: DN21 - Strada Principala, Nr 4 Comuna Varsatura, 817027.

Imagine

Modalități de plată

Pentru a cumpăra produsele Brico Depot, puteți vizita atât magazinele fizice, cât și e-shopul Brico Depot. În cazul achitării produselor rezervate online, puteți alege prin următoarele modalități de plată:

În magazin:

 • Numerar

 • Card bancar

 • Plata în rate 0% dobândă

 • Credit

Prin transfer bancar

 • După plasarea comenzii și verificarea stocului din magazin, vei primi un e-mail cu toate detaliile necesare pentru a achita comanda prin transfer bancar.


Cum ridicați comanda de la Brico Depot?

Odată ce ați plasat comanda, aceasta va fi pregătită în 4 ore lucrătoare. După ce totul este pregătit, dvs. veți primi un SMS. De asemenea, dacă doriți, puteți alege un interval orar din următoarele 3 zile. Comanda dvs. va fi rezervată pentru 72 ore.

Pentru ridicarea comenzii vă rugăm să urmați acești pași simpli:

 • Prezentați sms-ul sau e-mail-ul de confirmare a pregătirii comenzii la Biroul Informații Clienți.

 • Va trebui să prezentați numele dvs., numărul comenzii sau numărul dvs. de telefon pentru a identifica comanda.

 • Unul dintre angajații Brico Depot vă va aduce comanda. În acest moment puteți verifica produsele care au fost rezervate.

 • Achitați comanda la una dintre casele magazinului.

În cazul în care preferați ca produsele să vă fie transportate la domiciliu, Brico Depot vă poate ajuta și cu acest serviciu. Pentru detalii suplimentare în acest sens vă puteți adresa personalului de la biroul de informații clienți din magazinele Brico Depot sau puteți accesa link-ul despre livrarea la domiciliu.

Imagine

Beneficiați de oferte speciale și reduceri pe Tipli.ro

În fiecare zi căutăm oferte speciale, reduceri și cupoane de reducere pentru a vă ajuta să reduceți considerabil cheltuielile dvs. Toate ofertele actuale ale e-shopului Brico Depot pot fi găsite în partea de sus a profilului magazinului. Cumpărați acum în magazinul dvs. preferat la prețuri și mai reduse.

Catalog reduceri Brico Depot

Aruncați o privire Brico Depot catalog reduceri și alegeți dintr-o gamă largă. Aruncați o privire peste catalogul Brico Depot de reduceri și alegeți dintr-o gamă vastă de produse. Pe site-ul nostru veți găsi catalogul Brico Depot actual, alături de care nu veți rata nicio ofertă interesantă. Brico Depot publică regulat un catalog cu oferte, promoții și reduceri la diferite mărci și categorii de produse.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Brico Depot

Brico Depot vine cu o mulțime de idei și inspirație pentru succesul proiectelor tale. Oferta lor include o gamă diversificată de produse pentru grădină, materiale de construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, toate la prețuri zilnic mici.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Brico Depot.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă