StartCo

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul StartCo.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul StartCo.

Despre magazinul StartCo

Descoperiți pe site-ul nostru, in categoria Servicii, cele mai bune soluții digitale de la StartCo, atât pentru cei care încep, cât și pentru antreprenorii care au deja o afacere și caută o modalitate mai simplă de a o gestiona din punct de vedere contabil și juridic.

Scopul StartCo este de a oferi prin intermediul platformei online servicii de consultanță și generare automată de documente necesare în vederea atingerii unui anumit scop al clientului, cum ar fi înființarea sau modificarea unei firme, generarea declarației unice, contabilitate, facturare, etc. Aceste servicii și produse sunt în permanență îmbunătățite și extinse în baza experienței profesionale a specialiștilor firmei.

Pe site-ul de prezentare startco.ro aflați informații despre serviciile EXODIGITAL SRL și app.startco.ro - platformă digitală, prin intermediul căreia utilizatorul își creează un cont de înregistrare prin care accesează serviciile puse la dispoziție.

Serviciile sunt disponibile pe site 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, 365 de zile în an astfel încât se poate plasa o comanda în orice zi și orice interval orar.

Economisiți cu cele mai bune reduceri și oferte de la Startco.ro

La StartCo aveți cost fix de înființare, indiferent de numărul de coduri CAEN autorizate, puncte de lucru, etc.

Pentru servicii de contabilitate, prețul ofertat poate diferi, în funcție de aspecte precum: numărul centrelor de profit ale firmei, implicațiile fiscale ale operațiunilor desfășurate, numărul de salariați, astfel că puteți obține unul foarte convenabil.

Pentru PFA-urile cu un volum mai mare de documente se realizează o ofertă personalizată de contabilitate, care poate fi în avantajul dumneavoastră.

Programul StartCo facturare online este gratuit pentru antreprenori și freelanceri. Aveți acces nelimitat, puteți emite oricâte facturi aveți nevoie, oricând.

La înființarea unui SRL primiți bonus Ghidul StartCo "Ce fac după înființare", iar dacă doriți să modificați anumite aspecte din PFA, indiferent câte modificări faceți, plătiți una singură.

La toate acestea sau alte oferte ce pot apărea, beneficiați și de cashback de la Tipli.

Cum obțineți un cod reducere StartCo

Codurile de reducere (cunoscute și sub denumirea de coduri promoționale, coduri de cupon și coduri de ofertă) sunt coduri furnizate clienților, aplicabile la finalizarea comenzii pentru a reduce prețul.

Este posibil să se deruleze pe site-ul StartCo promoții, iar o modalitate de a obține un cod reducere StartCo este să verificați regulat site-ul, dar și paginile de Facebook sau Instagram.

O altă opțiune este să încercați să utilizați site-uri web cu coduri promoționale, dedicate găsirii de reduceri și colectării de cupoane sau care colaborează cu diverse magazine și platforme, ce oferă deseori și cupoane cashback. Urmăriți și pe site-ul nostru secțiunea Vouchere unde puteți găsi diverse oferte și coduri de reducere.

Servicii oferite de StartCo

Antreprenorii și freelancerii pot folosi platforma StartCo pentru următoarele aspecte:

 • Pentru a înființa o firmă - fie că este vorba despre un SRL sau un PFA, vă înregistrați firma la Registrul Comerțului 100% online din aplicația StartCo, în doar câteva zile.
 • Pentru a modifica o firmă - modificați orice aspect al unui SRL sau PFA deja existent (denumire, sediu, activități, etc.) direct din aplicația StartCo, fără să mergeți la Registrul Comerțului.
 • Pentru a beneficia de servicii de contabilitate online - oferite de un contabil dedicat prin intermediul platformei StartCo, ca să scăpați de hârtii și de drumurile lunare la contabil.
 • Pentru a emite facturi - programul StartCo facturare e gratuit, pe timp nelimitat, indiferent de numărul de facturi emise.
Imagine

Alte servicii de care puteți beneficia sunt: obținerea declarației unice pe loc, depunerea declarației de beneficiar real și obținerea codului EORI.

Reclamații și soluționarea litigiilor

Deși cele mai multe StartCo păreri sunt pozitive, în cazul în care aveți reclamații la adresa serviciilor oferite, puteți să contactați StartCo la adresa de email: reclamatii@startco.ro pentru o rezolvare cât mai curând într-o manieră potrivită.

În cazul unor eventuale conflicte între EXODIGITAL SRL și Clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă.

Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat de către instanța competentă în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

StartCo coduri de reducere pe care le-ați ratat

Declarația unică gratuit

30.06.2023

Facturează online 100% gratuit

30.06.2023

Modifică ușor orice aspect din PFA

30.06.2023

Bonus

30.06.2023

Găzduirea sediului social cu doar 600 lei/an

30.06.2023

Recenziile StartCo

Mihaela S.

03.01.2024 5.0

Totul foarte clar,rapid, termenele respectate.suport la care primesti raspuns imediat.o placere sa lucrezi cu ei. Multumesc Start.co

Alexandru D.

21.02.2023 5.0

SImplu de utilizat, promptitudine si seriozitate.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre StartCo

StartCo este aplicația unde înființați sau modificați firma, facturați și țineți evidența contabilă în mod digital, simplu și fără birocrație. Dacă vreți să începeți o afacere ori sunteți deja antrepenor, cu StartCo aveți mai mult timp pentru business-ul dumneavoastră. Profitați de beneficiile digitalizării și gestionați-vă afacerea cu costuri minime. În plus, facturarea este gratuită, cu import automat în contabilitate

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul StartCo?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă