Momentan pentru magazinul Penny nu avem niciun cupon de reducere.

Descoperiți alte cupoane de reducere din AliExpress.

Cod reducere Aliexpress de 3$ la comenzi de minim 25$

Valabil până la 26.03.2023

+ până la 5 % înapoi de la cumpărătură

Cuponul de reducere îl puteți folosi în coșul magazinului.

Despre magazinul Penny

Penny Market este unul dintre cele mai populare supermarketuri din România, oferind clienților prețuri, oferte și campanii promoționale foarte atractive. În acest magazin, clienții pot descoperi o gamă vastă de produse, de la alimente, băuturi și produse de uz casnic, până la rechizite, produse pentru animale, cât și o gamă de produse non food sezoniere.

Penny și-a deschis primul magazin din România în anul 2005, iar acum deține peste 330 de magazine în toată țara, clienții putând găsi cel puțin un magazin Penny în aproape fiecare oraș din România, atât mici, cât și mari.

Magazinele Penny sunt foarte răspândite, și pot fi găsite și în alte țări din Europa precum Germania, Cehia, Austria, Italia și Ungaria.

Imagine

Cum să economisiți în magazinul Penny

Clienții pot economisi la cumpărături folosindu-se de un catalog Penny, care în general sunt livrate o dată pe săptămână, sau chiar mai des în preajma sărbătorilor. Prin aruncarea unei priviri către un catalog Penny, clienții pot economisi o sumă importantă de bani la cumpărături prin simplul fapt că își pot planifica cumpărăturile de acasă. Iar totodată folosind aceste cataloage clienții pot ține cont de fluctuațiile de preț ale produselor preferate.

Clienții pot descoperi reduceri, oferte și promoții în fiecare pliant Penny, iar pe lângă acestea, clienții se mai pot înscrie și la diferite concursuri Penny prin care pot câștiga cu Penny vouchere sau alte premii.

În timpul sărbătorilor, mai ales în preajma Crăciunului, Penny oferă și vouchere care pot fi găsite la casele de marcat, iar cu aceste vouchere clienții pot economisi o parte din bani la cumpărături. Aceste vouchere, sunt oferite gratuit în general la fiecare cumpărătură pentru a fi folosite la următoarea cumpărătură.

O alta modalitate pentru clienți de a economisi în magazinele Penny, este prin înscrierea în programul de fidelitate Penny, prin care aceștia vor avea parte de reduceri la anumite produse, cât și posibilitatea de a se înscrie într-un concurs Penny.

Cea mai buna metodă de a economisi la fiecare cumpărătură în magazinul Penny, este prin alegerea produselor vândute sub marca proprie, aceste produse sunt de calitate și sunt comercializate la un preț mult mai mic decât un produs similar de la un brand mai mare. Fie că este vorba despre apă, carne, mezeluri, bere, făină sau zahăr, clienții pot economisi o sumă importantă de bani prin alegerea unei mărci proprii Penny. Pe lângă toate astea, parte din oferta Penny cel mai des o fac produsele comercializate sub marca proprie.

Penny catalog, oferte și concursuri

Înainte de a merge la cumpărături, puteți arunca o privire peste un catalog Penny online, uitați de cataloagele de hârtie, la Tipli vă punem la dispoziție săptămânal cele mai recente cataloage de reducere pentru a economisi la achiziții. Folosind un revista Penny, clienții pot descoperi reduceri la sute de produse, atât produse aleatorii, cât și produse cu specific sezonier, de sărbătoare, sau chiar în funcție de anumite tipuri de mâncăruri.

Penny este unul dintre cele mai apreciate supermarketuri din România, iar asta este datorită ofertelor pe care magazinul le oferă. Săptămânal, Penny adaugă oferte noi, iar aceste oferte ajută clienții să economisească la fiecare achiziție. Oferta Penny variază, dar produsele pot ajunge și la reduceri de până la 50 %.

În magazinele Penny Market, clienții pot descoperi la ofertă și diferite branduri, acestea oferind diferite pachete promoționale, promoții de tip 2+1 gratis, reduceri substanțiale cât și alte cadouri la achiziția produselor din brandul respectiv.

Clienții magazinelor Penny se mai pot bucura și de zeci de concursuri Penny adăugate regulat prin care pot primii diferite premii, de la vouchere cu bani, până la alimente, produse, vacanțe, călătorii și accesorii bucătărie și foarte multe altele. Aceste concursuri sunt anunțate atât în cataloage, cât și în magazine și pe site-ul Penny.

Penny alimente, produse de uz casnic și multe altele

Penny Market este magazinul casei. Indiferent de nevoile pe care clienții le au, fie că vor să gătească ceva rapid sau să facă cumpărăturile săptămânale pentru casă, aici pot găsi de toate. De peste 15 ani Penny oferă clienților produse de calitate la cele mai avantajoase prețuri. Magazinele Penny Market oferă clienților o gamă vastă de categorii de produse precum:

 • fructe și legume
 • alimente
 • băuturi
 • produse uz casnic
 • produse pentru animale
 • pâine și produse patiserie
 • produse sezoniere

Aceste produse sunt proaspete, de calitate și la cele mai avantajoase prețuri, iar asta o arată și faptul că Penny este unul dintre cele mai populare magazine din România. Așa cum clienții pot descoperi și într-un catalog Penny, magazinul oferă o gamă vastă de produse atât de la cele mai recunoscute branduri, cât și de la branduri românești și producători locali.

Printr-un drum la Penny, clienții mai pot descoperi regulat și produse sezoniere, spre exemplu, primăvara, clienții se pot aștepta la produse pentru grădină precum semințe pentru plantat, diferite unelte și accesorii de grădinărit, mănuși, găleți și multe altele. Alte produse sezoniere pot fi descoperite și în preajma Crăciunului, Paștelui, de ziua îndrăgostiților și în preajma aproape oricărei sărbători. În general, de sărbători clienții pot descoperi decorațiuni, diferite mâncăruri și ingrediente specifice sărbătorii, chiar și produse pentru mașini precum cauciucuri, produse de întreținut mașina, parfumuri de mașină și foarte multe altele.

Penny nu uita nici de cei mici, pe lângă faptul că în magazinele Penny clienții pot cumpăra alimente dulci și sănătoase pentru copii, cât și diferite jucării. La Penny, în raionul cu produse sezoniere, părinții pot descoperi jucării și alte produse pentru copii la prețuri avantajoase. În magazinele Penny oferta este nelimitată, iar jucării, accesorii și alte produse pentru copii sunt adăugate regulat.

Magazinul Penny deține și o gamă de produse de marcă proprie, clienții pot arunca o privire peste produsele de înaltă calitate sub numele de Meșterul Măcelar, Hanul Boieresc, Boni, Coliba Ciobănașului, Casa Gustului, Penny, Krystal Perle și altele. Aceste mărci proprii ale magazinului Penny vă oferă produse de înaltă calitate la prețuri mult mai avantajoase.

Imagine

De ce să faceți cumpărături în magazinele Penny Market

Cu peste 300 de magazine în toată țara la ora actuală, Penny este practic la fiecare pas. Clienții se pot bucura de produse la prețuri accesibile, iar drumul la cumpărături niciodată nu va fi foarte lung datorită numărului de magazine fizice deținute de Penny.

Penny oferă clienților o gamă completă de produse, cu un singur drum la cumpărături, aceștia pot achiziționa tot ceea ce este nevoie, atât pentru casă, cât și pentru grădină. Pe lângă alimentele de care clienții au nevoie regulat, magazinele Penny oferă și produse sezoniere, produse pentru masini și foarte multe altele.

Penny mai atrage clienții și prin gama vastă de concursuri pe care magazinele le oferă. Regulat, Penny pune la dispoziție clienților concursuri prin care pot câștiga diferite premii, iar tot ce este nevoie pentru a se înscrie în concurs este înregistrarea în clubul de fidelitate.

Clienții pot descoperi și un program Penny de fidelitate, prin care pot beneficia de reduceri de preț la produse selectate, posibilitatea de a participa la concursurile ținute de Penny, posibilitatea de a face o listă de cumpărături din confortul de acasă, de pe calculator sau de pe telefon, direct de pe site sau din aplicație. Acest lucru, alături de posibilitatea de a vizualiza un catalog Penny online, oferă clienților și o modalitate de a compara prețuri și de a face cumpărături în cel mai avantajos mod posibil.

Penny oferă clienților aplicația mobilă atât pentru telefoanele cu sistem Android, cât și pentru cele iOS. Clienții pot înregistra un cont nou, sau se pot conecta cu contul prin care au creat un card Penny de fidelitate. Aplicația oferă clienților posibilitatea de a vedea cea mai noua revistă Penny Market, cât și posibilitatea de a vedea produsele la care clienții care fac parte din clubul de fidelitate au reduceri mai mari.

Tot parte din oferta Penny mai face și mâncarea, jucăriile și accesoriile pentru animale. În acest magazin, clienții pot descoperi hrana uscata sau umeda, conserve, jucării, produse pentru igiena animalelor, accesorii precum lese și zgărzi, și multe altele.

Magazinele Penny Market nu sunt îndrăgite numai în România, aceste magazine pot fi găsite și în alte țări din Europa precum Austria, Cehia, Germania, Ungaria și Italia. În total, firma deține peste 3000 de magazine în Europa, oferind clienților produse de calitate la cele mai accesibile prețuri.

Program Penny și magazine

Când este vorba despre cumpărături, majoritatea românilor aleg Penny. Așa că, mai jos, puteți arunca o privire peste câteva locații ale magazinelor, alături de adresă și program Penny de lucru.

MagazinAdresăProgram
Penny BrașovBulevardul Gării 3L-V: 07:30 - 22:00, S-D: 08:00 - 20:00

Penny Galați

Strada Prelungirea George Coșbuc 46GL-S: 07:30 - 22:00, D: 08:00 - 20:00

Penny Oradea

Str. Tudor Vladimirescu 86L-S: 07:30 - 22:00, D: 08:00 - 20:00

Penny Iași

Strada Pantelimon Halipa nr. 12AL-S: 07:30 - 22:00, D: 08:00 - 20:00

Penny Constanta

Bulevardul Aurel Vlaicu 282L-S: 07:30 - 22:00, D: 08:00 - 20:00

Penny București

Bulevardul Bucureștii Noi 43L-S: 07:30 - 22:00, D: 08:00 - 20:00

Penny Arad

Calea Aurel Vlaicu 206-218L-S: 07:30 - 22:00, D: 08:00 - 20:00


Catalog reduceri Penny

Aruncați o privire Penny catalog reduceri și alegeți dintr-o gamă largă. Aruncați o privire peste catalogul Penny de reduceri și alegeți dintr-o gamă vastă de produse. Pe site-ul nostru veți găsi catalogul Penny actual, alături de care nu veți rata nicio ofertă interesantă. Penny publică regulat un catalog cu oferte, promoții și reduceri la diferite mărci și categorii de produse.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Penny

Penny Market este un lanț de supermarketuri care operează cu peste 240 de magazine în țară, acesta vine cu o ofertă generoasă de produse alimentare, băuturi, conserve, legume și fructe, produse congelate, produse pentru animale, produse non-food și produse de uz casnic. Mai mult de atât, în fiecare săptămână clienților le este oferit un catalog Penny plin de oferte, astfel încât clienții să poată arunca o privire peste produsele care se află la ofertă, cât și peste produsele care urmează să intre la ofertă. Descoperiți oferta Penny plină de reduceri la cele mai populare produse.

Penny în alte țări

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Penny.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă