Despre magazinul Penny

Penny supermarket este retailerul administrat de Rewe Group. Cu o creștere constantă, lanțul de magazine a ajuns să numere 244 de locații în 2019. Pentru a te bucura și mai mult de promoții Penny, află că Penny a anunțat că va deschide încă 200 de magazine până în 2025, în România. Așa că, dacă nu l-ai trecut încă pe lista preferaților, ar fi bine să o faci, deoarece oferta Penny este aici și este foarte atractivă!

De ce? Ei bine, pe piața din România, Penny market s-a făcut remarcat printr-o selecție de produse aparte. De la sortimente diferite de ceaiuri, la mâncăruri congelate, înghețată, conserve și dulciuri disponibile doar în rețeaua de magazine, Penny este un locul pe care ți-l dorești în apropierea casei.

Catalog Penny - Produse

Pe scurt, Penny Market este magazinul casei tale. Indiferent de nevoile pe care le ai, fie că vrei să gătești ceva rapid sau să faci cumpărăturile săptămânale pentru casă, aici găsești de toate. Pornind de la băuturi alcoolice și non-alcoolice, fructe și legume proaspete, cereale pentru micul dejun și dulciuri variate, cafea și ceaiuri, produse la conservă și produse congelate, lactate, mezeluri, apă, sucuri și alte produse alimentare, până la detergenți, lavete, produse pentru igiena personală și înrteținerea gospodăriei, în flyer Penny, vei găsi tot ce te interesează. Apoi aveți produsele pentru casă.

Nici nu trebuie să fiți în vecinătatea unui Penny pentru a primi catalogul acasă. Îl găsiți oricând pe tipli.ro. Ca de obicei, ofertele se schimbă săptămânal, așa că dacă vrei să prinzi ceva la un preț redus, ar fi bine să te grăbești cât se poate de mult. Plus, datorită noului tip de catalog online Penny, te poți concentra pe ceea ce cauți, din confortul casei tale, iar ulterior tragi o fugă până la cel mai apropiat magazin.

Nici animalele de companie, nu sunt uitate când vine vorba de oferta Penny. Dacă ai grădină, sigur cvei dori să consulți și promoțiile legate de subiect.

Mărci Penny

Ca orice retailer care se respectă, și aici vei găsi branduri tipice retailerului. Nume precum Casa Gustului, Bon Apetit, Grădina cu Soare, Netty, Coliba Ciobănașului, Gran Mare sau Casablanca sunt prezente în fiecare locație Penny Market. Fie că vorbim de produse de curățenie, cosmetice sau mâncare, mereu găsești ceva nou în oferta din catalogul Penny.

Card Penny

Da! Ai auzit bine! Penny Market are card. Ce poți face cu acest program de fidelitate? Poți beneficia de prețuri și mai reduse sau de promoții speciale, care se adresează doar posesorilor de card. Cele mai evidente beneficii sunt: reducerile săptămânale exclusive, 10% reducere la orice produs de ziua ta de naștere, bani înapoi pentru cumpărături (cash back) și concursurile cu premii substanțiale. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, să bifezi toate căsuțele de pe formular și să-l semnezi, pentru a te bucura de tot pachetul de beneficii. După ce ai făcut acești doi pași, primești cardul pe loc. Profită de aceste campanii exclusive, aici!

Luați harta de la un capăt la altul. Apoi invers sau în ordine alfabetică. Veți afla că majoritatea românilor au acces la un magazin Penny și la minunata lor ofertă. Asta înseamnă că toți acești români vor aștepta cu interes oferta magazinului și o vor răsfoi direct pe site-ul nostru.

De ce să primești un pliant Penny?

Penny Market aduce la un loc oferta cea mai interesantă de produse internaționale și autohtone. Legumele și fructele vin de la producători locali, în timp ce produsele specifice altor zone vin din zone autohtone. Vrei să faci o călătorie gastronomică adevărată? Alege Penny Market! Fie că optezi pentru pliant Penny online, descarci aplicația sau intri direct pe site-ul www.penny.ro, retailerul te așteaptă cu oferte competitive pentru produse de calitate!

Pliant reduceri Penny

Aruncați o privire Penny pliant reduceri și alegeți dintr-o gamă largă.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Penny

Penny Market, care operează cu peste 200 de magazine în țară, vine cu o ofertă generoasă de produse alimentare, băuturi, conserve, legume și fructe, produse congelate, produse non-food sau de uz casnic. Mai mult de atât, în fiecare săptămână Penny actualizează catalogul de oferte, așa încât să te poți bucura de o varietate de promoții.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Penny.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă