Despre Programul de Fidelitate Cora

ArticoleProgram de Fidelitate 12. 1. 2022

Programul de fidelitate Cora vă oferă HiperPuncte la toate cumpărăturile, indiferent de categoria produselor alese. Participând în programul de fidelitate Cora aduce beneficii precum vouchere de reducere, oferte personalizate și cadouri ce pot fi revendicate prin punctele "HiperPuncte" primite la fiecare cumpărătură indiferent de sumă. Hipercardul Cora poate fi folosit în toate magazinele Cora, cât și în magazinul online, unde, de asemenea, veți primi puncte la toate cumpărăturile dumneavoastră.

Cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Primul magazin Cora s-a deschis în România, în 2003, în cartierul bucureștean Pantelimon. Au urmat apoi Cora Lujerului, Cluj-Napoca, Sun Plaza București, Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, Constanța City Park, Bacău, Șoseaua Alexandriei-București, Constanța Brătianu și Ploiești.

În 2013, a fost lansată platforma cora.ro, fiind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Astăzi, rețeaua punctelor coraDrive funcționează la nivelul celor patru magazine din București. Serviciul cora.ro cu livrare la domiciliu este disponibil în București, Constanța, Cluj, Bacău, Ploiești și localitățile limitrofe. Filosofia Cora România îi are în centru pe consumatori, cărora le oferă o gamă variată de produse, la prețuri accesibile

Pe lângă toate astea, Cora oferă și servicii financiare precum asigurări, plăți în rate și transfer de bani, toate astea le puteți găsi pe site online sau la unul dintre hipermarketurile Cora.

Obținerea hipercardului de fidelitate Cora fizic

Pentru a obține Hipercardul fizic Cora, tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de înregistrare ce poate fi găsit la Punctul de Beneficii din magazinele Cora.

Totodată, veți putea completa o cerere de emitere a cardului fizic Cora și prin aplicația Cora, unde după completarea datelor necesare, veți primi cardul fizic prin poștă direct la dvs. acasă.

Instalarea Aplicației Cora

Uitați de cardurile fizice din portofel cu aplicația Cora, în care după înregistrare veți face parte din programul de fidelitate Cora unde veți putea beneficia de o multitudine de beneficii, oferte și promoții personalizate și nu numai.

Aplicația Cora poate fi descărcată gratuit pe telefoanele Android din magazinul Google Play sau pe telefoanele iPhone din aplicația App Store.

Imagine

Înregistrarea în aplicația Cora

După ce deschideți aplicația pentru prima data, veți fi întrebați dacă faceți parte din programul de fidelitate Cora, dacă deja aveți cont, vă puteți loga după contul folosit în magazinul online Cora, în cazul în care nu dețineți cont, veți completa formularul de înregistrare după care veți face parte și veți avea acces la toate beneficiile din program.

Beneficiile Programului de Fidelitate Cora

Participând în programul de fidelitate Cora, veți putea strânge puncte prin care veți beneficia de un cadou din "Vitrina de cadouri". Vitrina de cadouri este un catalog special ce poate fi găsit în fiecare magazin Cora, unde puteți descoperi produsele ce le puteți revendica contra punctelor strânse.

Tipli vă pregătește regulat toate cataloagele magazinului Cora, unde puteți arunca o privire la ofertele și promoțiile Cora. Tot pe tipli veți putea descoperi o mulțime de magazine și sfaturi pentru cumpărături.

Beneficiile oferite de programul de fidelitate Cora

  • 3 HiperPuncte la fiecare 10 lei cheltuiți
  • 5 HiperPuncte de bun venit în fiecare zi la prima cumpărătură din magazinele Cora, inclusiv online
  • oferte, promoții și cataloage în poștă
  • vouchere și oferte personalizate
  • primiți tichete de reducere Cora
  • cadouri la alegere în schimbul HiperPunctelor strânse

Tichetele de reducere Cora

La Cora găsiți întotdeauna oferte avantajoase și prețuri accesibile. Însă cu HiperCardul de Fidelitate Cora, aveți și mai multe HiperAvantaje. Primiți Tichete Cora care vă aduc economii iar HiperPunctele acumulate pe card pot fi transformate în bon de cumpărături sau în cadouri atractive.

Veți primi tichete Cora la fiecare produs cumpărat semnalizat printr-un tichet Cora. Păstrați aceste tichete iar la următoarea cumpărătură le veți putea folosi și transforma în reduceri.

Cu cât mai multe produse semnalizate cu tichet cumpărați, cu atât mai mulți bani veți putea economisi la următoarea cumpărătură.

Imagine

Beneficiile Aplicației Cora

Clienții ce dețin aplicația Cora, pot beneficia de oferte și promoții direct în aplicație sau prin SMS direct la numărul dvs. de telefon. Cum în ziua de azi toate cardurile din portofel pot fi folosite direct de pe telefon, riscul este mai mare de a uita portofelul acasă decât telefonul. De aceea, dacă dețineți aplicația Cora, veți putea scana codul de bare din aplicație și veți primi hiperpunctele prin care veți putea alege un cadou din vitrina de cadouri pentru clienții fideli Cora.

  • posibilitatea de a vă crea singuri cont
  • abonare la oferte și promoții prin SMS
  • vizualizare puncte acumulate
  • scanarea voucherele de reducere primite direct din telefon
  • vă puteți planifica cumpărăturile
  • puteți strânge puncte în toate hipermarketurile Cora, inclusiv magazinul online
  • vizualizarea cataloagelor pline de oferte direct pe telefon
  • puteți verifica termenul valabilității punctelor strânse
Imagine

Cum se folosește cardul de fidelitate digital Cora

Nu trebuie să vă faceți griji nici dacă nu vă pricepeți foarte bine la telefoane inteligente, tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația, apăsați pe logo-ul "Cora" și veți vedea un cod QR pe care îl veți scana la casa de marcat înainte de a plăti. Iar dacă nu vă descurcați nici acum, cu siguranță angajații Cora vă vor arăta cu exactitate cum se procedează pentru a scana codul dumneavoastră.

Regulile de participare în programul de fidelitate Cora

Cum fiecare magazin în parte are diferite reguli de participare în programele de fidelitate, v-am pregătit regulile de care trebuie să țineți cont.

Condiții de Participare

Poate participa la Program orice persoana fizica ce are domiciliul stabil în România și a împlinit vârstă de 18 ani. Nu pot participa persoanele juridice și nici persoanele fizice autorizate, fundațiile, asociațiile sau alte forme de organizare colectiva.

Numai titularul actului de identitate poate fi titularul unui HiperCard de Fidelitate Cora, și doar titularul poate intra în posesia cadoului ales în urma HiperPunctelor strânse.

Programe de Fidelitate similare

Tipli vă pregătește regulat sfaturi pentru cumpărături și articole legate de programele de fidelitate oferite de alte magazine similare Cora. Aruncați o privire și peste programul de fidelitate Penny sau Lidl.

Magazine similare

Cora

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă