Programul de fidelitate PENNY Card - informații și beneficii

ArticoleProgram de Fidelitate 7. 9. 2022

În Programul de fidelitate PENNY CARD sunt incluse toate produsele, din toate magazinele Penny, indiferent de categoria din care fac parte (bunuri alimentare, bunuri nealimentare, etc.) și indiferent de mărcile sub care acestea sunt comercializate. Clienții pot participa în Programul de fidelizare și pot beneficia de reduceri, de voucherele de reducere care se pot obține ca urmare a deținerii cardurilor PENNY și au inclusiv posibilitatea câstigării unor premii prin tragere la sorți.

Despre Penny Market

Penny Market, cunoscut ca discount supermarket, operează un lanț de 3.550 de magazine în mai multe țări. Cu sediul în Germania, marketul a fost fondat de Leibbrand Gruppe în 1973, iar din 1989 este deținut integral de Grupul Rewe.

Reprezentantul grupului în țara noastră este REWE România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Cu peste 280 de magazine aici, PENNY oferă un sortiment diversificat ce cuprinde: alimente de bază, băuturi, detergenți, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi bunuri nealimentare.

Sortimentul permanent este completat de ofertele promoționale disponibile în cantități limitate. Acestea sunt valabile o săptămână și se regăsesc în pliantul actual.

Totodată, Penny desfășoară un program conceput pentru a arăta aprecierea supermarketului cumpărătorilor fideli: Programul de fidelitate PENNY Card.

Mecanismul de desfășurare a Programului de fidelitate

Pentru a beneficia de avantajele Programului de fidelitate PENNY CARD, o persoană trebuie să dețină un card de fidelitate PENNY emis în mod fizic sau un card de fidelitate PENNY emis în mod digital.

În Programul de fidelitate PENNY CARD are dreptul să participe orice persoană fizică cu vârsta minimă de 18 ani împliniți, cu domiciliul stabil sau reședința în România, care deține un card de fidelitate valid.

Imagine

Cardul fizic de fidelitate PENNY

Pentru a obține un card de fidelitate PENNY emis în mod fizic, clienții trebuie să utilizeze terminalele de tip CHIOȘC din magazinele PENNY, urmând câtiva pași:

  • pe display-ul terminalului de tip CHIOȘC se apasă butonul "CARD NOU"

  • după parcurgerea în întregime a Declarației de Confidențialitate, clientul trebuie să apese butonul "Am luat cunoștință"

  • în fereastra următoare se va afișa formularul de înregistrare, ce trebuie completat de către client, ținând cont de câmpurile marcate cu roșu ca fiind obligatorii: nume și prenume, data nașterii, adresa, număr de telefon mobil

  • după introducerea numărului de telefon în terminalul de tip CHIOȘC, clientul va primi prin SMS un cod unic ce trebuie inserat în căsuța "Cod SMS" afișată pe ecranul terminalului

  • trecerea la pasul următor se realizează prin apăsarea butonului "Continuare"

  • în ecranul următor se va afișa Regulamentul Programului de Fidelitate, ce trebuie confirmat prin apăsarea butonului "Am luat cunoștință"

  • procesul de înregistrare se încheie prin afișarea mesajului "Felicitări! Folosește cardul la cumpărături" și generarea automată a cardului de plastic

Cardul fizic de fidelitate poate fi folosit în toate magazinele Penny pentru toate produsele, indiferent de categoria din care fac parte (bunuri alimentare, nealimentare, etc.) și indiferent de mărcile sub care acestea sunt comercializate.

Cardul digital de fidelitate PENNY

Pentru a obține un card digital, intrați pe site-ul penny.ro în secțiunea CONTUL MEU sau direct pe pagina de înregistrare. Sunt prezentate două variante, dacă aveți deja cardul fizic sau nu. Pentru a vă înregistra, bifați, după caz: "Da, am card PENNY" sau "Nu, dar doresc să obțin un card PENNY digital".

Imagine
  • Dacă dețineți un card fizic de fidelitate, este suficient să introduceți numărul cardului de fidelitate PENNY existent, după ce ați selectat opțiunea respectivă. Dacă este nevoie, actualizați datele personale. Accesați e-mailul conținând codul de activare a contului, primit din partea PENNY în vederea completării adresei de e-mail și setării unei parole pentru contul dvs.

Codul de activare poate fi obținut și în magazin prin scanarea la casa de marcat a cardului fizic de fidelitate PENNY sau la numărul de telefon 0800 110 111, dacă datele înregistrate în sistem (nume, prenume, cod postal/adresa, data nasterii) sunt corecte și actualizate.

  • Dacă nu sunteți titularul un card fizic de fidelitate PENNY, selectați această variantă, apoi introduceți adresa de e-mail, data nașterii și parola contului Penny. În e-mailul dvs. veți primi link-ul pe care trebuie să îl accesați pentru a vă redirecționa pe pagina cu formularul care trebuie completat pentru a finaliza înregistrarea.

După ce v-ați înregistrat online, puteți păstra cardul digital direct pe telefonul mobil și veți scăpa de grija că l-ați uitat acasă.

Secțiunea Contul Meu poate fi accesată de pe site-ul www.penny.ro sau de pe aplicația PENNY, disponibilă pe telefoanele mobile cu sistem de operare android și iOS.

Descărcaţi aplicaţia PENNY de pe Google Play

Cumpărați mai uşor cu aplicaţia PENNY!

Cu aplicația PENNY veți afla mai uşor informaţii despre noile promoţii, puteți crea propria listă de cumpărături şi, în plus, veți găsi mai uşor cel mai apropiat magazin.

Imagine

Avantajele dumneavoastră:

  • noutăți: fiți primul care află despre noi promoții, oferte și tombole

  • lista de cumpărături: creați rapid și ușor lista de produse preferate PENNY

  • magazinul tău: găsiți cel mai apropiat magazin Penny Market și aflați programul complet

Pentru întrebări sau sugestii:

Formular de contact direct în aplicație

Adresa de email: contact@penny.ro

Beneficiile Programului de fidelitate PENNY

Cardul de fidelitate PENNY (fizic sau digital) nu este un instrument de plată, nu se pot achiziționa produse sau servicii doar pe baza acestui card. Prin folosirea cardului nu se acumulează puncte valorice. Dvs. puteți doar beneficia de avantajele oferite, în funcție de opțiunile exprimate pe formularul de solicitare a cardului.

Reduceri săptămânale la anumite articole din sortiment

Utilizând cardul de fidelitate la cumpărături, prin scanarea acestuia la casa de marcat, puteți beneficia de reduceri la game întregi de produse sau anumite articole din sortiment. Articolele, procentele de reducere și perioadele de valabilitate a reducerilor vor fi semnalate corespunzător în pliantul săptămânal și pe site în secțiunea PENNY CARD.

Vouchere valorice pentru cumpărături

Utilizând cardul de fidelitate la cumpărături, prin scanarea acestuia la casa de marcat, puteți beneficia de vouchere valorice, valabile pentru achiziții ulterioare de produse, în anumite condiții și limite. Voucherele vor fi tipărite sub forma unui cod de bare, direct pe bonurile fiscale care îndeplinesc condițiile de acordare, conform promoției în vigoare.

Voucher aniversar de 10% reducere

Puteți beneficia o dată pe an de un voucher de 10% reducere. Voucherul aniversar va fi trimis prin poștă dacă aveți card fizic sau email dacă aveți card digital, către adresa completată de dvs. Voucherul aniversar va fi valabil pe parcursul întregii luni în care este data dvs de naștere. Reducerea de 10% de pe voucherul aniversar va putea fi folosită o singură dată pentru cumpărături de maxim 500 de lei pe un bon fiscal, cu excepția țigărilor și a băuturilor alcoolice.

Campanii cu premii oferite prin trageri la sorți

Utilizând cardul de fidelitate la cumpărături, prin scanarea acestuia la casa de marcat, puteți participa la diverse campanii promoționale cu premii oferite prin tragere la sorți, prin achiziționarea de produse participante în campanie. Veți fi informat punctual despre fiecare astfel de campanie, prin publicarea materialelor de comunicare și a regulamentului respectiv în magazinele Penny participante și pe site.

Informații generale privind participarea la Programul de fidelitate

Odată cu deschiderea contului de client, fiecărui participant la Programul de fidelitate îi va fi alocat un număr de card de client, acesta permițând identificarea deținătorului de card.

Suplimentar, la completarea formularului electronic prin varianta CHIOȘC, precum și cea online, aveți opțiunea să adăugați ori să modificați date cu caracter personal precum nume, adresa poștală sau electronică.

Pot fi trimise notificări de tip push pe telefonul mobil, prin poștă sau email, vă pot fi trimise oferte sau newsletter ori beneficii precum voucherul aniversar.


Magazine similare

Lidl, Kaufland, Auchan

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă