Despre programul de fidelitate Lidl Plus

ArticoleProgram de Fidelitate 7. 9. 2022

Descărcați aplicația Lidl Plus pe telefonul dvs. mobil și veți economisi bani la fiecare cumpărătură. În aplicație veți găsi cele mai avantajoase oferte, cataloage, cupoane, taloane răzuibile și chitanțe electronice.

Imagine

Oricine deține un smartphone, va putea descărca și instala aplicația Lidl Plus. Mulțumită aplicației, nici nu veți mai pierde timp căutând cardul de fidelitate prin geantă sau prin portofel și veți avea la îndemână tot ceea ce aveți nevoie pentru a economisi bani și timp. Probabil ați și observat că atunci când plătiți, sunteți întrebat de angajații Lidl dacă dețineți aplicația Lidl Plus. Folosind aplicația, tot ce trebuie să faceți este să scanați codul digital la casa de marcat și veți beneficia de avantajele suplimentare și ofertele actuale ale magazinului Lidl.


Cardul de fidelitate Lidl Plus

Dacă nu mai aveți loc în portofel pentru încă un card de fidelitate, nu vă faceți griji, Lidl vă oferă cardul de fidelitate sub forma unei aplicații numită Lidl Plus. Aplicația Lidl Plus poate fi descărcată pe orice telefon inteligent, direct din magazinul dvs. de aplicații. Descărcarea aplicației este complet gratuită și o veți avea întotdeauna la îndemână, având în vedere că aproape toată lumea ține telefonul asupra lor. Aplicația vă mai oferă și posibilitatea de a seta țara în care doriți să faceți cumpărături, și vă va arăta ofertele, beneficiile și avantajele oferite în zona respectivă.

Instalarea aplicației Lidl Plus

Pentru a instala aplicația Lidl Plus, mai întâi trebuie să verificați ce fel de telefon dețineți, dacă este Android veți putea căuta și instala aplicația din magazinul Google Play, iar dacă este Iphone, puteți căuta și instala din magazinul App Store. După ce ați instalat aplicația, următorul pas este înregistrarea.

Înregistrarea în aplicația Lidl Plus

Înregistrarea în aplicație este foarte simplă, tot ce trebuie să faceți este să selectați țara în care veți folosi aplicația, ce ulterior poate fi schimbată, apoi veți adăuga numele dvs., locația magazinului Lidl unde mergeți la cumpărături cel mai des, adresa de email și numărul de telefon. După toate astea veți primi un mesaj SMS cu un cod prin care veți confirma datele introduse. După ce v-ați făcut contul, aplicația vă va arăta cum să folosiți noul card de fidelitate digital.

Imagine


Folosind cardul de fidelitate veți obține reduceri și cupoane

Reducerile obținute după instalare și înregistrare pot fi folosite de toți cei care dețin cardul de fidelitate digital. Ofertele și reducerile sunt simplu de folosit și nu trebuie activate. În aplicație veți găsi o listă cu produsele la ofertă. Tot ce va trebui să faceți este să puneți produsele în coș, și când plătiți la casa de marcat să scanați codul dvs. digital iar reducerile vor fi calculate pe loc. Dacă veți merge la cumpărături și a doua zi, veți putea beneficia din nou de reducerile acordate atâta timp cât sunt active în lista cu oferte.

Cupoanele trebuie activate pentru a putea beneficia de avantajele lor. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați pe butonul "Cupoane", selectați cuponul pe care doriți să îl folosiți, apoi apăsați "Activează". De știut este că unele cupoane se pot folosi doar pentru un anumit număr de produse. În fiecare zi de Duminică, deținătorii de card de fidelitate digital Lidl Plus pot vedea ce cupoane vor fi valabile pentru săptămâna următoare.

Imagine


Veți primi un talon răzuibil la fiecare cumpărătură

După ce ați făcut cumpărături, în aplicație veți primi un talon răzuibil, apoi cu degetul puteți șterge culoarea gri a talonului. După răzuirea talonului puteți câștiga un cupon, sau altă reducere la cumpărăturile dvs., totuși, este bine de știut că uneori se poate întâmpla ca acel talon să fie gol, ceea ce înseamnă că nu ați câștigat nimic.

Alte funcții ale aplicației Lidl Plus

Lidl Plus oferă și alte funcții pe lângă reduceri și oferte. Vă oferă posibilitatea de a căuta cel mai apropiat magazin Lidl și vă puteți uita la cataloage direct pe telefon, ceea ce va reduce cataloagele din hârtie, salvând pădurile.

  • După ce plătiți și scanați codul digital din aplicație, codul fiscal va rămâne în aplicație, ceea ce vă v-a ajuta foarte mult în cazul în care doriți să returnați un produs, sau mai multe, fără a mai căuta bonul fiscal din hârtie pe care în general lumea îl aruncă la coș direct în magazin.
  • Puteți vedea câți bani cheltuiți la cumpărături, pe ce cheltuiți cei mai mulți bani și ce produse cumpărați.
  • Vă puteți uita pe harta aplicației să vedeți dacă în concediul dvs. veți avea un magazin Lidl prin apropiere.
  • Puteți schimba țara aplicației și magazinul unde veți merge la cumpărături și veți primi instant ofertele valabile în magazinul ales ceea ce este perfect pentru concediile în străinătate.

Cum se folosește cardul de fidelitate digital Lidl Plus

Nu trebuie să vă faceți griji nici dacă nu vă pricepeți foarte bine la telefoane inteligente, tot ce trebuie să faceți este să deschideți aplicația, apăsați pe "Lidl Plus" și veți vedea un cod QR pe care îl veți scana la casa de marcat înainte de a plăti. Iar dacă nu vă descurcați nici acum, cu siguranță angajații Lidl vă vor arăta cu exactitate cum se procedează pentru a scana codul dumneavoastră.

Magazinul Lidl oferă o gamă largă de alimente, îmbrăcăminte, echipamente sportive, produse pentru copii, produse pentru grădină, mobilă și multe altele.

Magazine similare

Lidl

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă