Despre magazinul Lidl

Te-ai plictisit să tot mergi la cumpărături și să pierzi timp prețios căutând produsele preferate pe culoarele supermarketului? Avem soluția perfectă pentru tine! Răsfoiește acum cel mai nou catalog Lidl. Profită de ofertele speciale, în funcție de preferințele tale!

Informații de bază - Lidl Catalog online

Lidl magazin a devenit sinonim cu surprizele săptămânale. Întotdeauna vine cu o campanie atractivă și ofertantă, pregătită să te facă să ieși din casă și să mergi la vecinul magazin Lidl. Lanțul de supermarketuri este deținut de grupul Schwarz-Gruppe, care administrează și lanțul de magazine Kaufland. Probabil ai observat că peste tot în țară poți găsi magazine Lidl, fapt ce te ajută și mai mult să găsești mereu ceea ce cauți rapid și fără prea mult efort. Prin intermediul unui flyer Lidl poți urmări mereu care sunt noutățile și prețurile care te avantajează cel mai mult.

Categorii de produse

Știm foarte bine că la secțiunea Lidl promoții, supermarketul stă foarte bine, comparativ cu alte magazine. Vei găsi întotdeauna ceva pentru tine, indiferent de ce produse cauți. Fie că discutăm despre produse de brutărie și patiserie, de cereale pentru mic dejun, dee ceai sau cafea sau de dulciuri internaționale sau românești, la Lidl vei întâlni ceva potrivit buzunarului și preferințelor tale. Să nu uităm de oferta de legume, fructe, produse congelate, mezeluri, lactate și multe altele. Și acestea sunt ilustrate în noul catalog Lidl. Alege o alimentație sănătoasă și eficientă din punct de vedre a costurilor. De asemenea, aici găsești și produse unice pe piața din România, astfel încât știi sigur că poți să te bucuri de unele lucruri ce nu pot fi găsite altundeva. Care este vestea cea mai bună? Întotdeauna există o ofertă, o promoție, o săptămână tematică menită să vă inspire și să îți facă alegerea mai ușoară. Pentru mai multe informații, nu ezita să intri pe site sau pe catalog online Lidl.

Mărci pe care le găsești în Lidl pliante

Numele unor branduri cunoscute este deja foarte strâns legat de cel al rețelei Lidl și de conceptul de calitate la un preț accesibil. Iată care sunt cele mai cumpărate mărci de la supermarket:

 • Cien- produse de calitate, cu textură mătăsoasă și miros plăcut, ce oferă o gamă completă de îngrijire atât pentru bărbați, cât și pentru femei, indiferent de vârstă. Săpunuri, șampoane, creme de față și de corp, demachiante, diluanți, balsamuri, deodorante și multe alte produse se găsesc în oferta brandului Cien, doar în magazinele Lidl.
 • Pilos, lactatele ce merită încercate măcar o dată în viață! Și da, le poți regăsi și pe acestea în Lidl flyer. Sunt de calitate superioară, au extra savoare, totul la prețuri mereu accesibile.
 • Cămara noastră. Această gamă se concentrează pe gusturile autentice românești. Întrucât supermarketul este renumit pentru promovarea bunătăților locale, Lidl a creat o selecție a celor mai populare produse autohtone și le-a transformat în Cămara Noastră. Vei regăsi ai produse cu care ai crescut: de la ceaiuri de tei și soc, la mezelurile savuroase sau gemuri tradiționale.

Urmărește cele mai recente Lidl promoții și bucură-te de cele mai bune produse, la doar un click distanță!

Pliant reduceri Lidl

Aruncați o privire Lidl pliant reduceri și alegeți dintr-o gamă largă.

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Lidl

Vrei să încerci mâncăruri din fiecare colț al Europei? Cu Lidl îți poți satisface toate poftele culinare chiar la tine acasă. În fiecare săptămână la Lidl te așteaptă mâncăruri tradiționale unei anumite țări - bunătăți din bucătăria spaniolă, italiană, grecească și nu numai. Mai mult de atât, lanțul de magazine Lidl de tip discount vine cu prețuri ofertante, menținând în același timp o înaltă calitate. Dovadă fiind faptul că produsele lor proprii se numără adesea în topul preferințelor consumatorilor.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Lidl.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă