Superlative

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Superlative cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 6 % la tot în magazinul Superlative

Valabil până la 19.10.2021

 
   

Superlative.ro este un magazin de încălțăminte din piele naturală fabricată în România pentru femei și bărbați. Găsiți aici încălțăminte de…

Despre magazinul Superlative

Superlative.ro este un magazin online care vinde încălțăminte din piele naturală. O mare parte din modele sunt de producție proprie, iar restul provin de la alți producători români.

Superlative.ro oferă mii de modele sport, casual sau elegante pentru femei și bărbați. Produsele se adresează tuturor categoriilor de vârstă și stil.

Puteți alege sandale, pantofi, ghete, botine și cizme clasice sau modele noi, mai îndrăznețe, într-o singură culoare sau combinații de culori și imprimeuri.

Raportul calitate-preț este optim și majoritatea articolelor au recenzii pozitive pe site.

Produsele Superlative.ro

Pe site-ul magazinului puteți selecta articolele dorite, acestea fiind împărțite pe categorii.

La încălțăminte femei găsiți pantofi eleganți cu toc gros ori subțire, cu toc mic și chiar balerini eleganti. Pantofii casual pot fi cu sau fără șiret, pantofi gheată sau pantofi clasici confort. Sandalele elegante sunt de asemenea cu toc gros ori subțire, cu toc mic, însă găsiți și saboți eleganți. Sandalele casual sunt cu talpa joasă sau platformă și sandale de damă clasice. De asemenea găsiți cizme elegante și casual, botine și ghete clasice, casual sau elegante.

La încălțăminte bărbați puteți cumpăra pantofi clasici confort, pantofi sport, casual, pantofi eleganți și de ceremonie, mocasini eleganți, ghete și bocanci.

Imagine

Puteți alege cele mai noi modele sau puteți găsi perechea potrivită de încălțări la lichidări de stoc. În magazin găsiți și reduceri atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Modalități de livrare

Livrarea se face prin curierat rapid la adresa indicată de dvs., în principal în zilele lucrătoare între orele 9:00 și 17:00, în termen de 1-3 zile de la plasarea comenzii.

Pentru comenzile de peste 300 de lei, transportul este gratuit.

Modalități de plată

Puteți alege să plătiți ramburs, la livrarea produselor sau cu cardul online, plata integrală sau în maximum 4 rate.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Superlative

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul Superlative și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitati Superlative.ro accesând butonul portocaliu și cumpărati ca de obicei. Înainte de a finaliza comanda, utilizați cuponul de reducere.

Imagine

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Superlative

Superlative.ro este un magazin de încălțăminte din piele naturală fabricată în România pentru femei și bărbați. Găsiți aici încălțăminte de calitate pentru diverse ocazii - pantofi și sandale casual, elegante, dar și încălțăminte sportivă. Cu superlative.ro puteți alege mult mai ușor modelul care vi se potrivește cu adevărat!

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 6 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Superlative?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.