ProCosmetic

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Economisiți cu ProCosmetic cod reducere

Aplicați ProCosmetic cod reducere și beneficiați de reduceri într-un magazin specializat în produse cosmetice. Veți putea găsi atât parfumuri pentru damă și bărbați, cât și articole de îngrijire personală și igienă, produse destinate îngrijirii părului, produse de machiaj, produse pentru manichiură sau chiar diverse aparate și accesorii de frumusețe disponibile online. Mai mult, pentru a profita de și mai multe reduceri și oferte, folosiți și un ProCosmetic cod reducere actual. Puteți adăuga acest cod de reducere odată cu finalizarea comenzii din coșul dvs. de cumpărături virtual.

Obțineți 30 Lei înainte de a face cumpărături în magazinul ProCosmetic.

Înscrieți-vă la Tipli și primiți bani înapoi pentru achizițiile dvs. online. Pentru fiecare recompensă de achiziție, veți primi un bonus suplimentar de aceeași sumă. În total, puteți obține până la 30 Lei în recompense bonus. Aceasta este o ofertă de pe portalul Tipli, nu de la magazinul ProCosmetic.

Voucher ProCosmetic

Reduceri de până la 20% la selecția de cosmetice la ProCosmetic

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Descoperă acum reduceri de până la 20% la o selecție de cosmetice! Completează-ți rutina de înfrumusețare cu produse de înaltă calitate la… mai mult

Transport gratuit la comenzi de minimum 349 lei la ProCosmetic

+ 2,5 % înapoi de la cumpărătură

Beneficiați de transport gratuit la comenzi de minim 349 lei pe ProCosmetic. Economisiți și mai mult în timp ce vă bucurați de achiziții… mai mult

Cele mai bune sfaturi pentru a economisi la cumpărăturile de pe ProCosmetic

 • Fiți la curent cu cele mai recente campanii promoționale și oferte speciale prin abonarea la newsletter-ul brandului. Veți primi informații în premieră despre reduceri și promoții, astfel încât să puteți profita la maxim de fiecare achiziție.
 • Utilizați platforma Tipli pentru a face cumpărături pe ProCosmetic și beneficiați de bani înapoi în portofelul digital. Este o modalitate simplă și eficientă de a economisi mai mult la fiecare comandă, având posibilitatea de a primi o parte din suma cheltuită înapoi.
 • Maximizați economiile adăugând ProCosmetic cod reducere în coșul de cumpărături. Aceste coduri vă pot oferi reduceri semnificative, de până la 30% din prețul total al comenzii, asigurându-vă că beneficiați de cel mai bun preț posibil pentru produsele dorite.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Condițiile de cumpărare

Termeni și condiții

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 2,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul ProCosmetic?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă