Adona

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Adona cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 5,5 % la tot în magazinul Adona

Valabil până la 17.09.2021

 
   

Adona.ro comercializează produse de modă, precum accesorii și încălțăminte pentru femei și bărbați. Pe lângă accesorii, genți și încălțăminte de…

Despre magazinul Adona

Despre magazinul Adona.ro 

Magazinul Adona.ro oferă o diversitate de încaltaminte de dama si barbati, genți, portofele și serviete, genți de umăr, curele pentru barbati. Calitatea și designul fac produsele Adona să fie diferite față de altele de pe piață de vânzări online. Pe site-ul Adona.ro veți găsi accesorii de branduri de top cum ar fi Piere Cardin, Lee Cooper sau Calvin Klein.

Pentru comenzi simple și rapide puteți suna la numarul de telefon 0727.239.399

Livrarea
Adona.ro pune la dispozitia clientilor livrarea produselor prin firma de Curierat Rapid: Urgent Cargus, doar pe teritoriul Romaniei. Coletul este bine ambalat astfel ca acesta va ajunge la dvs. în conditii excelente.

Adresa de livrare poate fi diferită față de cea din buletin.

Costul transportului:
-Bucuresti - 9 lei
-National - 9 lei pentru orice localitate
-GRATUIT - pentru comenzi de peste 220 lei

Comanda va ajunge la dvs. în 1 sau 2 zile lucratoare, între intervalele orare:
Bucuresti - 9:00-17:00
National - 10:00-19:00

Plata

Plata produselor comandate se face prin ramburs și se efectueaza integral la livrarea comenzii, către curierul care efectueaza livrarea sau cu card online, prin intermediul procesatorului de tranzactii financiare MobilPay. Sunt acceptate urmatoarele tipuri de carduri: MasterCard, Visa și Visa Electron.

Serviciul clienți 

Pentru mai multe informații puteți contacta serviciul clienți de luni  până vineri: 09:30 - 17:30 la numarul 0727.239.399 sau prin e-mail la contact@adona.ro

Retur și schimb 

Adona.ro oferă retur și schimb gratuit pentru produsele care nu vor prezenta semne de uzură în termen de 14 zile calendaristice de la momentul primirii coletului. În cazul returului, vor trimite chiar ei un curier pentru a ridica produsele.Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Adona

Adona.ro comercializează produse de modă, precum accesorii și încălțăminte pentru femei și bărbați. Pe lângă accesorii, genți și încălțăminte de calitate, găsiți aici și multe idei de cadouri pentru cei dragi. Nu mai trebuie să pierdeți timpul, căutând idei pentru a vă surprinde partenerul. Adona.ro vă vine în ajutor și le rezolvă pe toate pentru dvs. Magazinul oferă diferite promoții, reduceri, dar și livrare cât mai rapidă.

Categoria magazinului

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

  • Redirecționarea către magazin

    Redirecționarea a avut loc cu succes.

  • Cumpărături în magazin

    Cumpărați produsul ales de dvs.

  • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

    De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5,5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Adona?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.