Programul de fidelitate Profi: "Bănuți pentru clienți fideli"

ArticoleProgram de Fidelitate 31. 1. 2022

Programul de fidelitate "Bănuți pentru clienți fideli" este organizat și desfășurat de PROFI ROM FOOD SRL în magazinele Profi de pe întreg teritoriul României, în cadrul orarului de funcţionare afişat la sediul acestora. Programul a fost lansat la data de 6 aprilie 2011 cu o durată nedeterminată și se adresează oricărui client al magazinelor Profi care deține un Card de fidelitate PROFI. La Programul de fidelitate poate participa orice persoană fizică în vârstă de cel puțin 18 ani, chiar și salariații Organizatorului, inclusiv cei implicați în organizarea și desfășurarea Programului. Persoanele juridice, persoanele fizice autorizate, fundaţiile, asociaţiile sau alte forme de organizare colectivă, nu au dreptul de a participa la Programul de fidelitate.

Despre lanțul de magazine Profi

Profi este un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate cu peste 1.500 de locații în România, deținute de Mid Europa Partners. Anterior a fost un lanț de supermarketuri cu discount operat de Louis Delhaize Group și avea, de asemenea, locații în Belgia, Luxemburg și Ungaria.

Grupul Louis Delhaize a deschis primul supermarket cu discount din România pe 29 iunie 2000 la Timișoara. Rețeaua a fost dezvoltată în partea de nord-vest a țării. Din 2010 lanțul a început o creștere rapidă la nivel național.

În 2013 a deschis primele magazine de proximitate sub marca Profi City. Au fost deschise supermarketuri în mediul rural, iar din 2015, magazine locale sub marca Profi Loco. În noiembrie 2016, lanțul de magazine Profi a fost cumpărat de grupul de investiții MEP Retail Investments, parte din Mid Europa Partners.

În prezent puteți cumpăra alimente de bază, carne, lactate, dulciuri și băuturi, produse pentru îngrijire personală sau pentru animalele de companie în toate magazinele Profi City, Profi Loco, Profi Super, Profi Go, Non-Stop.

Mecanismul programului de fidelitate "Bănuţi pentru clienţi fideli"

Participarea la programul de fidelitate "Bănuţi pentru clienţi fideli" se realizează prin utilizarea Cardului de fidelitate PROFI. Acesta este similar altor programe de fidelitate, cum ar fi, de exemplu, Programul de fidelitate PENNY Card.

Clienții care dețin un Card de fidelitate PROFI și care achiziționează "Produse Participante" din magazinele Profi trebuie să ofere spre scanare Cardul Bănuţi la casele de marcat înainte de scanarea produselor.

"Bănuţ" - denumire dată recompensei primite de către clientul ce achiziţionează Produse Participante, din magazinele Profi.

"Card de fidelitate PROFI" sau "Card Bănuți" – cardul pe care se acumuleză Bănuţi ce pot fi folosiţi ulterior de către client.

"Produse Participante" – toate produsele aflate la comercializare în cadrul magazinelor Profi, cu excepţia produselor din tutun şi a produselor aflate în alte promoţii.

Cardul Bănuți trebuie scanat la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele Profi pentru a beneficia de reducerile acordate produselor oferite spre comercializare, precum și de orice alte beneficii aferente utilizării Cardului Bănuți.

Cardul de fidelitate PROFI

Pentru a intra în posesia unui card de fidelitate PROFI este necesar să îl solicitați la casa de marcat din oricare magazin PROFI. Emiterea unui card de fidelitate PROFI se face pe loc, cu titlu gratuit. Cardul de fidelitate PROFI se activează imediat direct la casa de marcat. Poate deveni titularul unui card de fidelitate PROFI orice persoană fizică în vârstă de minim 18 ani.

Imagine

Pentru introducera datelor pe cardul de fidelitate PROFI aveți două posibilități:

  • prin intermediul formularului online

Puteți finaliza înregistrarea cardului primit prin completarea formularului online cu datele dvs.: domiciliul, numărul de telefon sau alte date importante pentru a fi posibil să primiți premiile sau voucherele câștigate. Tot aici puteți face oricând actualizarea datelor.

  • în magazin, prin intermediul aplicației cardului de fidelitate de la infochioscul din orice magazin Profi

Dacă doriți să folosiți aplicația de pe infochioșc pentru cardul PROFI, accesați butonul "Card nou" și completați datele necesare.

Alte funcții ale aplicației de pe infochioșc pentru cardul PROFI

Dacă aveți deja un card de fidelitate PROFI și vreți să folosiți bănuții acumulați ori să profiați de toate beneficiile cardului, intrați în aplicația pentru cardul de fidelitate de pe infochioșc, apăsați butonul “Actualizare date” și completați informațiile solicitate

În cazul în care ați pierdut un card de fidelitate Profi sau aveți unul deteriorat, accesați butonul "Card pierdut sau deteriorat" și completați datele necesare pentru a transfera bănuții și/sau datele personale pe un nou card Profi.

În aplicația pentru cardul de fidelitate de pe infochioșc, puteți afla câți bănuți ați acumulat, accesând butonul "Câți bănuți am?".

Pentru a fi mereu la curent cu beneficiile oferite de Cardul Profi, intrați în aplicația pentru cardul de fidelitate de pe infochioșc și apăsați butonul "Beneficiile cardului".

Avantajele cardului de fidelitate PROFI

Folosiți cardul și veți acumula "bănuți de fidelitate“ cu care apoi puteți plăti cumpărăturile.

Marți: acumulați bănuți dubli* pe cardul de fidelitate (* bănuții nu se acumulează la articolele de revistă, promoție tv și țigări)

Miercuri: seniorii (60+), cu date complete în sistem, primesc pe loc 3 lei discount, la casa de marcat, pentru bonuri de minimum 35 lei.

Pentru ziua de naștere primiți un cadou. Pentru a beneficia de cadoul de ziua dvs., trebuie să înregistrați data de naștere în formularul cardului de fidelitate.

Informații generale privind participarea la Programul de fidelitate

Fiecărui participant la Programul de fidelitate i se deschide un cont client și primește ca urmare a înscrierii în Program un Card Bănuți, aferent acestui cont. Nu se percepe niciun comision de administrare a contului Cardului Bănuţi.

Bănuții se acordă pentru achiziționarea oricărui Produs Participant din magazinele Profi. Nu se acordă Bănuți pentru produsele din tutun şi pentru produsele aflate în alte promoţii semnalizate ca atare la raft.

Un Client poate primi maxim 50 Bănuţi la o achiziţie (excepţie fac produsele/ ofertele la care se acordă Bănuţi suplimentari) și poate folosi Cardul de fidelitate PROFI, în vederea acumulării de Bănuţi de maxim 3 ori într-o zi. Bănuţii aferenţi cumpărăturilor dintr-o zi apar evidenţiaţi în contul Cardului Bănuţi a doua zi.

Bănuţii acumulaţi pe Cardul de fidelitate PROFI pot fi folosiţi pentru plata direct la casele de marcat a produselor achiziţionate din magazinele Profi.

Organizatorul poate acorda recompense sub formă de Bănuţi suplimentari, vouchere, cupoane, tichete cadou, produse, prețuri promoționale sau discounturi (procentuale sau fixe) pentru anumite produse sau categorii de produse, pe perioade de timp determinate, pentru toți clienții sau pentru anumite segmente de clienți.

Magazine similare

Penny, Kaufland, Auchan, Cora

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă