Booking.com: Contacte românești și asistență clienți

Articole 24. 6. 2022

V-ați rezervat vacanța mult dorită pe Booking și aveți parte de probleme pe care trebuie să le rezolvați cât mai repede? Vă ajutăm să găsiți Booking contact România și ne vom uita cum funcționează și cum vă veți putea rezolva toate problemele în cel mai scurt timp.

Booking contact

Atunci când aveți probleme cu rezervarea, trebuie să găsiți cât mai repede informațiile de contact Booking România. Din fericire, există serviciul de asistență clienți unde veți putea descoperi toate informațiile de contact Booking.com. Serviciul de Asistență clienți lucrează non-stop și dispune de peste 50 de limbi străine prin care puteți comunica. Iar dacă nu cunoașteți limba engleză, nici o problemă, limba română se află printre cele 50 de limbi străine menționate mai sus.

Booking contact Romania

Indiferent de locația în care vă aflați, cât și de problemele de care aveți parte legate de rezervarea dvs., puteți contacta serviciul Booking de relații cu clienții din România, iar acest lucru vă va ajuta foarte mult în cazul în care vă aflați într-o țară în care nu cunoașteți limba.

Aveți la dispoziție două modalități prin care puteți contacta serviciul de relații cu clienți Booking.com chiar acum:

  • Booking contact prin telefon: +40 312240222
  • Booking contact email: customer.service@booking.com

Rezervați-vă vacanța mult dorită și bine-meritată pe Booking.com, puteți descoperi cazări în toată lumea, chiar dacă mergeți în vacanță sau într-o călătorie de afaceri, este îndeajuns să adăugați locația unde doriți să mergeți, iar Booking vă va oferi toate opțiunile valabile, indiferent dacă doriți o cazare de lux, sau una de buget, pe site-ul Booking veți avea de unde alege.

Alegerea unei vacanțe sau a unui concediu pe Booking.com este foarte ușoară, și gratuită. Puteți alege din sute de mii de cazări, concedii și vacanțe, iar tot ce trebuie plătit este serviciul ales(hotel, cazare, vacanță) pentru că Booking nu aplică absolut nicio taxă pentru rezervare, iar prin Booking veți putea anula anumite rezervări complet gratuit. Din când în se întâmplă să mai apară pe parcurs anumite probleme, de aceea, întotdeauna puteți contacta serviciul Booking contact și asistență clienți.

Toate informațiile necesare le puteți descoperi pe Booking.com sau în aplicațiile Booking Android și Booking iOS, cât și cele mai frecvente întrebări puse de clienții serviciului.

Imagine

Booking.com: Rezolvarea problemelor

Că și client, din când în când, există posibilitatea de a avea diferite probleme. Înainte să contactați serviciul pentru clienți, este bine să aruncați o privire peste cele mai frecvente întrebări pentru că în anumite cazuri, problemele de care aveți parte pot fi rezolvate imediat, fără a fi nevoie de a contacta un specialist Booking.com.

În cazul în care nu ați găsit un răspuns printre cele mai frecvente întrebări, nu mai așteptați și contactați serviciul pentru clienți folosind informațiile de contact de mai sus. Iar dacă nu reușiți, citiți mai departe cum să contactați un operator Booking pas cu pas.

Booking.com: Cum funcționează serviciul pentru clienți

Pentru a folosi serviciul pentru clienți, intrați pe Booking.com de pe computer sau de pe telefonul mobil, și în meniul aplicației sau în partea de jos a site-ului, în funcție de dispozitivul pe care îl folosiți, veți descoperi rubrica "asistență de la serviciul pentru clienți", după ce ați intrat în centrul pentru clienți, veți putea descoperi întrebările frecvente legate de cazare, zboruri, taxiuri sau insurance(asigurări).

După ce apăsați butonul "primiți asistență pentru o rezervare", veți putea alege categoria de servicii în care se încadrează problema dvs., acestea fiind:

  • cazare
  • atracții
  • închirieri auto
  • zboruri
  • taxiuri

După selectarea categoriei serviciului, aveți 3 posibilități, fie adaugați numărul de confirmare și PIN-ul pe care le-ați primit prin e-mail la confirmarea rezervării, fie puteți comunica cu un operator de asistență Booking prin trimiterea unui mesaj, sau puteți apasă pe butonul "mai multe opțiuni de contact" și veți descoperi un număr de telefon la care puteți suna oricând și la orice oră.

Booking.com: Cum se schimba detaliile legate de rezervare

Dacă vă înregistrați sau vă conectați în contul dvs. și folosiți codul PIN al rezervării, este foarte ușor să schimbați toate detaliile dorite. Detaliile ce pot fi schimbate sunt următoarele:

  • schimbare dată rezervare
  • editare informații despre călători
  • informații contact pentru cazare
  • editare informații despre cardul bancar
  • adăugare alte opțiuni la cazare (mâncare, camere)
  • anularea rezervării
  • schimbare ora de venire/plecare

Tot ajutorul de care aveți nevoie, este la un telefon sau mesaj distanță, centrul de ajutor Booking.com vă oferă asistență profesională și vă ajută să aveți parte de un concediu relaxant, așa că atunci când vă apare o problema în față, nu vă faceți griji, toate problemele au o rezolvare, tot ce trebuie să faceți este să vă comunicați problemele iar un operator vi le va rezolva în cel mai scurt timp.

Booking.com: Black Friday

Black Friday Booking.com? Da, există, iar acest lucru vă aduce vacanțe, cazări și alte servicii la prețuri foarte mici, iar cel mai bun lucru legat de Black Friday la Booking.com, este faptul că puteți face o rezervare cu foarte mult timp înainte. Cum Black Friday este mereu în Noiembrie, veți putea planifica vacanța de primară, vară, sau chiar o vacanță de Crăciun, beneficiind de reducerile, ofertele și promoțiile de Black Friday.

Dacă nu știți când este Black Friday anul acesta, v-am pregătit toate informațiile necesare, aflați când va fi Black Friday 2022, și pregătiți-vă de o vacanță de vis, la un preț mai mic.

Imagine

Economisiți la rezervările prin Booking.com

La rezervările prin Booking veți putea economisi foarte ușor, tot ce trebuie să faceți, este să vă folosiți de portalul Tipli, prin care veți primi o recompensa la fiecare achiziție. Iar totodată, veți putea arunca o privire și peste alte magazine, cât și cupoane de reducere care vă vor ajuta să economisiți la cumpărăturile dvs.

Dacă v-ați ales vacanța de vis, rezervați prin Booking.com folosind portalul Tipli și primiți o parte din bani înapoi. 

Magazine similare

Booking, Kiwi.com, Austrian Airlines, Swiss, Qatar Airways

Doriți să pierdeți recompensă de până la 15 % din orice cumpărătură pe internet?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă