Zenda

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre magazinul Zenda

Zenda este un magazin de modă recunoscut pentru o varietate mare de colecții de haine pentru femei, bărbați și copii la cele mai mici prețuri. Gama de produse conține branduri renumite precum Bershka, Denim, Stradivarius, H&M, Iceman, Hush Puppies, Geroge, Jill, Mexx, Papaya, Vila. Mai nou, portofoliul de produse a fost extins de la îmbrăcăminte la accesorii, cosmetice și genți.


Zenda outlet - inspirație pentru toți

Doriți să fiți în pas cu cele mai noi trenduri din lumea modei, dar în același timp căutați să profitați de cele mai bune prețuri la haine și accesorii? În acest caz, Zenda outlet este locul conceput pentru dvs. Explorați ofertele lor de reduceri și colecții noi, și bucurați-vă de hainele pe care vi le doriți la prețuri irezistibile. Mai mult, magazinul vă oferă inspirație pentru fiecare sezon conform stilului dvs. preferat. Explorați, spre exemplu, ofertele de geci Zenda și lăsați-vă inspirați pentru o ținută cât mai stilată. De asemenea, pe pagina principală a magazinului veți găsi diverse propuneri pentru rochii, bluze, blugi de la Zenda.

Imagine


Zenda contact

În cazul în care aveți vreo problemă cu comanda dvs. sau aveți nevoie de ajutor la alegerea produsului, vă recomandăm să contactați serviciul Relații Clienți al magazinului. Pentru a lua legătura cu magazinul, puteți folosi oricare din aceste metode:

 • Online: Chat online www.zenda.ro / https://www.facebook.com/zenda.ro

 • Email vânzari: comenzi@zenda.ro

 • E-mail general: office@zenda.ro

 • Telefon: 0758020321/ 0771693687

De asemenea, pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte și produse de la magazinul Zenda, vă recomandăm să-l urmăriți pe rețelele de socializare, precum: Facebook, Instagram.


Cum să aplicați cupoanele de reducere Zenda

Tipli.ro vă vine în ajutor cu o mulțime de cupoane de reducere, pe care le puteți găsi chiar pe pagina noastră. Acestea le puteți aplica în momentul realizării plății. Dacă nu știți cum funcționează cupoanele de reducere Zenda, atunci vă recomandăm să urmăriți aceste indicații:

1. Alegerea cuponului de reducere

Alegeți cuponul de reducere (întreaga ofertă actuală de cupoane o puteți găsi în partea de sus a profilului magazinului), pe care doriți să-l folosiți pe Zenda.

2. Afișarea cuponului de reducere

Codul respectiv îl puteți copia, accesând simbolul foarfecii. Apoi accesați butonul „Folosește cupon”, iar astfel veți fi redirecționat către magazinul Zenda.

3. Introducerea codului de reducere

Alegeți produsul de care sunteți interesat și adăugați-l în coș. Deschideți coșul de cumpărături și aici introduceți codul de reducere copiat de pe Tipli în secțiunea ”Dacă aveți un cupon, introduceți-l în căsuța de mai jos”. Ulterior reducerea va fi aplicată automat, iar dvs. veți putea beneficia de produsul dorit la un preț și mai avantajos.

Imagine


Cumpără pe Zenda și mai convenabil cu Tipli.ro

Magazinul Zenda cu siguranță nu pierde nicio secundă și oferă încontinuu reduceri și promoții avantajoase pentru clienții săi. Reducerile reprezintă unul dintre beneficiile cumpărăturilor online. Iar aceasta nu este totul. După ce veți aplica vreun cod de reducere Zenda, noi vă vom trimite înapoi în cont 5 % din suma întregii comenzi.

Cumpărați în e-shopul Zenda prin intermediul portalului Tipli, iar datorită serviciului de cashback veți câștiga 5 % din achiziție. Astfel dvs. vă veți face cadouri, iar noi vă vom ajuta să economisiți într-un mod cât mai avantajos.

Recenziile Zenda

5.0

Anna A.

04.01.2022 5.0

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Zenda

Zenda.ro este un outlet online de modă cu îmbrăcăminte pentru bărbați, damă și copii la cele mai mici prețuri. Găsiți aici o gamă largă de produse de la branduri renumite precum Bershka, Denim, Stradivarius, H&M, Iceman, Hush Puppies, Geroge, Jill, Mexx, Papaya, Vila. Pe lângă îmbrăcăminte, magazinul oferă și diverse accesorii, cosmetice și genți.

Condițiile de cumpărare

 • De obicei calculăm recompensa din prețul net al mărfurilor fără TVA. Aceasta înseamnă că deducem taxele de transport precum și TVA din prețul total al comenzii.
 • Când achiziționați la prețuri speciale, primiți și o recompensă. Dar aveți grijă la cupoanele de reducere. Dacă utilizați un alt cupon decât cel găsit pe Tipli, este posibil ca recompensa să nu fie creditată.
 • Cursul actual al leului joacă un rol și în achizițiile din străinătate. Acest lucru poate duce la abateri minore ale cuantumului remunerației.
 • Pentru a credita cu succes recompensa, este întotdeauna necesar să activați cookie-urile atunci când vi se solicită pe site-ul magazinului.
 • Recompensa nu este creditată? Completați formularul de garantare a satisfacției și vom colabora imediat cu dvs.
Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Zenda?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă