Scufita-rosie

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Scufita-rosie cupoane de reducere și reduceri

Bani înapoi 5 % la tot în magazinul Scufita-rosie

Valabil până la 24.10.2021

 
   

Scufita-rosie.ro este un magazin de produse naturiste, concepute pentru întreaga familie, cu scopul de a inspira un mod de viață mai...

Despre magazinul Scufita-rosie

Scufița Roșie este o rețea de retail care comercializează alimente și suplimente naturale. Produsele comercializate sunt certificate BIO. În portofoliul magazinului veți găsi o mulțime de producători specializați în produse naturiste, precum: Acquasystem, Aprolis, Argital, Bio Corner, Bio Fit, Biovegan, Danatura, Eden, MorgenLand, Muller's Hausmacher Wurst, Vitanu și multe altele. Optați pentru un mod de viață sănătos cu produsele Scufița Roșie!


Scufița Roșie - poveste fără sfârșit

Scufița Roșie este partea de retail din cadrul firmei Pronat SRL. Activitatea Pronat cuprinde import, ambalare, dezvoltare de produse, private label și distribuție în lanțuri de magazine. Sub brandul Scufița Roșie se derulează doar partea care se ocupă de vânzare direct la cumpărătorii finali. Povestea magazinului a început în anul 2009 sub numele Pronat. Piața de desfacere s-a dezvoltat de la magazin online la magazine specializate și la lanțurile internaționale care operează în România, precum: Billa, Auchan, Kaufland, Mega Image și Real. Compania nu a încetat să se dezvolte și să-și extindă activitatea pe piața românească. Decizia de a introduce noul brand Scufița Rosie a survenit din nevoia de a separa linia de business de vânzarea directă, de activitatea de producție și dezvoltare. Astfel, brandul ”Scufița Roșie”, proprietate a firmei Pronat, a fost introdus ca interfață cu publicul on-line și cu publicul de retail din magazinele proprii.

ImagineScufița Roșie - un mod de viață mai sănătos

Doriți să urmați o dietă mai sănătoasă, vegană sau vegetariană și în același timp să consumați toți nutrienții necesari? Sau pur și simplu preferați produse naturiste pentru alimentația dvs.? Produsele comercializate de Scufița Roșie sunt perfecte pentru susținerea unui mod de viață sănătos. În sortimentul magazinului veți găsi băuturi, dulciuri, semipreparate, uleiuri, leguminoase și semințe, produse pentru copii, dar și produse românești. Ați reușit deja să vă creați noul plan alimentar?

Imagine


Scufița Roșie contact

Pentru întrebări despre o comanda sau informații suplimentare despre produsele Scufița Roșie, sunteți mereu bineveniți să contactați centrul de asistență Pronat prin oricare din aceste opțiuni:

 • Tel: 0256 705 333

 • WhatsApp: 0786 950 493

 • Fax: 0256 705 339

 • E-mail: info@pronat.ro

De asemenea, puteți lăsa un mesaj direct pe pagina de contact a e-shopului Scufița Roșie.

Pentru a fi la curent cu toate noutățile și ofertele brandului Scufița Roșie, urmăriți-l pe rețelele de socializare:


Cumpărați produse naturale mai ieftin cu Tipli.ro

Suntem siguri că și dvs. preferați cumpărăturile online datorită eficienței și rapidității plasării comenzilor. Pe lângă aceste beneficii, mediul online vă oferă posibilitatea să profitați de prețuri și mai reduse datorită serviciului de cashback. Cumpărând prin intermediul portalului de cashback Tipli, veți primi înapoi o parte din banii cheltuiți la comandă. În magazinul Scufița Roșie puteți câștiga 5% înapoi din valoarea comenzii.

Mai mult, pe Tipli găsiți o mulțime de reduceri și cupoane de reducere aplicabile în magazinele partenere. Aplicați cupoane de reducere oferite de Tipli și economisiți dublu la achizițiile dvs. în magazinul Scufița Roșie.

Magazine unde de asemenea vă vom răsplăti

Ca să nu pierdeți recompensa, vă rugăm să dezactivați Adblock-ul în timpul cumpărăturii.

Despre Scufita-rosie

Scufita-rosie.ro este un magazin de produse naturiste, concepute pentru întreaga familie, cu scopul de a inspira un mod de viață mai sănătos. Găsiți o varietate mare de produse, începând de la hrană sănătoasă, produse vegan și de post, alimente pentru nevoi specifice și până la aparate pentru bucătărie. Cu produsele de la Scufita-rosie veți putea satisface nevoile și dorințele întregii familii.

Condițiile de cumpărare

Recompensa dvs. este calculată din suma, pe care o plătiți pentru comandă. Această sumă nu include TVA, plata pentru livrare și recompensele de loialitate folosite. Datorită diferenței de curs valutar, la cumpărarea în magazine străine pot apărea abateri minore în calculul recompensei. Veți primi recompensă atunci când cumpărați la prețuri speciale. În schimb, recompensa poate să nu fie acordată dacă utilizați un cupon de reducere, care nu provine de pe site-ul nostru.

Probabilitatea înregistrării recompenselor este de aproape 100%. Doar în situații excepționale recompensa nu va fi înregistrată, de exemplu din motive tehnologice din partea browserului web. Aceste situații sunt rezolvate pentru dvs. de către personalul de la asistența pentru clienți, trebuie doar să completați formularul pentru garanția satisfacției.

Afișează toate condițiile

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Sunteți sigur că doriți să pierdeți 5 % înapoi din prețul cumpărăturii în magazinul Scufita-rosie?

Trebuie doar să vă înregistrați gratuit și astfel nu o să mai ratați nicio recompensă.

+ în plus 30 Lei pentru înregistrare

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.