Mobilier1

Momentan pentru magazinul Mobilier1 nu avem niciun cupon de reducere.

front.shops.shop.shop.salesFromSimilarShopsTitleOneBrand

Vestă matlasată

Valabil până la 30.09.2022

+ 5 % înapoi de la cumpărătură

Vestă matlasată, , galben, SINSAY

Despre magazinul Mobilier1

Mobilier1 este un magazin online specializat în comercializarea de piese de mobilier pentru fiecare cameră din locuința dumneavoastră. Mobilier1 are peste 10 ani de experiență pe piața de mobilă din Romania, dar totodată oferă posibilitatea de livrare și în străinătate.

Dacă a sosit vremea de a vă renova locuință și căutați mobilă pentru bucătărie, sufragerie, dormitor, hol, cămară, baie, birou sau orice alta cameră, la Mobilier1 veți putea descoperi un portofoliu vast de piese de mobilier pentru casă și grădină de înalta calitate și direct de la producător.

Mobilier1 nu este doar un magazin, este o echipă tânără cărora le pasă de clienți, de aceea compania oferă diferite oferte și promoții, livrare gratuită cât și 365 de zile garanția banilor înapoi dacă nu sunteți mulțumiți de produsele cumpărate.

Oferta mgazinului Mobilier1

Magazinul online Mobilier1 vă pune la dispoziție 8 categorii de unde vă puteți alege piesele de mobilier preferate și potrivite pentru stilul în locuinței dumneavoastră.

Prima categorie numită tot mobilierul, este categoria principală, unde veți putea descoperi toate subcategoriile pentru fiecare tip de produs în parte, tip de cameră, stil, colecții și multe altele.

Imagine

Categoria bucătărie vă pune la dispoziție o listă lungă de colecții bucătărie, cât și produse precum seturi de bucătărie, seturi de mese, scaune, mese, scaune și mese de tip bar, colțare de bucătărie și vitrine.

Categoria de mobilier tapițat vă oferă produse precum canapele de colț, canapele tip U, canapele extensibile, seturi mobilier tapițat, fotolii, reclinere, bănci tapițate, tabureți tapițați și multe altele.

Cu piesele mobiliere din camera de zi oferite de Mobilier1 vă veți putea transforma sufrageria într-o cameră perfectă pentru serile de film în familie. Descoperiți produse precum, seturi de mobilă living, mobilă pentru sufragerie, corpuri cu sertare, măsuțe, vitrine, comode TV, cabinete, dulapuri, rafturi, seturi de masă, mese, scaune și multe altele.

Dormitul este foarte important pentru sănătatea noastră, de aceea dormitorul trebuie să fie confortabil, să ne ajute să ne relaxăm și să ne simțim în siguranță. În categoria dormitor oferită de Mobilier1, veți putea descoperi cele mai noi piese de mobilier de calitate precum paturi, seturi de dormitor, dulapuri, corpuri cu sertare, saltele, noptiere, măsuțe de machiaj,cabinete, rafturi, comode TV, panouri moi de perete și multe altele.

Mobilier1 vă oferă și o gamă largă de piese de mobilier pentru exterior, puteți descoperi piese precum seturi de mobilier pentru exterior, canapele, scaune, mese, fotolii pentru exterior cât și o gamă de șezlonguri și foișoare.

Imagine

Mobilier1 plantează copaci pentru fiecare comandă

Pentru fiecare comandă livrată, Mobilier1 vă planta un copac. Acești copaci vor contribui la refacerea mediului înconjurător, vor reduce impactul poluării, încălzirii globale și vor ajuta fermieri de pretutindeni prin revitalizarea solului.

Imagine

Mobilier1 modalități de plată

Modalitățile de plată acceptate de Mobilier1 sunt următoarele:

 • ramburs - plată în numerar la primirea coletului
 • plată online cu cardul Visa, Maestro sau Mastercard
 • plată în rate
 • plată prin transfer bancar (ordin de plata)

Pentru mai multe informații despre modalitățile de plată acceptate și despre cum puteți plăti în rate, vizitați site-ul magazinului Mobilier1 și accesați rubrica "Plată" din meniul de informații.

Mobilier1 informații contact

Dacă aveți vreo întrebare legată de comanda dvs., sau aveți nevoie de consiliere în alegerea unui anumit produs, puteți contacta un specialist Mobilier1 la numărul de telefon 0739 844 766 sau le puteți scrie la adresa de e-mail info@mobilier1.ro. Totodată, puteți comunica cu un specialist Mobilier1 și prin fereastra de chat din colțul din dreapta de jos al magazinului online.

Mobilier1 politica de retur

Orice produs se poate returna în termen de 14 zile de la data recepționării acestuia, fără a fi nevoie de a invoca un anumit motiv și fără penalizări

Spre deosebire de majoritatea magazinelor online, dacă nu sunteți 100% mulțumiți de produsele oferite de Mobilier1 și calitatea lor, le puteți returna în 365 de zile calendaristice și veți primi toți banii înapoi.

Pentru mai multe informații despre condițiile de returnare a produselor în decursul a 365 de zile, vizitați magazinul online mobilier1 în rubrica returnări și rambursări.

Recompense de la Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online.

Spre deosebire de reduceri, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani înapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “bani înapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos.

Cum se folosesc cupoanele de reducere în Mobilier1

După conectarea pe Tipli.ro, căutați magazinul dorit și alegeți o recompensă. Oferta actuală o puteți găsi în partea de sus pe profilul magazinului. Dacă nu aveți un cont pe Tipli, înregistrați-vă gratuit, înainte de a plasa comanda. Vizitați magazinul online Mobilier1 accesând butonul portocaliu și cumpărați ca de obicei.

Utilizați cuponul de reducere în coșul de cumpărături înainte de a finaliza comanda.

Imagine

Magazine unde vă vom răsplăti

Despre Mobilier1

Este timpul să vă amenajați apartamentul sau casa? Mobilier1 vă oferă peste 100.000 de piese de mobilier de calitate pentru fiecare cameră din locuință dumneavoastră. Descoperiți seturi complete de mobilier sau cumpărați piesele dorite separat și transformați-vă locuința mult visată, în realitate. Mobilier1 oferă livrare gratuită la toate comenzile, iar pe lângă asta, oferă clienților până la 365 de zile garanție de returnare a produselor. Aruncați chiar acum o privire peste portofoliul vast de produse oferite de Mobilier1.

Redirecționarea a avut loc cu succes.

Înregistrarea recompensei în contul dvs.

După realizarea cumpărăturii, recompensa va fi înregistrată timp de 48 de ore.

 • Redirecționarea către magazin

  Redirecționarea a avut loc cu succes.

 • Cumpărături în magazin

  Cumpărați produsul ales de dvs.

 • Înregistrarea recompensei în contul dvs.

  De îndată ce veți plasa comanda, noi vom înregistra recompensa timp de 48 de ore pe contul dvs. Tipli.

Atenție! Puteți pierde cupoane și reduceri exclusive pentru magazinul Mobilier1.

Este suficient să vă înregistrați și astfel niciodată nu veți mai pierde niciun cupon.

Chiar acum vă oferim în plus 30 lei pentru cumpărăturile dvs. La fiecare recompensă pentru cumpărături veți primi un bonus suplimentar cu aceeași sumă. În total, puteți obține din recompensele bonus până la 30 lei.

- sau -
Înregistrându-vă sunteți de acord cu condițiile de utilizare și cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Aveți deja cont? Conectați-vă